آی پی امداد
abtahi

مشکل: عدم روشن شدن دستگاه جوش mma 200

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,212
سلام.بدون لامپ سری تست شد ولتاژ دوسر پین ٣٢٠ولتی ٣٢٠ولت میباشد.ولی خروجی دستگاه صفر میباشد که من به اشتباه گفتم شش ولت.دو ledکوچک قرمز رنگ روشن میباشدوولتاژ پایه ی۶و٧ای سی٣١۴٠نسبت به هم ٢/٢وپایه ی شش نسبت به گراند ٩/۵وپایه ی هفت نسبت به گراند ١١/٧٠ولت میباشد."

درود

کلیه ولتاژها باید نسبت به گراند اعلام بشه
در 3140 مقاومت 10 اهم بین پایه 2 و 4 متصل کن و ولتاژ پایه 6 را اعلام و ولتاژ خروجی دستگاه را تست کن.

سپاس

taghiabad

کاربر
2015-02-08
86
162
ایران
سلام.طبق فرمایش شما مقاومت ١٠اهم بین دوپایه ٢و۴متصل شد ولتاژپایه ی شش ٩/۵وهفت ١١/٧ولت وخروجی دستگاه صفر.

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,212
سلام.طبق فرمایش شما مقاومت ١٠اهم بین دوپایه ٢و۴متصل شد ولتاژپایه ی شش ٩/۵وهفت ١١/٧ولت وخروجی دستگاه صفر.

درود

یک مقاومت حدود 1 کیلو بین 2 و 7 متصل و ولتاژ 6 را اعلام و تست کن

سپاس

آخرین ویرایش:

taghiabad

کاربر
2015-02-08
86
162
ایران
سلام.استاد متوجه پیام شما نشدم وای سی روعوض کردم ولی تغییری حاصل نشد.آزمایش پایه ی٧و٢روروی ای سی جدید انجام بدم یا ای سی خودشو بزارم چون سوکت گذاشتم وجا به جایی راحته.استاد موقع درآوردن ای سی هویه به بدنه ی مولتی ترن روی اسیلاتور خورده ووضعش خرابه باید حتما عوض بشه یانه.من اطلاعی از تست سلامتش ندارم راهنمایی کنیدلطفا.

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,212
سلام.استاد متوجه پیام شما نشدم وای سی روعوض کردم ولی تغییری حاصل نشد.آزمایش پایه ی٧و٢روروی ای سی جدید انجام بدم یا ای سی خودشو بزارم چون سوکت گذاشتم وجا به جایی راحته.استاد موقع درآوردن ای سی هویه به بدنه ی مولتی ترن روی اسیلاتور خورده ووضعش خرابه باید حتما عوض بشه یانه.من اطلاعی از تست سلامتش ندارم راهنمایی کنیدلطفا.

درود

اینکه الان کدوم آی سی نصبه مهم نیست تست آخر را انجام بده
اگه آی سی سالم باشه با مقاومت بین 2 و 7باید پایه 6 تقریبا صفر ولت بشه .

سپاس

آخرین ویرایش:

taghiabad

کاربر
2015-02-08
86
162
ایران
دروداینکه الان کدوم آی سی نصبه مهم نیست تست آخر را انجام بده اگه آی سی سالم باشه با مقاومت بین 2 و 12 باید پایه 6 تقریبا صفر ولت بشه .سپاس
سلام.استاد مقاومت یک کیلو بین دو پایه ی ٢و٧نصب ودستگاه با دولامپ سری ١٠٠وصل شد.بهد از وصل رله لامپهای ١٠٠روشن شدند وولتاژ پایه ی شش درمورد هردو ای سی ٣١۴٠صفر ولت بودو ولتاژ خروجی دستگاه در لحظه اول ۴٨ولت وبعد از گذشت چند ثانیه به ٣٠ولت رسید

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,212
سلام.استاد مقاومت یک کیلو بین دو پایه ی ٢و٧نصب ودستگاه با دولامپ سری ١٠٠وصل شد.بهد از وصل رله لامپهای ١٠٠روشن شدند وولتاژ پایه ی شش درمورد هردو ای سی ٣١۴٠صفر ولت بودو ولتاژ خروجی دستگاه در لحظه اول ۴٨ولت وبعد از گذشت چند ثانیه به ٣٠ولت رسید

درود

1- سیم شنت را تست کن که قطع نباشه
2- ولتاژ پایه انتها و ابتدای پتانسیومتر جریان چند ولته؟

سپاس

taghiabad

کاربر
2015-02-08
86
162
ایران
درود1- سیم شنت را تست کن که قطع نباشه2- ولتاژ پایه انتها و ابتدای پتانسیومتر جریان چند ولته؟سپاس
سلام.استاد سیم شنت همان سیمی است که ازجلوی صفحه فلزی کوچک دربرد ترانس میاد که سیم مورد نظر چک شدوقطع نیست.ولتاژپایه ی اول ولوم جریان نسبت به گراند صفر ولت وپایه ی آخر ٧ولت میباشد.

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,212
سلام.استاد سیم شنت همان سیمی است که ازجلوی صفحه فلزی کوچک دربرد ترانس میاد که سیم مورد نظر چک شدوقطع نیست.ولتاژپایه ی اول ولوم جریان نسبت به گراند صفر ولت وپایه ی آخر ٧ولت میباشد.

درود

از پایه وسط این پتانسیومتر تا پایه 2 آی سی 3140 قطعات را بررسی کن حدود 10 قطعه است بویژه زینر که ممکنه شورت شده باشه.
ضمنا پتانسیومتر داخلی مولتی ترن ممکنه خراب باشه ببین ولتاژ پایه هاش چند ولته؟

سپاس

taghiabad

کاربر
2015-02-08
86
162
ایران
دروداز پایه وسط این پتانسیومتر تا پایه 2 آی سی 3140 قطعات را بررسی کن حدود 10 قطعه است بویژه زینر که ممکنه شورت شده باشه.ضمنا پتانسیومتر داخلی مولتی ترن ممکنه خراب باشه ببین ولتاژ پایه هاش چند ولته؟سپاس
سلام.استاد ولتاژ پایه های مولتی ترن نسبت به گراند صفر ولت میباشد.

بالا