آی پی امداد
abtahi

یاری و کمک در تعمیرات یخچال و فریزر

ahnor

کاربر
2008-11-30
36
87
با سلام روزه و نماز همه قبول
من یک یخچال و فریزر اجنرال دارم که کمپروسور به صورت یکسره کار میکنه و خاموش نمیشه
ترموستات رو هم عوض کردم سیم موبین هم اواپراتور وصل هست ولی هنوز کمپروسور خاموش نمیشه لطفا راهنمایی کنید
با تشکر

oweis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-04-27
546
1,381
39
بابل
www.oweiskala.ir
من یک یخچال و فریزر اجنرال دارم که کمپروسور به صورت یکسره کار میکنه و خاموش نمیشه
ترموستات رو هم عوض کردم سیم موبین هم اواپراتور وصل هست ولی هنوز کمپروسور خاموش نمیشه لطفا راهنمایی کنید
با تشکر

لطفا سوالتون رو یک جا مطرح کنید

sarmaservice

کاربر
2011-08-10
1
4
با سلام شما اول بررسی کنید که آیا یخچال سرمای مطلوب را دارد اگر سرما در حد مطلوب بود سپس به چک کردن ترموستات از قبیل خود ترموستات که عمل قطع و وصل را انجام میدهد یا نه سپس سالم بودن بلو ترموستات سپس فیشهای ترموستات سر جای خودش نصب شده باشد موفق باشید

majid6112003

کاربر
2011-09-09
1
3
سلام،یه ساید دوو مدل frs-250wal هست که سرماش تکمیله،عمل قطع و وصل رو هم انجام میده،ترمو فیوز و المنتش هم سالمه،ولی بعد از 10 یا 15 ساعت کمپرسور خاموش میشه و دیگه روشن نمیشه تا زمانی که مجددا به برق وصل بشه،برد و سنسور دیفراست رو عوض کردیم مشکل حل نشد،به نظر شما مشکل از کجاست؟

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,776
62,568
اصفهان
سلام،یه ساید دوو مدل frs-250wal هست که سرماش تکمیله،عمل قطع و وصل رو هم انجام میده،ترمو فیوز و المنتش هم سالمه،ولی بعد از 10 یا 15 ساعت کمپرسور خاموش میشه و دیگه روشن نمیشه تا زمانی که مجددا به برق وصل بشه،برد و سنسور دیفراست رو عوض کردیم مشکل حل نشد،به نظر شما مشکل از کجاست؟
با عرض سلام
منظورتان تعویض برد اصلی یخچال است که تعویض شده ؟

rozi_zoli

کاربر
2008-05-28
72
302
با تشکر[/
سلام دوست عزیز
شما ببینید ایا یخچال خوب سرد میکنه یا نه
اگر دمای ان خوبه و بازم یکسره کار میکنه درجه را تا اخرین حد کم کنید
اگر بازم خاموش نکرد ترموستات بازم مشکل داره و سعی کنید از نوع اصلی بگیرید

nikai

کاربر
2010-10-07
182
1,029
ایران بلوچستان
با سلام من يك يخچال فريزر سامسونگ cool tech plus دارم كه يكدفه موتور خاموش شد و از پشت صدا قطع و وصل موتور را مدهد بردم پيش تعمير كار انجا با يك خازن يخچال روشن شد تا دو روز پيش تعمير كار موند وقتي خانه اوردم بعد 6 يا 7 ساعت دوبار همون عيب قطع و صل موتور را دارد كه صدا تيك و تاك مدهد لطفا راهنمايي كنيد

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,776
62,568
اصفهان
با سلام من يك يخچال فريزر سامسونگ cool tech plus دارم كه يكدفه موتور خاموش شد و از پشت صدا قطع و وصل موتور را مدهد بردم پيش تعمير كار انجا با يك خازن يخچال روشن شد تا دو روز پيش تعمير كار موند وقتي خانه اوردم بعد 6 يا 7 ساعت دوبار همون عيب قطع و صل موتور را دارد كه صدا تيك و تاك مدهد لطفا راهنمايي كنيد
با عرض سلام
با شرمندگی از مدل دستگاه شما اطلاعاتی ندارم
آیا مدار الکترونیک برای کنترل دارد یا ترموستات آن مکانیکی است

perseus

کاربر
2012-01-04
17
40
با سلام خدمت اساتید گرامی
یخچال فریزر سامسونگ دو دره بالا یخچال پایین فریزر مدل Samsung_SR-L710EV
چند وقتی هست که به صورت اتوماتیک روشن و خاموش نمیشه
یعنی وقتی برای اولین بار به برق بزنیم یخچال کار معمولی خودش رو انجام میده ولی بعد از اینکه اف کرد
دیگه یخچال کار نمکنه و باید به صورت دستی از برق خارج بشه و دوباره وصل بشه تا به روال عادی کار کنه
در ظمن اساتید اگه در مورد ترموتمپ _ ترمودیسک و ترمو هیتر توضیحات مختصری بدهند و روش تست انها را بیان کند کمک بزرگی به بنده میکنن
ییخچال با برد الکترونیکی هست

بالا