آی پی امداد
abtahi

یاری و کمک در تعمیرات یخچال و فریزر

iven12

کاربر
2009-09-19
24
45
به نام خدا

سلام. شما کلید زیر درب که مربوط به خاموش روشن کردن لامپ درون یخچال است و یا اگر کلید دیگری اطراف درب دارد را چک کنید که درست عمل میکند یا نه و همچنین مسیر آن را چک کند.
با تشکر از پاسخ شما
کلید رو چک کردم (لامپ ها روشن وخاموش میشه) از این کلید چهار سیم بیرون امده! اگر اشکال از برد باشه میشه کاری کرد؟

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,776
62,567
اصفهان
با تشکر از پاسخ شما
کلید رو چک کردم (لامپ ها روشن وخاموش میشه) از این کلید چهار سیم بیرون امده! اگر اشکال از برد باشه میشه کاری کرد؟

با عرض سلام
بله

ali_r714

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2008-08-25
404
2,340
خراسان رضوی
با سلام من يك يخچال ايندزيت مدل ba35fnf ps دارم برد سوخته بود درستش كردم (تراياكها سوخته بود) و برد رو روي يخچال نصب كردم. ولي برد فرمان استارت رله موتور رو نميده چك كردم ديدم فرمان از ايسي (عكس شو گذاشتم) نمياد. شما ميتوانيد من رو كمك كنيد.

ali_r714

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2008-08-25
404
2,340
خراسان رضوی
با عرض سلام
فایلی که ارسال کردید خراب است ، دانلود کردم باز نمیشود.

با سلام
فايل همان عكس است اما با كيفيت بالا.
آيا شما در مورد اين برد ميتوانيد مرا راهنمايي كنيد؟

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,776
62,567
اصفهان
سلام دوست من
یخچال سامسونگ ارور باز بودن در رو میده و همه چی عادی هستش فکر میکنید اشکال از کجاست؟
با عرض سلام
ابتدا ببینید که سیم هایی که کلید لای درب به مدار رفته به کدام قسمت برد وصل میشود .
در حالت عادی کنترل نمایید که کدام دو سیم مربوط به خاموش کردن لامپ است.
دو سیم باقی مانده به چه قسمت از برد وصل و با چه قطعاتی ارتباط دارد .
از روی برد دو سیم لامپ را توسط لحیم کاری به یکدیگر اتصال دهید و دو سیم دیگر را نیز همین کار را انجام دهید , نتیجه ؟
دو سیم لامپ و دو سیم دیگر به چه المان هایی وصل شده , اعلام کنید؟

iven12

کاربر
2009-09-19
24
45
طبق گفته شما عمل کردم و روی برد به دو قطعه رسیدم یک مقاومت 100 کیلو و یک دیود 1n4007 که هر دو سوخته بودند و بعد از تعویض مشکل هل شد
با تشکر فراوان از همه کمکهای شما
یا حق

بالا