آی پی امداد
abtahi

یاری و کمک در تعمیرات یخچال و فریزر

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,776
62,569
اصفهان
با عرض سلام
لطفا عکسی از برد ارسال کنید ، انشاالله بتوانم کمک تان کنم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: DPS12

ahmad000

کاربر
2012-03-10
2
2
[h=2]مشکل در يخچال اسنوا مدل SNOWA RBN870CD[/h]

با سلام .

چند روزی من دچار مشکل شدم. دمای قسمت یخچال کمی زیاد شده و مواد رو بیش از حد سرد میکنه. به کمک تنظیمات درون دفترچه راهنما سعی کردم دما رو تنظیم کنم . و کمتر کنم . اما مشکل حل نشد هیچ باعث شد سرد تر بشه و حتی مواد در طبقات پایین تر یخ هم بزنند .

اولا میخواستم بدونم روی صفحه lcd یخچال دما ی یخچال بین +1 تا +7 قابل تنظیم هست . طبیعتا باید +7 گرمترین حالتش باشه و لی وقتی من روی این عدد تنظیم میکنم بازم دمای یخچال زیاد هست . یا شایدم من اشتباه میکنم و برای کم شدن باید روی عدد کمتر تنظیم کنم؟؟؟؟

دوما میخواستم بدونم در حالت عادی یخچال چه مدت زمان باید کار کنه و بعد خاموش بشه و چه مدت زمان باید درحالت خاموش باشه و بعد دوباره کار کنه و چون من حس میکنم زیاد کار میکنه .

سوما میحواستم بدونم وقتی دما ی یخچال مثلا روی +6 فیکس می کنم وقتی یخچال درحال کار کردن هست اعداد دما بالا و پایین میرن مثلا میره روی +3 بعد یه مدت میره +9 و در نهایت فکر میکنم روی اون عدید که تنظیم کردم فیکس نمیشه.

اگه دوستان بتونن مشکل من رو حل کنن ممنون میشم .

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,776
62,569
اصفهان
مشکل در يخچال اسنوا مدل SNOWA RBN870CD

با سلام .

دوما میخواستم بدونم در حالت عادی یخچال چه مدت زمان باید کار کنه و بعد خاموش بشه و چه مدت زمان باید درحالت خاموش باشه و بعد دوباره کار کنه و چون من حس میکنم زیاد کار میکنه .

سوما میحواستم بدونم وقتی دما ی یخچال مثلا روی +6 فیکس می کنم وقتی یخچال درحال کار کردن هست اعداد دما بالا و پایین میرن مثلا میره روی +3 بعد یه مدت میره +9 و در نهایت فکر میکنم روی اون عدید که تنظیم کردم فیکس نمیشه.

اگه دوستان بتونن مشکل من رو حل کنن ممنون میشم .
با عرض سلام

احتمال اینکه سنسور خراب یا از بدنه آلومینیومی سردخانه دور شده باشد وجود دارد

sharmin123

کاربر
2012-03-04
9
23
مشكل در روشن شدن

با سلام من يخچال فريزر سامسونگ مدل rt58 دارم كه مدتي هست مشكل پيدا كرده اونم اينه كه موقع دوباره روشن شدن موتور روشن نميشه يا به قول معروف زير بار نميره بعضي وقتا با چند ساعت از برق كشيدن و دوباره به برق زدن درس ميشه ولي بعضي وقتا هم با تعويض رله اور لود يا استارت ، تا حالا چندتا عوض كردم اهم سيم پيچها هم گرفتم مشكلي نداره يعني جمع دو تا برابر يكي هست تعمير كار سامسونگ اومد گفت يخچال مشكلي نداره احتمالا موتور ضعيف شده حالا مطمئن نيستم واقعا با تعويض موتور درست ميشه يا نه آخه امپري كه ميكشه 1.4 هست و چيزي كه ثابت كنه موتور ضعيفه يا نيم سوز هست من نديدم ايا راهي هست كه مطمئنا نشون بده موتور ضعيفه ؟

sharmin123

کاربر
2012-03-04
9
23
پاسخ : مشكل در روشن شدن

با سلام من يخچال فريزر سامسونگ مدل rt58 دارم كه مدتي هست مشكل پيدا كرده اونم اينه كه موقع دوباره روشن شدن موتور روشن نميشه يا به قول معروف زير بار نميره بعضي وقتا با چند ساعت از برق كشيدن و دوباره به برق زدن درس ميشه ولي بعضي وقتا هم با تعويض رله اور لود يا استارت ، تا حالا چندتا عوض كردم اهم سيم پيچها هم گرفتم مشكلي نداره يعني جمع دو تا برابر يكي هست تعمير كار سامسونگ اومد گفت يخچال مشكلي نداره احتمالا موتور ضعيف شده حالا مطمئن نيستم واقعا با تعويض موتور درست ميشه يا نه آخه امپري كه ميكشه 1.4 هست و چيزي كه ثابت كنه موتور ضعيفه يا نيم سوز هست من نديدم ايا راهي هست كه مطمئنا نشون بده موتور ضعيفه ؟
با سلام به دوستان عزيز
بالاخره موتور يخچال سوخت و مجبور شدم تعويضش كنم حالا ديگه يخچال اف نميكنه به نظرم فقط واسه آب كردن برفكها خاموش ميشه مثلا هر از 6 اي 7 ساعت در صورتي كه دماي داخل يخچال خوبه و مشكلي نداره لطفا منو راهنمايي كنيد چطور ميتونم سنسوراي ديگه رو چك كنممدل يخچال سامسونگ RT58 هست

sharmin123

کاربر
2012-03-04
9
23
باز هم سلام
فكر كردم بايد توضيح بيشتر بدم واسه سؤال قبلي به نظر من فقط ديفراست تو مدار مياد كه براي آب كردن برفكهاست ولي ترموستات خود يخچال كه به هنگام دماي مطلوب عمل ميكنه عمل نميكنه و يخچال مدام تا 6 الي 7 ساعت كار ميكنه

آخرین ویرایش:

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,257
57,562
با سلام معمولا خرابی سنسور حس گر سرما باعث بروز این عیب میشود مسیر ترمستات ولوله مربوطه بررسی شود ودرسیستم های جدیدای سی حافظه پروگرام شود

sharmin123

کاربر
2012-03-04
9
23
با سلام معمولا خرابی سنسور حس گر سرما باعث بروز این عیب میشود مسیر ترمستات ولوله مربوطه بررسی شود ودرسیستم های جدیدای سی حافظه پروگرام شود

سلام و ممنون از راهنماييتون
ميشه منو بيشتر راهنمايي كنيد با توجه به مدل يخچالم كجا رو بررسي كنم و آيا بايد قبلش محلي از يخچال. دمونتاژ كنم يا لازم نيس فقط از روي برد الكترونيك ميشه تست كرد؟

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,257
57,562
با سلام دوست عزیز با توجه به تعویض کردن موتور وشارژ گاز مجدد ایا سنسور حس گر ترموستات از جای ان شل نشده ویا سوکت وسر سیمی قطع نشده در نهایت برای اطمینان اگر نمونه برد ان را دارید تست بگیرید وعیب را محدود کنیدموفق باشید

gostaresh

کاربر
2012-04-05
4
8
با سلام خدمت افا فرح اینجانب جدیدا یک ساید ال جی خریدم بعداز 5ساعت که روشن بود در قسمت فریزر خطای Fودر قسمت یخچال خطای dH میده وتمام کلیدهای کنترلی از کار میافته ولی موتور وفن کار میکنه وسردی یخچال هم خوبه عیب از چیه و چطوری بر طرف میشه ممنونم.

بالا