آی پی امداد
abtahi

یاری و کمک در تعمیرات یخچال و فریزر

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,776
62,567
اصفهان
با سلام
آیا بر روی پانل دستگاه دکمه Stop یا Cancel وجود دارد . در این صورت دکمه مربوطه را بمدت چند ثانیه نگه دارد و مجددا برق را قطع وصل نمائید و ببینید مشگل حل میشود.
موفق باشید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: DPS12

mahdad

کاربر
2007-07-22
6
10
دوست عزیز اگه میشه درباره این فیش سنسور بیشتر توضیح دهید که من روی برد چکار باید انجام بدم؟
در ضمن چند تا عکس از برد گرفتم لطفا یک نگاهی به عکسا بندازید و بگویید منظور شما کدام سوکت دقیقا است؟
https://rapidshare.com/files/671384789/IMG_0298.zip

ممنون میشم.

djpeyman1

کاربر
2009-10-16
3
7
با سلام
بنده يك فريزر آزمايش مدل e725 دارم كه روي صفحه نمايشش مي نويشه L1
مي خواستم ببينم اشكال از كجاست
چند روز پيش موتورشو كه سوخته بود عوض كردند واسمون حالا هم بالاي 27 درجه كه ميره L1 رو مينويسه
بردشو كه باز كردم ديدم سوختگي داره انگار چون قسمت ديود هاش سياه شدن ولي تستشون كه كردم سالمن
به نظر شما عيب از كجاست؟
با تشكر

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,776
62,567
اصفهان
با سلام
بنده يك فريزر آزمايش مدل e725 دارم كه روي صفحه نمايشش مي نويشه L1
مي خواستم ببينم اشكال از كجاست
چند روز پيش موتورشو كه سوخته بود عوض كردند واسمون حالا هم بالاي 27 درجه كه ميره L1 رو مينويسه
بردشو كه باز كردم ديدم سوختگي داره انگار چون قسمت ديود هاش سياه شدن ولي تستشون كه كردم سالمن
به نظر شما عيب از كجاست؟
با تشكر
با سلام و عرض ادب
به فرموده شما اگر برد سیاه شده دلیل به کشیدن جریان زیاد از تغذیه میباشد .شما خازن های تغذیه کنترل و اگر آی سی رگلاتور دارد تست نمایید و شماره آی سی کنترل را اعلام کنید.
موفق باشید

jafar_palide

کاربر
2011-06-23
2
5
سلام به همگی من 3ماه میشه که یک یخچال لوران 25 فوت خریدم الان چند روزه که قسمت یخچال مثل فریزر یخ میزنه میشه کمک کنید

صابری

کنترل کل سایت
ناظم انجمن
2009-05-31
11,798
134,726
اصفهان
سلام دوست من
یخچال سامسونگ ارور باز بودن در رو میده و همه چی عادی هستش فکر میکنید اشکال از کجاست؟
به نام خدا

سلام. شما کلید زیر درب که مربوط به خاموش روشن کردن لامپ درون یخچال است و یا اگر کلید دیگری اطراف درب دارد را چک کنید که درست عمل میکند یا نه و همچنین مسیر آن را چک کند.

بالا