آی پی امداد
abtahi

مشکل در يخچال اسنوا مدل SNOWA RBN810CD

oweis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-04-27
546
1,381
39
بابل
www.oweiskala.ir
سلام من هم یک یحچال ساید اسنوا دارم الان حدود یک ماه است که یک هفته کار میکند و بعد دیگر خنک نمی کند. هر چه که در فریزر هست آب می شود. باید ان را خاموش کنم و بعد یک ربع تا نیم ساعت روشن کنم دوباره خوب کار می کند نمیدانم علتش چیست اگه شما هم فهمیدید لطفا اطلاع بدهید
ممنون

موتور فن اواپراتور فریزر شما ایراد دارد و براحتی قابل تعویض است
میتونی از طریق لینک امضا بنده این قطعه رو تهیه کنی
موفق باشی

ciayoyo

کاربر
2014-06-01
4
5
سلام
نمایشگر دیجیتال یخچالم کلا از هم پاشیده. هیچی رو خوب نشون نمیده. یه بار خاموش کردم بازم همونطوریه.
3 ماهه که خریدم. لطفا راهنماییم کنین، ممنونم
یخچالم اسنوا
RBN810CD/TW

oweis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-04-27
546
1,381
39
بابل
www.oweiskala.ir
سلام
نمایشگر دیجیتال یخچالم کلا از هم پاشیده. هیچی رو خوب نشون نمیده. یه بار خاموش کردم بازم همونطوریه.
3 ماهه که خریدم. لطفا راهنماییم کنین، ممنونم
یخچالم اسنوا
RBN810CD/TW

این سری یخچال فریزر ها یه ایرادی که داره اینه که قسمتی که برد نمایشگر نصب میشه فومش کم بوده و دقیقا پشتش خیس میشه و روی ای سی اتصالی بوجود میاره
من چندتا از این دستگاه ها رو با دستور شرکت درب و برد نمایشگر رو عوض کردم ولی چندتا مشتری داشتم که دستگاهشون گارانتی نداشت و نمیشد این هزینه رو به دوششون بندازم
اومدم پشت برد نمایشگر چسب حرارتی ریختم و جا زدم
این مشکل رفع شد
اگر دستگاهتون گارانتی داره به سرویسکارتون بگید که براتون درب قسمت یخچال و برد نمایشگر رو عوض کنه در غیر اینصورت همون کاری که گفتم انجام بدید ( در صورتی که برد نمایشگرتون آسیب ندیده باشه )

ciayoyo

کاربر
2014-06-01
4
5
تا سرویس کار بیاد مشکلی برای یخچال ایجاد نمیکنه؟؟؟

mani93

کاربر
2014-06-14
1
0
سلام داداش من 1یخچال اسنوا مدل RBN810CD/TW دارم ارور FA میده صفحه قرمز شده من چند ساعت از برق کشیدم
مشکل از کجاست

oweis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-04-27
546
1,381
39
بابل
www.oweiskala.ir
سلام داداش من 1یخچال اسنوا مدل RBN810CD/TW دارم ارور FA میده صفحه قرمز شده من چند ساعت از برق کشیدم
مشکل از کجاست

این ارور مربوط به هیتر قسمت یخچال هستش
المنت کف و المنت لوله ای و ترموفیوز رو چک کنید

aravfx

کاربر
2014-06-27
1
0
سلام
الان دو سه روزه یخچال اسنوا 810 ارورf9 میده تعمیر کار اومد ولی درست نشد.از برق که میکشم تا وقتی فریزر کاملا دمای داخلش نیاد بالا موتورش روشن نمیشه بعد چند ساعت دوباره ارور f9شروع میشه چیکار کنم؟

rolaa

کاربر
2014-06-29
2
0
سلام دوستان
من هم یخچال اسنوا 810 دارم . الان دوماهه که یخچالش برقک زدایی نمیکنه .یه بار ارور F8 داد که از برق کشیدم درست شد.الان ارور HI میده .تعمیرکار اومد گفت که مشکل از دیفراست هست .خودم رشتم الکترونیکه میخوام راهنماییم کنید که دیفراست دقیقا کجای برد هست که اگه بشه خودم تعمیر کنم
ممنون ازشما

بالا