آی پی امداد
abtahi

مشکل در اسپیلت

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

amirpopo

کاربر
2012-06-19
23
8
در اپارتمانی با مساحت 90متر در2واحد یکسان با طول لوله کشی 19متر.طبقه اول 24هزار جنرال سرمایی خوب و مناسب.اما طبقه دوم 30هزار جنرال سرمای مناسبی ندارد ضمنا به بخاطر افزایش طول لوله شارج گاز هم انجام شد و فشار به 70 رسانده شد.دلیل کاهش سرما درطبقه 2از جی میونه باشد.ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

nooshzad

کاربر vip
کاربر
2010-08-30
54
1,638
سلام من کولر گازی 12000 ال جی دارم برای مغازه گرفتم مغازم کوچیکه کولر روی دمای 27درجه ده دقیقه کار میکنه بعدش 20دقیقه خاموش میشه تو این 20دقیقه بادش گرم و همراه بارطوبته دماشم میزاری زیر 25درجه نیم ساعت کارمیکنه خاموش میشه ودر حالت خاموشی بادش گرمه دیگه فقط فن کولر که روی تیکه بیرون هست کارمیکنه و کمپرسور خاموشه تعمیرکارهم آوردیم دوبار گاز داخلش زد اما متاسفانه درست نشد نشتی هم نداشت در هرصورت دمایی که انتظار میره سرد نمیکنه دوستام هم مثل همین کولر فقط مارک اجنرال گرفتن مغازشانم دوبرابر مغازه من بادش خیلی سرده. هیچکدام از تعمیرکارا هم نمیدونن مشکلش چیه. اگه لطف کنید و کمکم کنید ممنون میشم

pourmand00

کاربر
2012-06-28
4
7
با سلام خدمت دوستان
من یک دستگاه ال جی 24000 اینورتر دارم که یک ماهه خریدم دو بار پیش اومد که کمپرسور از مدار خارج شد و فقط فن کار میکرد منم اومدم گازشو خالی کردم دوباره زدم الان روشن میکنم بعد از 10 دقیقه کمپرسور از مدار خارج میشه و فقط فن کار میکنه (آمپر از 9 شروع میشه و به 17 میرسه)
ممنون میشم راهنمایی کنین

rezagole

کاربر
2010-10-26
6
16
با سلام به همگی من یک کولر 36هزار میتسوبیشی دارم سال اول خیلی خوب کار کرد ولی سال دوم نشتی پیدا کرد و بعد پیدا کردن جای نشت و گازگیری دیگه سرماش مثل اول نیست و خونرو خوب خنک نمیکنه حی باز تعمیرکار اوردم و گفت باید سرویس بشه و سرویسشم کرد وگف گازشم خوبه ولی تنها اتفاقی که افتاد پولی بود که بابت سرویس دادم و هیچی نشد!!به نظرتون مشکلش چیه؟؟ممکنه به خاطر هوا رفتن به داخل کمپرسور باشه؟؟؟ر ضمن ر خوزستانم.تورو خدا راهنمایی کنید.:nevreness:

amirpopo

کاربر
2012-06-19
23
8
سلام دوست عزیز.مدتی میشه ک مدیران زحمتکش ما این قسمت رو بدرود گفتن«چون ی هفته ای میشه الافشونم تا جواب سوالاتمو بگیرم.اگر گاز کاملا تخلیه شد وبس از رفع مشکل نشتی ابتداوکیوم و سپس شارزگاز انجام گرفت بس هوایی وارد کمبرسور نشد.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: rezagole

rezagole

کاربر
2010-10-26
6
16
وکیوم چطور انجام میشه؟؟چون من نمیدونم وکیوم چی هست که بدونم طرف انجامش داد یا نه؟؟پیش کمپرسور نشتی داده بود که برطرفش کرد بعدم کپسول گاز رو زد به کولر و گاز زد توش!!!با این توصیفات من وکیومشم کرده؟؟ممکنه از همین باشه که خوب خنک نمیکنه؟؟مرسی

rezagole

کاربر
2010-10-26
6
16
سلام دوست عزیز.مدتی میشه ک مدیران زحمتکش ما این قسمت رو بدرود گفتن«چون ی هفته ای میشه الافشونم تا جواب سوالاتمو بگیرم.اگر گاز کاملا تخلیه شد وبس از رفع مشکل نشتی ابتداوکیوم و سپس شارزگاز انجام گرفت بس هوایی وارد کمبرسور نشد.

وکیوم چطور انجام میشه؟؟چون من نمیدونم وکیوم چی هست که بدونم طرف انجامش داد یا نه؟؟پیش کمپرسور نشتی داده بود که برطرفش کرد بعدم کپسول گاز رو زد به کولر و گاز زد توش!!!با این توصیفات من وکیومشم کرده؟؟ممکنه از همین باشه که خوب خنک نمیکنه؟؟مرسی

amirpopo

کاربر
2012-06-19
23
8
وکیوم یعنی خالی کردن هوای داخل لوله های رفت وبرگشت وهمجنین اوبراتور.قبل از شارز گاز باید هوای داخل لوله ها توسط پمپ وکیوم خارج شده و سپس عمل تزریق مبرد(گاز)انجام گردد.معمولااز یک موتو یخجال برای مکش استفاده میکنن ک 10تا15دقیقه طول میکشه.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: rezagole

oweis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-04-27
546
1,381
39
بابل
www.oweiskala.ir
با عرض تشکر از راهنماییتون.اما فشار دقیق و مناسب باید جقدر باشد وایا برای تمامی اسبلیت ها یکسان بوده واگر بالاتر یا بایین تر از رنج معمول باشد جه مشکلی بوجود میاد؟و هنکام وکیوم درجه گیج تا جقدر باید بایین بیاد؟

برای وکیوم کردن سیستم برودتی بهترین راه گرفتن خروجی وکیوم در داخل آب می باشد
اگر هوایی خارج نشد یعنی سیستم وکیوم شده
ولی این کار انجام نمی شود و معمولا اگر وکیوم قوی باشد 15 دقیقه وکیوم کافیست
برای شارژ گاز هم بهترین روش شارژ گاز از طریق وزن گازی که روی دستگاه نوشته شده و اگر ترازو در اختیار ندارید از طریق آمپر دستگاه.
موفق باشید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amirpopo
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا