آی پی امداد
abtahi

مشکل در اسپیلت

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

oweis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-04-27
546
1,381
39
بابل
www.oweiskala.ir
در اپارتمانی با مساحت 90متر در2واحد یکسان با طول لوله کشی 19متر.طبقه اول 24هزار جنرال سرمایی خوب و مناسب.اما طبقه دوم 30هزار جنرال سرمای مناسبی ندارد ضمنا به بخاطر افزایش طول لوله شارج گاز هم انجام شد و فشار به 70 رسانده شد.دلیل کاهش سرما درطبقه 2از جی میونه باشد.ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

عوامل مختلفی دخیل می باشد

1 - اختلاف سایز لوله تو کار و لوله رفت و برگشت دستگاه
2 - وکیوم نشدن سیستم
3 - شارژ گاز صحیح " برای اندازه گیری مقدار شارژ گاز از آمپر دستگاه کمک بگیرید"
4 - وجود مانع مقابل یونیت خارجی که باعث انباشته شدن گرما مقابل کندانسر می شود
5 - اگر دماسنج در دسترس دارید ببینید دمای خروجی دستگاه چند درجه می باشد " معمولا بین 12 - 14 درجه می باشد"

اینا رو چک کنید و خبرش رو بدید

oweis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-04-27
546
1,381
39
بابل
www.oweiskala.ir
سلام من کولر گازی 12000 ال جی دارم برای مغازه گرفتم مغازم کوچیکه کولر روی دمای 27درجه ده دقیقه کار میکنه بعدش 20دقیقه خاموش میشه تو این 20دقیقه بادش گرم و همراه بارطوبته دماشم میزاری زیر 25درجه نیم ساعت کارمیکنه خاموش میشه ودر حالت خاموشی بادش گرمه دیگه فقط فن کولر که روی تیکه بیرون هست کارمیکنه و کمپرسور خاموشه تعمیرکارهم آوردیم دوبار گاز داخلش زد اما متاسفانه درست نشد نشتی هم نداشت در هرصورت دمایی که انتظار میره سرد نمیکنه دوستام هم مثل همین کولر فقط مارک اجنرال گرفتن مغازشانم دوبرابر مغازه من بادش خیلی سرده. هیچکدام از تعمیرکارا هم نمیدونن مشکلش چیه. اگه لطف کنید و کمکم کنید ممنون میشم

معمولا این مشکل زمانی به وجود می آید که ارتفاع پنل از سطح زمین کم باشد و یا اینکه سنسور دستگاه خراب باشد
اینکه دستگاه در زمان کار کرد سرمای خوبی دارد و پس از خاموش شدن باد گرم میزند دلیل بر کمبود گاز نیست
احتمال خرابی برد نیز وجود دارد.

oweis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-04-27
546
1,381
39
بابل
www.oweiskala.ir
با سلام خدمت دوستان
من یک دستگاه ال جی 24000 اینورتر دارم که یک ماهه خریدم دو بار پیش اومد که کمپرسور از مدار خارج شد و فقط فن کار میکرد منم اومدم گازشو خالی کردم دوباره زدم الان روشن میکنم بعد از 10 دقیقه کمپرسور از مدار خارج میشه و فقط فن کار میکنه (آمپر از 9 شروع میشه و به 17 میرسه)
ممنون میشم راهنمایی کنین

آیا وقتی کمپرسور خاموش میشه دمای اتاق به حد مطلوب میرسه؟
در زمان خاموش شدن کمپرسور دستگاه با آمپر بالا خاموش میشه؟
آمپر مجاز دستگاه چقدر هستش؟

oweis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-04-27
546
1,381
39
بابل
www.oweiskala.ir
با سلام به همگی من یک کولر 36هزار میتسوبیشی دارم سال اول خیلی خوب کار کرد ولی سال دوم نشتی پیدا کرد و بعد پیدا کردن جای نشت و گازگیری دیگه سرماش مثل اول نیست و خونرو خوب خنک نمیکنه حی باز تعمیرکار اوردم و گفت باید سرویس بشه و سرویسشم کرد وگف گازشم خوبه ولی تنها اتفاقی که افتاد پولی بود که بابت سرویس دادم و هیچی نشد!!به نظرتون مشکلش چیه؟؟ممکنه به خاطر هوا رفتن به داخل کمپرسور باشه؟؟؟ر ضمن ر خوزستانم.تورو خدا راهنمایی کنید.:nevreness:

برای اینکه سیستم برودت ناب رو داشته باشه باید کل دستگاه پس از تخلیه گاز وکیوم بشه و وکیوم کردن دستگاه باعث کارکرد خوب و سرمای مناسب میشه
اگر پس از نشت یابی از پمپ وکیوم استفاده شده احتمال کثیف بودن کندانسر " کویل روی یونیت خارجی " وجود داره

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: rezagole

oweis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-04-27
546
1,381
39
بابل
www.oweiskala.ir
سلام دوست عزیز.مدتی میشه ک مدیران زحمتکش ما این قسمت رو بدرود گفتن«چون ی هفته ای میشه الافشونم تا جواب سوالاتمو بگیرم.اگر گاز کاملا تخلیه شد وبس از رفع مشکل نشتی ابتداوکیوم و سپس شارزگاز انجام گرفت بس هوایی وارد کمبرسور نشد.

دوست عزیز

با این اطلاعاتتون احساس میکنم که دورا دور دستی بر آتش داری و این رو هم میدونی که توی تابستون واقعا سرمون شلوغه
از بابت اینکه تاخیر بوجود اومد از شما عذرخواهی میکنم

با تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amirpopo

oweis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-04-27
546
1,381
39
بابل
www.oweiskala.ir
وکیوم یعنی خالی کردن هوای داخل لوله های رفت وبرگشت وهمجنین اوبراتور.قبل از شارز گاز باید هوای داخل لوله ها توسط پمپ وکیوم خارج شده و سپس عمل تزریق مبرد(گاز)انجام گردد.معمولااز یک موتو یخجال برای مکش استفاده میکنن ک 10تا15دقیقه طول میکشه.

پمپ وکیوم با داشتن دو پیستون که ورودی سیلندر دوم خروجی سیلندر اول میباشد پر قدرت تر و قابل اطمینان تر از کمپرسور یخچال می باشد
با این وجود مدت زمان وکیوم با کمپرسور بیشتر از پمپ وکیوم می باشد
وکیوم با پمپ وکیوم حداقل 15 دقیقه البته بستگی به ساز سیستم بیشتر هم خواهد شد می باشد

موفق باشید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: rezagole

amirpopo

کاربر
2012-06-19
23
8
باعرض سلام وخسته نباشدجون ی هفته ای میشد منتظر موندم دل نگرون شدم ک بیخیال مون شدید-خدا کنه همیشه سرتون تو کاسبی شلوغ باشه.اما یادتون باشه سوالات زیادی جشم براه جابهاتون میمونن دوست گرامی.ما ک از جوابهای تکنیکی و فنی تون لذت میبریم.برام جالب بود-یکی از راههای تست سرما اندازه گیری دمای خروجی دستگاه؟؟یعنی دماسنج رو کجا باید بذاریم؟کنار سنسور پایپ؟

amirpopo

کاربر
2012-06-19
23
8
میخام بدونم وکیوم یا ایجاد خلا, جند درصد یا جقدر روی سرمایش تاثیر داره؟به نظر من ک قابل محسوس نباشه.اخه یکی از دوستهای برق کشم دیروز ی 24هزار جنرال رو برا اولین بار نصب کرد خیلی راحت لوله ها روبست و با ی الن 2تا شیر رفت و برگشت رو هم باز کرد و راه انداخت.برام جالب بود رفتم براش امپر گرفتم درست برابر با نوشته ی روی دستگاه بود و سرمای بسیار عالی.یعنی عدم وکیوم ججوری باید خودشو نشون بده؟همه جی که نرمال بودن.

ahmad53

کاربر
2012-05-23
9
24
با سلام می خواستم بدانم کولر 24000تراست که سرمای خوبی ندارد گاز هم کردیم ولی همچنان کیفیت سرملی خوبی ندارد یک چیزی که مرا مشکوک کرد موقعی که گیج زدم که گاز جمع کنه کمپرسور برای شستن یونیت داخلی قدرت نداشت که گیج بیاید روی خلاء چطوری بفهمم که کمپروسور ضعیف است؟

آخرین ویرایش:

oweis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-04-27
546
1,381
39
بابل
www.oweiskala.ir
باعرض سلام وخسته نباشدجون ی هفته ای میشد منتظر موندم دل نگرون شدم ک بیخیال مون شدید-خدا کنه همیشه سرتون تو کاسبی شلوغ باشه.اما یادتون باشه سوالات زیادی جشم براه جابهاتون میمونن دوست گرامی.ما ک از جوابهای تکنیکی و فنی تون لذت میبریم.برام جالب بود-یکی از راههای تست سرما اندازه گیری دمای خروجی دستگاه؟؟یعنی دماسنج رو کجا باید بذاریم؟کنار سنسور پایپ؟

من خودم این روش رو روی کولر خونمون تست کردم
12 درجه بود

بالب ترموستات دیجیتالی رو جلوی باد خروجی کولر نگهداشتم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا