آی پی امداد
abtahi

مشکل در اسپیلت

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mehdifalahan

کاربر
2010-09-23
7
5
دوست عزیز

در صورت یخ زدن پنل داخلی و عدم خنک کنندگی نشان از کم بود گاز دارد باید ابتدا نشت گاز مشخص و سپس شارژ شود

شرکت الوند تبرید خوزستان
//////////////////// /////////////////////

صابری

کنترل کل سایت
ناظم انجمن
2009-05-31
11,798
134,726
اصفهان
به نام خدا

هرگونه گذاشتن شماره تلفن و ایمیل و آدرس و لینک سایتهای دیگر و همچنین تبلیغات بدون هماهنگی با مدیریت سایت خلاف قوانین میباشد!!!

soooti

کاربر
2010-01-12
1
0
سلام به همگیدوستان اسپلیت ما پاناسونیک 36000 هست یه مشکل براش پیش اومده.کولر خاموش میشه و چراغ چشمک زن نارنجی رنگش روشن میشه(چراغ تایمر)و دیگه کار نمیکنه مگر اینکه فیوز را قطع کنیم.میشه کمک کنید.یه سوال دیگه/ازش خیلی اب بیرون پرتاب میکنه هر چی هم شیب بهش میدیم بازم اب میریزه..؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون

a.r*

کاربر
2011-09-21
2
0
سلام
3مورد را چک کن
1.کولرت واسه اون فضا کوچیک
2.پنل داخلیت پرتاب باد خوبی نداره.باید تعمیر بشه
3.پره های پنل داخلیت کثیفه.باید تمیز بشه
4.:busted_red:

فخری

کاربر
2010-09-03
1
0
با عرض سلام کولر دو تیکه 24000 هیتاچی دارم که هر چند دقیقه کار کرد خوبخود کامل خاموش و روشن میشود و هر وقت خواستیم ان را خاموش کنیم خودش روشن میشود و مجبور میشویم ان را از برق بکشیم دلیل ان چیست . ممنون

سعید 22

کاربر
2012-06-13
3
2
با عرض ارادت و تشکر.
اسپیلیت 30000 جنرال دارم که در مکان قبلی اصلاً سرما نداشت. در مکان جدید(بالای سقف) سرمای کاملاً رضایت بخش داره.
قسمت بالای یونیت داخلی بعد از چند ساعت کارکرد نزدیک به صبح یخ میزنه البته اگه روی فن کند باشه همینطور لوله ضخیم در ابتدای یونیت خارجی یخ میزنه (تا جایی که لوله زیر پوشش نیست حدود 10 سانت)
مدت 4 روزه که شارژ و وکیوم شده. آیا این امر طبیعیه؟ ممکنه دو پهنه شدن لوله ضخیم باعث یخ زدن پنل و لوله شده باشه؟

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Khalili

مدیرکل

موسس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیرکل
2006-10-02
9,723
41,549
هرمزگان
www.irantk.ir
سلام دوست عزیز
احتمال زیاد مشکل مربوط به کازگیری کولر هست که درست گاز نشده و یا کثیفی زیاد قسمت یونیت
ایا وقتی دما را روی 20 و یا 25 تنظیم میکنید باز یخ میزنه؟

سعید 22

کاربر
2012-06-13
3
2
سلام دوست عزیز
احتمال زیاد مشکل مربوط به کازگیری کولر هست که درست گاز نشده و یا کثیفی زیاد قسمت یونیت
ایا وقتی دما را روی 20 و یا 25 تنظیم میکنید باز یخ میزنه؟

یخ زدنش همیشگی نیست بعضی وقتا که بیرون هوا خوبه و هوای خونه هم سرد میشه یونیت داخلی یخ میزنه- فضای خونه چون بزرگه ترموستات نمیکنه و دستگاه تقریباً 24 ساعت کار میکنه.
الان با نوسان برق کولر خاموش کرد با روشن کردن دوباره دیدم فقط فن کار میکنه، رفتم بیرون یونیت خارجی رو چک کنم دیدم از قسمت لوله ضخیم داره گاز نشت میکنه و چرب شده! چرا یه دفعه اینجوری شد؟ نوسان برق مشکل بوجود آورد؟

سعید 22

کاربر
2012-06-13
3
2
عرض سلام مجدد
جواب سوال خودم رو خودم میدم!
احتمالاً از قسمتی که کولر گازی گیری میشه نشتی پیدا کرده و سوزنش خراب شده. به این دلیل که بیشتر از 8 بار این کولر گاز گیری شده
یک خواهش از تمام دوستانی دارم که قصد خرید کولر دارن حتماً با گارانتی تهیه کنید. من از بانه 150 تومن ارزانتر گرفتم ولی هیچ کس باورش نمیشه که طی یک سال گذشته دقیقاً 400 تومن خرجش کردم- از ابتدا گاز نداشت- 2 بار تا حالا برد کنترل سوخته و دیگه اینکه مثل آبکش میمونه . به جایی رسیده که دیگه هیچ کولر سازی حاضر نیست واسه سرویس بیاد! همه منو و کولرم رو میشناسن!!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا