آی پی امداد
abtahi

مشکل در اسپیلت

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ehsan9587

کاربر
2011-06-11
9
8
شما که چنین اطلاعات خوبی داشتی نباید میذاشتی سرویسکار این بلا رو سر کولرتون بیاره

برای اینکه مبرد یک سیستم رو عوض کنید باید یک سری تغییرات رو توی سیستم داشته باشی

یکی از مهم ترین علل صدا در یونیت بیرونی ناسازگاری
R134a با روغن داخل کمپرسور هستش

به نظر من شما باید سرویسکارتون رو عوض کنید
خسته نباشید
سرویس کار اومد و وکیوم کامل کرد و گاز 22 زد داخلش همه سرو صداهاش رفت و خوب شد
از هرسرویس کاری که پرسیدم میگه اگه یه بار گاز 134 بزنی تو اسپیلت داغون میشه
حالا از کجا باید بفهمم که صدمه زده یا نه ؟؟؟؟
( آخه سرویس کاره داره تفره میره که خسارت نده میگه داره عالی کار میکنه و چیزیش نیست )
راهنمایی کنید از کجا بفهمم واقعا سالمه سالمه ؟
احتمالش هست تا چند ماه دیگه تقش در بیاد ؟؟

oweis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-04-27
546
1,381
39
بابل
www.oweiskala.ir
حالا دیدم ترموستارت خراب بود چطورتستش کنیم
تست ترموستات رو معمولا با اهم متر انجام ميدنبايد ببيني وقتي ترموستات رو ميچرخوني و يك صدايي ميده اگه تو حالت وصل هست دو سرش بايد به هم راه بدهو در حالت خاموش نبايد راه بده و مسير قطع هستش

shahin81

کاربر
2008-02-16
188
467
باسلام
کولر 2تیکه 24000 سامسونگ دارم که خوب کار میکرد بخاطر تغییر منزل و جابجایی کولر نصاب آوردم نصبش کرد روشن میشد ولی روی کمپرسور نمی افتاد یکی دیگه رو اوردم راهش انداخت ولی بیشتر نصف روز کار نکرد دوباره یکی دیگه رو اوردم بازم راهش انداخت دوباره بیشتر از نصف روز کار نداد موندم چیکار کنم . مشکلش اینه که رو کمپرسور نمی افته.لطفا راهنمایی کنید.ممنون

oweis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-04-27
546
1,381
39
بابل
www.oweiskala.ir
باسلام
کولر 2تیکه 24000 سامسونگ دارم که خوب کار میکرد بخاطر تغییر منزل و جابجایی کولر نصاب آوردم نصبش کرد روشن میشد ولی روی کمپرسور نمی افتاد یکی دیگه رو اوردم راهش انداخت ولی بیشتر نصف روز کار نکرد دوباره یکی دیگه رو اوردم بازم راهش انداخت دوباره بیشتر از نصف روز کار نداد موندم چیکار کنم . مشکلش اینه که رو کمپرسور نمی افته.لطفا راهنمایی کنید.ممنون

سرویسکارا که میان چیکار میکنن

آیا قطعه ای رو تعویض میکنن؟

آوين

کاربر
2011-08-04
2
0
با سلام و تشكر محل زندگي ماگرم وخشكه و با دماي بالاي 50 درجه ! چند سال پيش كولر اسپيلت هيتاچي 30000داشتيم كه پرتاب بادش خيلي ضعيف و گرم بود مجبور به خريد كولر ديگه اي شديم ايندفعه جنرال 36000 ولي باز مشكل همچنان باقي است پرتاب بصورت خودبخود ضعيف و قوي ميشه سرمادهيش كمه خصوصا در بعد از ظهرها گاهي بادش داغه به نظر شما آيا مشكل از اينه كه موتوش تو حياط زيره سايبونه ؟آيا درسته كه اينا مخصوص مناطق مرطوبن؟ خواهش ميكنم هر چه زودتر راهنمايي كنيد از گرما هلاك شديم !! اينجا تعمير كار وارد هم نيست .

hasine

کاربر
2009-12-31
3
11
با سلام من فکر میکنم مشکل شما عدم انتخاب کولر با کمپرسور مناسب برای منطقه محل زندگیتان است برای منطقه گرم و خشک شما باید کمپرسور تروپیکال t3 انتخاب کنید .درصورت نیاز به راهنمائی بیشتر بفرمائید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: تاج

hasine

کاربر
2009-12-31
3
11
با سلام شما قبل از هر کاری باید پس از پنج دقیقه روشن کردن کولر به قسمت بیرونی کولر نگاه کنید ببینید فن کار میکند یا نه در صورت کار کرد فن نشان از سلا مت برد کنترل پایین واحتمالا خرابی کنتاکتور ویا خازن کمپرسور ویا خود کمپرسور میباشددر در صورت عدم کارکرد فن برد کنترل پایین را چک کنید .در صورت نیاز به راهنمائی بیشتر بفرمائید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mazy

oweis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-04-27
546
1,381
39
بابل
www.oweiskala.ir
با سلام و تشكر محل زندگي ماگرم وخشكه و با دماي بالاي 50 درجه ! چند سال پيش كولر اسپيلت هيتاچي 30000داشتيم كه پرتاب بادش خيلي ضعيف و گرم بود مجبور به خريد كولر ديگه اي شديم ايندفعه جنرال 36000 ولي باز مشكل همچنان باقي است پرتاب بصورت خودبخود ضعيف و قوي ميشه سرمادهيش كمه خصوصا در بعد از ظهرها گاهي بادش داغه به نظر شما آيا مشكل از اينه كه موتوش تو حياط زيره سايبونه ؟آيا درسته كه اينا مخصوص مناطق مرطوبن؟ خواهش ميكنم هر چه زودتر راهنمايي كنيد از گرما هلاك شديم !! اينجا تعمير كار وارد هم نيست .

شما همون اول که کولر رو خریدین و نصب کردین این مشکل رو داشتین؟

اگه نه آمپر دستگاه رو چک کنید.

لوله رفت باید در حالت عادی داغ باشه و لوله برگشت سرد.

و اینکه از این کولر چند وقته که دارین استفاده میکنین؟

آوين

کاربر
2011-08-04
2
0
سلام واقعا از توجه همگي متشكرم.كولر رو از اواسط ارديبهشت امسال نصب كرديم باتوجه به اينكه اونموقع هوا خيلي گرم نبود مشكل خاصي نديديم فقط 3 درجه پرتاب بادش هميشه قابل كنترل نبود يعني اگه ميخواستي رو پرتاب متوسط باشه گاهي عمل نمي كرد مافكر كرديم مشكل از كنترله .با اين توصيفات بنظر شما مشكل چيه ؟ آمپر و لوله ها هم ايرادي ندارند. اگه عيب از خازن باشه ميشه خازن كولر هيتاچي 30000 رو كه مشخصاتشون يكيه بجاي اينكه 36000 بزاريم؟ببخشيد منظور از كولر تروپيكال t3چيه؟وما ازكجامتوجه نوع تروپيكال كولرمون بشيم ؟بازم متشكرم.

آخرین ویرایش:

oweis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-04-27
546
1,381
39
بابل
www.oweiskala.ir
سلام واقعا از توجه همگي متشكرم.كولر رو از اواسط ارديبهشت امسال نصب كرديم باتوجه به اينكه اونموقع هوا خيلي گرم نبود مشكل خاصي نديديم فقط 3 درجه پرتاب بادش هميشه قابل كنترل نبود يعني اگه ميخواستي رو پرتاب متوسط باشه گاهي عمل نمي كرد مافكر كرديم مشكل از كنترله .با اين توصيفات بنظر شما مشكل چيه ؟ آمپر و لوله ها هم ايرادي ندارند. اگه عيب از خازن باشه ميشه خازن كولر هيتاچي 30000 رو كه مشخصاتشون يكيه بجاي اينكه 36000 بزاريم؟ببخشيد منظور از كولر تروپيكال t3چيه؟وما ازكجامتوجه نوع تروپيكال كولرمون بشيم ؟بازم متشكرم.

اگر منظورت از پرتاب باد مقدار قدرت وزش باد هستش

شما باید فن و بلوور یونیت داخلی رو چک کنی

شما میگید که لوله رفت داغ هستش و برگشت سرد

اگه اینجوریه یعنی کمپرسور کارشو داره درست انجام میده

باید یری سر وقت فن و بلوور

احتمال داره فن ضعیف شده باشه که با یک خازن کوچیک مشکلت حل میشه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا