آی پی امداد
abtahi

مشکل در اسپیلت

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Mohammad_o2007

کاربر
2007-04-12
1
1
با سلام به دوستان.
من یه کولر اسپلیت میتسوبیشی دارم . و قتی با کنترل روی دور سه میزنم با دو هیچ فرقی نداره - اصلا دور سه اون کار نمیکنه و زیاد هم off میکنه. ممنون میشم راهنمایی کنید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: nasima

oweis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-04-27
546
1,381
39
بابل
www.oweiskala.ir
با سلام به دوستان.
من یه کولر اسپلیت میتسوبیشی دارم . و قتی با کنترل روی دور سه میزنم با دو هیچ فرقی نداره - اصلا دور سه اون کار نمیکنه و زیاد هم off میکنه. ممنون میشم راهنمایی کنید.

اگه موتور فن سالم باشه اشکال از برد میتونه باشه

nasima

کاربر
2010-03-29
12
42
سلام دوست عزیز اگه سیم پیچ دور تند سالم باشه؛روی برد یه آی سی هست که فرمان دور موتور رو به رله های هر دور میده؛یا آی سی خرابه یا رله ؛باجابجا کردن سیم دور تند بادور متوسط روی سوکت میتونی تاحدود زیادی تشخیص بدی عیب کجاست؛درضمن آف کردن کولرت به چند چیز ربط داره؛موفق باشی!

kami6026

کاربر
2011-08-20
10
5
با سلام اسپیلت کریر(مصری)بعد از 35 دقیقه با نشان دادن کد E5 خاموش میشه.با روشن کردن دوباره (بلافاصله بعد ارور)بازم 35 دقیقه کار میکنه{برد سالم.سرعت فن خوب.امپر 2 دقیقه قبل از ارور از 6.5 تا 9 بالا میره.بدنه فن هم داغ میشه}لطفا راهنمایی کنید

منبع : http://www.irantk.ir/irantk17150/#ixzz1WEHZPiRH

nasima

کاربر
2010-03-29
12
42
با سلام اسپیلت کریر(مصری)بعد از 35 دقیقه با نشان دادن کد E5 خاموش میشه.با روشن کردن دوباره (بلافاصله بعد ارور)بازم 35 دقیقه کار میکنه{برد سالم.سرعت فن خوب.امپر 2 دقیقه قبل از ارور از 6.5 تا 9 بالا میره.بدنه فن هم داغ میشه}لطفا راهنمایی کنیدمنبع : http://www.irantk.ir/irantk17150/#ixzz1WEHZPiRH
دوست عزیز ؛آمپر کمپرسور رو روی (نییم پلیت)کولرت بخون ببین چنده؟درضمن کولرت چند هزاره!؟35دقیقه درجا استارت میشه وکار میکنه یه خورده عجیبه!!شاید درایر مسیر گاز کثیف شده ؛به کمپرسور فشار میاد و اور لود میکنه!اهم کمپرسور رو هم بگیر(رن واستارتو با com

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kami6026

kami6026

کاربر
2011-08-20
10
5
دوست عزیز ؛آمپر کمپرسور رو روی (نییم پلیت)کولرت بخون ببین چنده؟درضمن کولرت چند هزاره!؟35دقیقه درجا استارت میشه وکار میکنه یه خورده عجیبه!!شاید درایر مسیر گاز کثیف شده ؛به کمپرسور فشار میاد و اور لود میکنه!اهم کمپرسور رو هم بگیر(رن واستارتو با com

hamid111

کاربر
2010-01-28
3
0
سلام! تابستون امسال یه کولر اسپیلت سوپر جنرال گرفتم (روش نوشته30000 ولی روی کمپرسور 24000 هک شده) متاسفانه یه نصاب ناشی هم نصبش کرد.هفته اول خوب بود ولی بعدش باد گرم میداد چندتا نصاب دیگه هم اووردم اما دیگه این کولر کولر نشد ظاهرن لوله هاش نشتی داشت ولی بدتر اینکه یه صدایی توی کمپرسورش افتاده.بادش فقط خنکه سرد نمیکنه! ممنون میشم به سوالاتم جواب بدین: اول اینکه آیا موتورش احتیاج به تعویض داره؟ دوم اگر بخوام تعویضش کنم شما چه نوع موتوری و چند هزار پیشنهاد میکنید؟(همونطور که شما هم میدونید موتور کولر سوپر جنرال پیستونیه) و اینکه پیش نمایندگی کدوم کولرها ببرم که بتونن بصورت خوب تعمیرش کنن؟

hamid111

کاربر
2010-01-28
3
0
دوباره سلام.قسمت ارسالات موضوعی رو خوندم راجبه انواع گازها.......آیا ممکن مشکلی که برای کولرم پیش اومده بخاطر گازیه که استفاده شده؟البته متاسفانه ما از این کولر با این صدای غیر عادی حدود چهار پنج ماهی استفاده کردیم!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا