سلام.
جناب چگینی عزیز.
با صحبت های شما موافقم ولی اجازه بدهید با قسمت موضوع ردیاب ها مخالف باشم. اینکه توجیه علمی موثق ندارد دلیل بر رد شدن موضوع نیست مگر اثبات به رد شدن داشته باشد.
اما در خصوص پالسی ها آنچه ما از اساتید این موضوع یاد گرفته و دیده ایم اینست که پالسی ها در بهترین حالت تنظیم و مدار ساخت حداکثر دو یا سه برابر قطر لوپ آنهم وابسطه به نوع خاک و جسم ، حجم و مدت زمان مدفون شده قابل رصد و کاوش است.
ببینید 4 سال پیش با tgsl محلی رو تست زدم بصورت خیلی ضعیف گرفت زدم به حالت تفکیک مشخص شد شی سنس شده مغناطیسی یا اهن باید باشه بعد از کاوش که برای تست انجام دادیم یک سنگ بیضی شبیه با قالب صابون پیدا کردم دیگه چیزی نبود .اوردم روی لوپ ببینم همین رو زده دیدم از 25 سانت الی سی سانت بذور سنس شد اومدم کارگاه اهن ربا های قوی لنز dvd زدم بهش چسبید . اینو فهمیدم که بعد از سالها یونیزه شده و حجم باز کرده با اون حجم و اهن کم در 1.40 سنس شد . این تجربه جالبی شد ..در مورد گفته جناب چگینی در مورد ردیاب کاملا مخالفم چون طبق تجربه فهمیدم واقعا درست کار می کنه ولی دست هر کسی نه ...
یک بنده خدایی با ما اشنا بود گفت یدونه بساز به این شکل براش طراحی کردم و ساختم قرار شد در امدش درصدی به بنده هم بده دو سال پیش می رفت رد اب های زیر زمینی میزد خیلی عالی هم در امد داشت .از پسرش شنیدم همون سال 200 میلیون در امد داشته شمارش تو دیوار هست برید ببینید فکر کنم پیج اینستا هم داره از شهر های اطراف هم باهاش تماس می گرفتن.... ببینم می تونم از عکس های پرو فایل واتس اپ تلگرامش براتون بذارم.
با اجازه عکس رو برداشتم.!!!!!!