درود برشما
با وضعیت فعلی زحمتی که برای ساخت است،اگر یک دستگاه ایرانی بخرید بهتر است،گمان نکنید کسانی دستگاه های فوق پیش رفته دارند،موفق شده اند،اینطور نیست،به نظر من دستگاه ابزاری است که فقط 10 درصد است کمک میکند،قرار هم نیست که دستگاه معجزه کند،همان دستگاه فلزیاب پیش رفته،اگه اپراتور تسلط کامل و تجربه زیاد نداشته باشد،موفق نمی شود،اگه دستگاه درست بالانس نشه و اگه درست جستجو انجام نشود،همان برد 3 متر عمق،میشود کمتر از نیم متر،اگر هم همه کارها درست انجام بشه،ممکن است بار مورد جستجو در عمق بیشتری باشد،باید تجربه کافی از آثار علائم باشد،به نظر من فاکتورهای موفقیت 5 مورد هستد:
1-محل کاوش واقعیت داشته باشد.
2-امنیت کافی داشته باشد.
3-ابزار مناسب حفاری.
4-افراد سالم و روراست.
5-دستگاه فلزیاب خوب.
اگر یکی از 5 مورد فوق کم باشد،امکان موفقیت نیست.
{یک مورد دیگر شانس یا قسمت ،شاید خیلی ها اعتقاد نداشته باشند،حضرت حافظ میفرماید:
بشنو این نکته که خود را ز غم آزاده کنی
خون خوری گر طلب روزی ننهاده کنی}.
در مورد مهندسی معکوس و نقشه،زمانی که من دنبالش بودم ،زمان تحصیل ،دانشگاه انجام می دادم،سال 1377 کامپیوتر و اینترنت فراگیر نبود،هزینه خرید کامپیوتر خیلی گران بود.(یک قطعه زمین ارث پدری داشتم،فروختم 800 هزار تومان،یک کامپیوتر پنتیوم 2 خریدم 850 هزار تومان). نرم افزارهای آن زمان خیلی کم بود،Protel 1.5 برای PCB- نرم افزار Electronics workbench برای شبیه سازی.
نگاه کنم درکتابخانه ام ببینم چه نقشه ای هست ، میفرستم.