آی پی امداد
abtahi

مدار تفکیک در فلزیاب های پالسی pi

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,202
74,269
49
ایران

یک تست دم دستی محیط پر سر صداست . صدای فیلم رو بالا ببرید . 120 فیبر کوچک . 190 یه خورده شاید کمتر فیبر کوچکتر از a3

چگيني

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-05-19
633
1,380
مشاهده فایل‌پیوست 226544

یک تست دم دستی محیط پر سر صداست . صدای فیلم رو بالا ببرید . 120 فیبر کوچک . 190 یه خورده شاید کمتر فیبر کوچکتر از a3
درود بر شما
همه فلزیاب ها با لوپ 35 الی 45 در همین حد هستند،حالا بعضی کمی بیشتر و بعضی کمتر،بیش از 30 سال تجربه در زمینه فلزیابها دارم،انواع فلزیاب ها را محاسبه و تجزیه تحلیل کردیم،انواع فلزیاب ها را تعمیر کردم و مدارات آنها را مهندسی معکوس و هر نوع تغییرات روی آنها انجام دادم،بهترین و قویترین دستگاهی که دیدم لورنز Z1 است،طبق گفته خود شرکت سازنده هرگز چنان ادعایی نکرده .
جدول برد و حساسیت فلزیاب لورنز Z1 پیوست است.

پیوست‌ها

• 378.2 کیلوبایت بازدیدها: 5
آخرین ویرایش:

چگيني

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-05-19
633
1,380
سلام
مشاهده فایل‌پیوست 224611

بصورت تخت سیم پیچی شده و شگرد های خودم .....

فعلا فیلم نمی تونم بذارم . شرایط فیلم برداری فعلا موجود نیست . می تونید تو یوتیوب چند تا فیلم تست هست ببینید .

تو زمستان روی برف و زمینی که یک متر و خورده کاوش شده بود تا ارتفاع 1/5 متر قوطی روغن 5 کیلو سنس شد
رمین یه خورده برف داشت از زمین 25 سانت قاصله دادیم و رطوت 25 سانت حدودا نفوذ کرده بود .
اصلا خطا نداد و ثبات عالیی ارائه داد .
چند مورد قبلا ساخته بودم زمستان یا جاهایی که مرطوب بودن جالب کار ندادن و باعث ابرو ریزی شدن.
درود برشما
فلزیاب پالسی و فرکانسی در همین حد،کمی بیشتر یا کمتر،قابل قبول است.

آخرین ویرایش:

jfrras

مدیر تالار
2007-04-13
3,202
74,269
49
ایران
سلام .
در محیط کارگاه‌ای که اطراف آلوده است چنین تستی صورت گرفت. لورتز رو قبول دارم. ضمنا هنوز پالس استار عمومی نشده و یک سرو گردن از بقیه بالاتره لورنز هم تعریفش شنیدم ولی دستم نرسیده. gp5000 هم نهایتا با لوپ 60 بود احتمالا تا 3 متر تست شده . شما هم دست ساز ها رو مهندسی معکوس کرده اید. لطفا از کار هایی که انجام دادید و از برد هاتون فیلم و عکس بذارید . دستگاه طبق فیلم معلومه فقط صدای اطراف زیاد بود لحظه سنس معلوم نشد. ثبات بالا و حذف ذرات و بوق الکی نداره..

jfrras

مدیر تالار
2007-04-13
3,202
74,269
49
ایران
این هم تست تفکیک و میکروکنترلی کردن دستگاه .کلا طراحی جدید و تغییر ساختار از انالوگ به دیجیتال..برای جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی هیچ گونه اطلاعاتی نمی تونم بدم . تعدادی از کاربران لیست قطعه یا شماتیک خواستند که اینکار ممکن نیست .!!!!

پیوست‌ها

• 1.1 مگابایت بازدیدها: 2
  • 665.6 کیلوبایت بازدیدها: 2
  • 1.8 مگابایت بازدیدها: 2

arashpi

کاربر
2023-09-09
52
37
Iran
درود بر شما
همه فلزیاب ها با لوپ 35 الی 45 در همین حد هستند،حالا بعضی کمی بیشتر و بعضی کمتر،بیش از 30 سال تجربه در زمینه فلزیابها دارم،انواع فلزیاب ها را محاسبه و تجزیه تحلیل کردیم،انواع فلزیاب ها را تعمیر کردم و مدارات آنها را مهندسی معکوس و هر نوع تغییرات روی آنها انجام دادم،بهترین و قویترین دستگاهی که دیدم لورنز Z1 است،طبق گفته خود شرکت سازنده هرگز چنان ادعایی نکرده .
جدول برد و حساسیت فلزیاب لورنز Z1 پیوست است.
جناب چگینی بزرگوارشماکه کارکشته درضمینه مهندسی معکوس فلزیاب ودارای سابقه ای طولانی دراین مقوله هستیدچراکمی ازبارعلمیتون روبادوستان دیگه به اشتراک نمیگذارید؟
مثلاهمین لورنزکه شماهم قبولش دارین اگه تونستین مدلهای قدیمیش رومهندسی معکوس کنین لااقل یکیشون روبه اشتراک بزارین تاتکنیکهای طراحیشون بررسی بشه مثلالورنزمدلlpx2 ویامدل lp5.
جناب jfrras برکسی پوشیده نیست کهps2هم ازشرکت لورنز،فلزیاب کارامدیه اگه واقعانتایجش تااین رتبه خوبه لطف کنین شماتیک بدون ایرادواصلیش روبه اشتراک بزارین تامطمئن بشیم که شماتیک به اشتراک گذاشته شده درنت تاچه حدقابل اعتماده ودرصورت امکان شروع به ساختش کنیم ، مدنظرمن اطلاعات مداراضافه شده شمانیست وفقط مدارانالوگ بدون ایراداین فلزیابه.

jfrras

مدیر تالار
2007-04-13
3,202
74,269
49
ایران
جناب چگینی بزرگوارشماکه کارکشته درضمینه مهندسی معکوس فلزیاب ودارای سابقه ای طولانی دراین مقوله هستیدچراکمی ازبارعلمیتون روبادوستان دیگه به اشتراک نمیگذارید؟
مثلاهمین لورنزکه شماهم قبولش دارین اگه تونستین مدلهای قدیمیش رومهندسی معکوس کنین لااقل یکیشون روبه اشتراک بزارین تاتکنیکهای طراحیشون بررسی بشه مثلالورنزمدلlpx2 ویامدل lp5.
جناب jfrras برکسی پوشیده نیست کهps2هم ازشرکت لورنز،فلزیاب کارامدیه اگه واقعانتایجش تااین رتبه خوبه لطف کنین شماتیک بدون ایرادواصلیش روبه اشتراک بزارین تامطمئن بشیم که شماتیک به اشتراک گذاشته شده درنت تاچه حدقابل اعتماده ودرصورت امکان شروع به ساختش کنیم ، مدنظرمن اطلاعات مداراضافه شده شمانیست وفقط مدارانالوگ بدون ایراداین فلزیابه.
سلام.
برخی از دوستان ساختند کار نکرد. بعد از کلی تحقیق فایلی پیدا کردم حدود 22 تا غلط طراحی داشت. بنده خدا ساخت کلی روش کار کرد راه نی افتاد. بیش از سه ماه روش وقت گذاشتیم از روی برد اصلی. دیگه......
منم منتظرم جناب چگینی چند تا از مستندات کار هاشون رو بذارن

چگيني

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-05-19
633
1,380
درود برشما
با وضعیت فعلی زحمتی که برای ساخت است،اگر یک دستگاه ایرانی بخرید بهتر است،گمان نکنید کسانی دستگاه های فوق پیش رفته دارند،موفق شده اند،اینطور نیست،به نظر من دستگاه ابزاری است که فقط 10 درصد است کمک میکند،قرار هم نیست که دستگاه معجزه کند،همان دستگاه فلزیاب پیش رفته،اگه اپراتور تسلط کامل و تجربه زیاد نداشته باشد،موفق نمی شود،اگه دستگاه درست بالانس نشه و اگه درست جستجو انجام نشود،همان برد 3 متر عمق،میشود کمتر از نیم متر،اگر هم همه کارها درست انجام بشه،ممکن است بار مورد جستجو در عمق بیشتری باشد،باید تجربه کافی از آثار علائم باشد،به نظر من فاکتورهای موفقیت 5 مورد هستد:

1-محل کاوش واقعیت داشته باشد.
2-امنیت کافی داشته باشد.
3-ابزار مناسب حفاری.
4-افراد سالم و روراست.
5-دستگاه فلزیاب خوب.
اگر یکی از 5 مورد فوق کم باشد،امکان موفقیت نیست.

{یک مورد دیگر شانس یا قسمت ،شاید خیلی ها اعتقاد نداشته باشند،حضرت حافظ میفرماید:
بشنو این نکته که خود را ز غم آزاده کنی
خون خوری گر طلب روزی ننهاده کنی}.

در مورد مهندسی معکوس و نقشه،زمانی که من دنبالش بودم ،زمان تحصیل ،دانشگاه انجام می دادم،سال 1377 کامپیوتر و اینترنت فراگیر نبود،هزینه خرید کامپیوتر خیلی گران بود.(یک قطعه زمین ارث پدری داشتم،فروختم 800 هزار تومان،یک کامپیوتر پنتیوم 2 خریدم 850 هزار تومان). نرم افزارهای آن زمان خیلی کم بود،Protel 1.5 برای PCB- نرم افزار Electronics workbench برای شبیه سازی.
نگاه کنم درکتابخانه ام ببینم چه نقشه ای هست ، میفرستم.

jfrras

مدیر تالار
2007-04-13
3,202
74,269
49
ایران
درود برشما
با وضعیت فعلی زحمتی که برای ساخت است،اگر یک دستگاه ایرانی بخرید بهتر است،گمان نکنید کسانی دستگاه های فوق پیش رفته دارند،موفق شده اند،اینطور نیست،به نظر من دستگاه ابزاری است که فقط 10 درصد است کمک میکند،قرار هم نیست که دستگاه معجزه کند،همان دستگاه فلزیاب پیش رفته،اگه اپراتور تسلط کامل و تجربه زیاد نداشته باشد،موفق نمی شود،اگه دستگاه درست بالانس نشه و اگه درست جستجو انجام نشود،همان برد 3 متر عمق،میشود کمتر از نیم متر،اگر هم همه کارها درست انجام بشه،ممکن است بار مورد جستجو در عمق بیشتری باشد،باید تجربه کافی از آثار علائم باشد،به نظر من فاکتورهای موفقیت 5 مورد هستد:

1-محل کاوش واقعیت داشته باشد.
2-امنیت کافی داشته باشد.
3-ابزار مناسب حفاری.
4-افراد سالم و روراست.
5-دستگاه فلزیاب خوب.
اگر یکی از 5 مورد فوق کم باشد،امکان موفقیت نیست.

{یک مورد دیگر شانس یا قسمت ،شاید خیلی ها اعتقاد نداشته باشند،حضرت حافظ میفرماید:
بشنو این نکته که خود را ز غم آزاده کنی
خون خوری گر طلب روزی ننهاده کنی}.

در مورد مهندسی معکوس و نقشه،زمانی که من دنبالش بودم ،زمان تحصیل ،دانشگاه انجام می دادم،سال 1377 کامپیوتر و اینترنت فراگیر نبود،هزینه خرید کامپیوتر خیلی گران بود.(یک قطعه زمین ارث پدری داشتم،فروختم 800 هزار تومان،یک کامپیوتر پنتیوم 2 خریدم 850 هزار تومان). نرم افزارهای آن زمان خیلی کم بود،Protel 1.5 برای PCB- نرم افزار Electronics workbench برای شبیه سازی.
نگاه کنم درکتابخانه ام ببینم چه نقشه ای هست ، میفرستم.
خوب تجربه بعد از دانشگاه. طی سی سال هیچ کاری نکردید؟

بالا