درود بر شمامشاهده فایلپیوست 226544
یک تست دم دستی محیط پر سر صداست . صدای فیلم رو بالا ببرید . 120 فیبر کوچک . 190 یه خورده شاید کمتر فیبر کوچکتر از a3
درود برشماسلام
مشاهده فایلپیوست 224611
بصورت تخت سیم پیچی شده و شگرد های خودم .....
فعلا فیلم نمی تونم بذارم . شرایط فیلم برداری فعلا موجود نیست . می تونید تو یوتیوب چند تا فیلم تست هست ببینید .
تو زمستان روی برف و زمینی که یک متر و خورده کاوش شده بود تا ارتفاع 1/5 متر قوطی روغن 5 کیلو سنس شد
رمین یه خورده برف داشت از زمین 25 سانت قاصله دادیم و رطوت 25 سانت حدودا نفوذ کرده بود .
اصلا خطا نداد و ثبات عالیی ارائه داد .
چند مورد قبلا ساخته بودم زمستان یا جاهایی که مرطوب بودن جالب کار ندادن و باعث ابرو ریزی شدن.
جناب چگینی بزرگوارشماکه کارکشته درضمینه مهندسی معکوس فلزیاب ودارای سابقه ای طولانی دراین مقوله هستیدچراکمی ازبارعلمیتون روبادوستان دیگه به اشتراک نمیگذارید؟درود بر شما
همه فلزیاب ها با لوپ 35 الی 45 در همین حد هستند،حالا بعضی کمی بیشتر و بعضی کمتر،بیش از 30 سال تجربه در زمینه فلزیابها دارم،انواع فلزیاب ها را محاسبه و تجزیه تحلیل کردیم،انواع فلزیاب ها را تعمیر کردم و مدارات آنها را مهندسی معکوس و هر نوع تغییرات روی آنها انجام دادم،بهترین و قویترین دستگاهی که دیدم لورنز Z1 است،طبق گفته خود شرکت سازنده هرگز چنان ادعایی نکرده .
جدول برد و حساسیت فلزیاب لورنز Z1 پیوست است.
سلام.جناب چگینی بزرگوارشماکه کارکشته درضمینه مهندسی معکوس فلزیاب ودارای سابقه ای طولانی دراین مقوله هستیدچراکمی ازبارعلمیتون روبادوستان دیگه به اشتراک نمیگذارید؟
مثلاهمین لورنزکه شماهم قبولش دارین اگه تونستین مدلهای قدیمیش رومهندسی معکوس کنین لااقل یکیشون روبه اشتراک بزارین تاتکنیکهای طراحیشون بررسی بشه مثلالورنزمدلlpx2 ویامدل lp5.
جناب jfrras برکسی پوشیده نیست کهps2هم ازشرکت لورنز،فلزیاب کارامدیه اگه واقعانتایجش تااین رتبه خوبه لطف کنین شماتیک بدون ایرادواصلیش روبه اشتراک بزارین تامطمئن بشیم که شماتیک به اشتراک گذاشته شده درنت تاچه حدقابل اعتماده ودرصورت امکان شروع به ساختش کنیم ، مدنظرمن اطلاعات مداراضافه شده شمانیست وفقط مدارانالوگ بدون ایراداین فلزیابه.
خوب تجربه بعد از دانشگاه. طی سی سال هیچ کاری نکردید؟درود برشما
با وضعیت فعلی زحمتی که برای ساخت است،اگر یک دستگاه ایرانی بخرید بهتر است،گمان نکنید کسانی دستگاه های فوق پیش رفته دارند،موفق شده اند،اینطور نیست،به نظر من دستگاه ابزاری است که فقط 10 درصد است کمک میکند،قرار هم نیست که دستگاه معجزه کند،همان دستگاه فلزیاب پیش رفته،اگه اپراتور تسلط کامل و تجربه زیاد نداشته باشد،موفق نمی شود،اگه دستگاه درست بالانس نشه و اگه درست جستجو انجام نشود،همان برد 3 متر عمق،میشود کمتر از نیم متر،اگر هم همه کارها درست انجام بشه،ممکن است بار مورد جستجو در عمق بیشتری باشد،باید تجربه کافی از آثار علائم باشد،به نظر من فاکتورهای موفقیت 5 مورد هستد:
1-محل کاوش واقعیت داشته باشد.
2-امنیت کافی داشته باشد.
3-ابزار مناسب حفاری.
4-افراد سالم و روراست.
5-دستگاه فلزیاب خوب.
اگر یکی از 5 مورد فوق کم باشد،امکان موفقیت نیست.
{یک مورد دیگر شانس یا قسمت ،شاید خیلی ها اعتقاد نداشته باشند،حضرت حافظ میفرماید:
بشنو این نکته که خود را ز غم آزاده کنی
خون خوری گر طلب روزی ننهاده کنی}.
در مورد مهندسی معکوس و نقشه،زمانی که من دنبالش بودم ،زمان تحصیل ،دانشگاه انجام می دادم،سال 1377 کامپیوتر و اینترنت فراگیر نبود،هزینه خرید کامپیوتر خیلی گران بود.(یک قطعه زمین ارث پدری داشتم،فروختم 800 هزار تومان،یک کامپیوتر پنتیوم 2 خریدم 850 هزار تومان). نرم افزارهای آن زمان خیلی کم بود،Protel 1.5 برای PCB- نرم افزار Electronics workbench برای شبیه سازی.
نگاه کنم درکتابخانه ام ببینم چه نقشه ای هست ، میفرستم.
خوب تجربه بعد از دانشگاه. طی سی سال هیچ کاری نکردید؟