بلهاگه منظورتون فلزیابlp5هست شماره فت لوپش این یکی نیست.
irfp460 هست . حق با شماست
بلهاگه منظورتون فلزیابlp5هست شماره فت لوپش این یکی نیست.
سلامخواستم دوتا فیلم از LP5 کپی شده بذارم نشد .
سلام . خیلی عجله داری .سلام
نت وصل شده جنگ هم تموم شده،اپلودفیلمهافراموش نشه.
جنابjfrrasازاپلودعکسهاممنونم
لطف کن ازکاربران بخواه درصورت امکان اطلاعات بیشتری روبه اشتراک بزارندمثلاشماره ایسی ها،قدرت،میزان تفکیک و...اقا من نساختم ساخته های کاربران هست . فیلم رو نتونستم بفرستم . این قویتر از پالس استار داره سنس می کنه . باز تلاش می کنم فیلم بفرستم.
شما که مدعی هستید نباید ارسالی ها بدون مستندات کافی از جمله ساخت خودتان باشد و فیلم تست و نحوه راه اندازی داشته باشد و .... چطور خودتان غیر از این عمل میکنید.اقا من نساختم ساخته های کاربران هست . فیلم رو نتونستم بفرستم . این قویتر از پالس استار داره سنس می کنه . باز تلاش می کنم فیلم بفرستم.
من فایلی بدون مستندات نمی ذارم . با هر کس دوست دارید مطرح کنید .قابل ساخت باشه مستندات کافی میذارم می تونید برید قسمت الکترونیک ملاحظه کنید. . این پست شما در این تایپیک غیر ضروری هست باید خصوصی مطرح می کردید . بزودی حذف میشود .شما که مدعی هستید نباید ارسالی ها بدون مستندات کافی از جمله ساخت خودتان باشد و فیلم تست و نحوه راه اندازی داشته باشد و .... چطور خودتان غیر از این عمل میکنید.
بر همین اساس واهی هم تایپیک پالس استار 2 که کاملا شفاف و بدون مشکل با مستندات کافی بود فقط بخاطر مسائل غیر فنی حذف کردید.
جسارتا شما دارید سلیقه ای و ظاهرا بر اساس منفعت شخصی کار میکنید و بنده را مجاب میکند تا مشکل را با مدیران ارشد سایت مطرح کنم.