آی پی امداد
abtahi

مدار تفکیک در فلزیاب های پالسی pi

FX55

کاربر vip
کاربر
2014-10-18
451
535
ایران
مشاهده فایل‌پیوست 226544

یک تست دم دستی محیط پر سر صداست . صدای فیلم رو بالا ببرید . 120 فیبر کوچک . 190 یه خورده شاید کمتر فیبر کوچکتر از a3
سلام.

استاد با لوپ 50 یا 60 یک فیبر مدار چاپی حدود 30*30 را آنهم در هوا ارتفاع حدود 170 تقریبا عادی است کما اینکه با سایر دست ساز ها چنین تستی تقریبا میسر است.

مسئله اصلی تست نرم زنی و ثبات در خاک است. وگر نه بقول شما از این نمونه تست ها در نت فراوان است.

بنظرم بایستی به دنبال مداری رفت که دو یا چند سمپله باشه.

FX55

کاربر vip
کاربر
2014-10-18
451
535
ایران
درود بر شما
به این نتیجه رسیدم که هرچه شایعه کذب تر باشه،طرفداران بیشتری دارد،فروشندگان دستگاه های فلزیاب با تبلیغات دروغین سر مشتریان را کلاه بزرگ میگذارند.همین دستگاه LPX2 بعضی فروشندگان25 تا 40 فوت عمق (8.7 متر تا 13.9 متر).انواع اسکنرها که فقط یک سنسور مغناطیسی FLC100ALونرم افزار ویژوال لایزر3D-ادعا میکنند این دستگاه 25 متر عمق میزند،در صورتیکه این سنسور بیشتر از یک متر حساسیت ندارد،ضمنا این فقط مغناطیس سنج است،آهن و حفره را میزند،مدار خاصی ندارد،یک سنسور+ماژول درایور+ماژول بلوتوث+لپ تاب یا تبلت.حالا یک سری هم ردیاب ها را که هیچ توجیح علمی ندارد ،با بردهای بالای 100 معرفی میکنند،مغز انسال به چالش کشیده میشود.
واقعیت این است که فلزیاب پالسی :در بهترین حالت و بهترین طراحی و بهترین قطعات،عمق کاوش = اندازه لوپ*2.5 تا اندازه لوپ*3
سلام.

جناب چگینی عزیز.

با صحبت های شما موافقم ولی اجازه بدهید با قسمت موضوع ردیاب ها مخالف باشم. اینکه توجیه علمی موثق ندارد دلیل بر رد شدن موضوع نیست مگر اثبات به رد شدن داشته باشد.

اما در خصوص پالسی ها آنچه ما از اساتید این موضوع یاد گرفته و دیده ایم اینست که پالسی ها در بهترین حالت تنظیم و مدار ساخت حداکثر دو یا سه برابر قطر لوپ آنهم وابسطه به نوع خاک و جسم ، حجم و مدت زمان مدفون شده قابل رصد و کاوش است.

FX55

کاربر vip
کاربر
2014-10-18
451
535
ایران
درود برشما
با وضعیت فعلی زحمتی که برای ساخت است،اگر یک دستگاه ایرانی بخرید بهتر است،گمان نکنید کسانی دستگاه های فوق پیش رفته دارند،موفق شده اند،اینطور نیست،به نظر من دستگاه ابزاری است که فقط 10 درصد است کمک میکند،قرار هم نیست که دستگاه معجزه کند،همان دستگاه فلزیاب پیش رفته،اگه اپراتور تسلط کامل و تجربه زیاد نداشته باشد،موفق نمی شود،اگه دستگاه درست بالانس نشه و اگه درست جستجو انجام نشود،همان برد 3 متر عمق،میشود کمتر از نیم متر،اگر هم همه کارها درست انجام بشه،ممکن است بار مورد جستجو در عمق بیشتری باشد،باید تجربه کافی از آثار علائم باشد،به نظر من فاکتورهای موفقیت 5 مورد هستد:

1-محل کاوش واقعیت داشته باشد.
2-امنیت کافی داشته باشد.
3-ابزار مناسب حفاری.
4-افراد سالم و روراست.
5-دستگاه فلزیاب خوب.
اگر یکی از 5 مورد فوق کم باشد،امکان موفقیت نیست.

{یک مورد دیگر شانس یا قسمت ،شاید خیلی ها اعتقاد نداشته باشند،حضرت حافظ میفرماید:
بشنو این نکته که خود را ز غم آزاده کنی
خون خوری گر طلب روزی ننهاده کنی}.

در مورد مهندسی معکوس و نقشه،زمانی که من دنبالش بودم ،زمان تحصیل ،دانشگاه انجام می دادم،سال 1377 کامپیوتر و اینترنت فراگیر نبود،هزینه خرید کامپیوتر خیلی گران بود.(یک قطعه زمین ارث پدری داشتم،فروختم 800 هزار تومان،یک کامپیوتر پنتیوم 2 خریدم 850 هزار تومان). نرم افزارهای آن زمان خیلی کم بود،Protel 1.5 برای PCB- نرم افزار Electronics workbench برای شبیه سازی.
نگاه کنم درکتابخانه ام ببینم چه نقشه ای هست ، میفرستم.
منتظر ارسالی از شما هستم.

ممنون

بالا