- 2012-04-10
- 1,044
- 5,423
سلام وقت بخیرسلام
بابت گزارش خوب شما ممنونم
ترانزیستور مورد نظر شما که فرمودی سوخته تیپ مثبت و حدود 5/ آمپری است
لذا هر ترانزیستور 1 آمپری تیپ مثبت به صورتی که در تصویر مشخص کردم نصب کنی از اولش هم بهتر میشه مثلا BC636 یا BC640
اما قبلا فرمودید همه پایه های 3845 ولتاژ قبلی را داره دراینصورت باید کلکتور امیتر این ترانزیستور شورت شده باشه که به آی سی ولتاژ بده و مغایر با اهم پایه هایی است که در تصویر اعلام کردی ( البته اهم پایه ها نسبت بیکدیگر را میخواستم اما اشکالی نداره )
بنابرین اگه کلکتور امیتر شورت شده باشه با همین وضع هم باید کار کنه و وظیفه این ترانزیستور ارسال تغذیه به 3845 است و اگر همیشه هم بده تاثیری در سیگنال نداره
درهرصورت اگه 15 ولت را به پایه 7 میده بنظر من فعلا نیاز به تعویض نداره و نهایتا تعویض میکنی
در هر صورت اگه ولتاژ نمیده بترتیبی که عرض کردم ترانزیستور تهیه و نصب کن و کمترین شکی هم نکن
ضمنا خیلی خیلی بعیده که شماره بقیه ترانزیستورها هم مشابه این باشه چون در ناچاری از تیپ مثبت استفاده میشه و قطعا اشتباه میکنی و شماره این ترانزیستور مشابه بقیه نیست و اگه بقیه ترانزیستورها شماره یکسانی دارند حتما همگی آنها منفی هستند و فقط این مثبته زیرا محاله اینهمه تیپ مثبت استفاده کرده باشند
با توجه به گزارش شما احتمالا درست شده بود و با لامپ 1000 هم کم میآورده و اگه دو لامپ موازی استفاده میکردی مشخص میشد ولی رله با قطع متوالی و متعدد صدمه زده البته تجربه ای روی این مدل ندارم که با چه جریانی استارت میخوره ولی خلاصه درست میشه فقط زحمتت بیشتر شد
اگه دوستان نمونه ای دارند با لامپ سری تست و اعلام فرمایند که با چه لامپی راه می افته
ضمنا هر دفعه که رله فعال میشده یعنی سیگنال داشتی که رله وصل میکرده و ضمنا انبر ها هم ولتاژ داشته ولی قطع و وصل میشده
سپاس
مشاهده فایلپیوست 101395
بعد از سوختن تزانزیستور دیگر دستگاه را روشن نکردم.و ولتاژ گیری مجدد ننموده ام
فقط اهم گیری کردم تا شاید جایی شورتی که باعث این آمپر کشیدن باشد را پیدا کنم که موردی یافت نشد.الان دارم توی برد های اوراقی دنبال یک ترانزیستور pnp میگردم.
دستگاه دفعات قبل که سیگنال داشت با لامپ 1000 سری روشن شده بود فکر میکنم ایراد دیگری هم باشد.
الان به نظر شما روشن کردن دستگاه با 24 ولت جهت ولتاژ گیری 3845 صحیح میباشد.
با تشکر فراوان