آی پی امداد
abtahi

سوختن igbt اینورتر 200 آمپر synyoung

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,213
سلام
چندبار اندازه گیری کردم وفکر نمیکنم خطای اندازه گیری باشه.
آی سی ها رو هم تست کردم سرد هستند
باتشکر

سلام

احتمال خرابی ترانزیستور احتمالی متصل به پایه 4 (3845) هست ولی احتمالش ضعیف تر از خرابی 3845 است.
یک 3845 دیگه از فروشگاه دیگه تهیه و تست کن
آیا با هویه لحیمکاری کردی یا هیتر ؟ و آیا از لحیمکاری مطمئنی ؟
برای پایه های برد سوکت نصب کنی راحت تر تعمیر میشه

سپاس

آخرین ویرایش:

darabi81

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-10
1,044
5,423
سلام

احتمال خرابی ترانزیستور احتمالی متصل به پایه 4 (3845) هست ولی احتمالش ضعیف تر از خرابی 3845 است.
یک 3845 دیگه از فروشگاه دیگه تهیه و تست کن
آیا با هویه لحیمکاری کردی یا هیتر ؟ و آیا از لحیمکاری مطمئنی ؟
برای پایه های برد سوکت نصب کنی راحت تر تعمیر میشه

سپاس
سلام
آی سی همون مارک فابریکش بود. با هیتر کار کردم البته همه پایه ها رو با اهم متردقیق تست کردم وصل باشند. یک آی سی دیگه میزارم شاید جواب بده. من توی آخر دنیا هستم اینجا مقاومت هم به زور میشه پیدا کرد و باید سفارش بدم و طول میکشه. آی سی رو عوض میکنم و اگه جواب نگرفتم میرم سراغ ترانزیستور های برد و دیگر قطعاتش. فکر کنم برای تست ترانزیستور ها با ید از روی برد برشون دارم. در مورد نصب سوکت هم نمیدونم چطور باید این کارو بکنم.
با تشکر فراوان

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,213
سلام
آی سی همون مارک فابریکش بود. با هیتر کار کردم البته همه پایه ها رو با اهم متردقیق تست کردم وصل باشند. یک آی سی دیگه میزارم شاید جواب بده. من توی آخر دنیا هستم اینجا مقاومت هم به زور میشه پیدا کرد و باید سفارش بدم و طول میکشه. آی سی رو عوض میکنم و اگه جواب نگرفتم میرم سراغ ترانزیستور های برد و دیگر قطعاتش. فکر کنم برای تست ترانزیستور ها با ید از روی برد برشون دارم. در مورد نصب سوکت هم نمیدونم چطور باید این کارو بکنم.
با تشکر فراوان

سلام

نه فعلا به چیزی جز آی سی شک نکن بیشترین احتمال خرابی آی سی یا لحیمکاری و نصبه
احتمال قطعات جانبی خیلی ضعیفه
سعی کن با هویه لحیم کنی

سوکت آی سی های بزرگ بخر ردیف یکطرف را جدا کن و اگه کم اومد کنار هم بگذار تا متناسب با تعداد پایه ها بشه
دراینصورت بسادگی میتونی بدون زحمت بارها برد اسیلاتور را دربیاری و دراینصورت خسارت مدار هم کمتر میشه و وقت خودت هم کمتر تلف میشه

برای چنین ایرادات پیچیده حتما باید از سوکت استفاده کنی حتی برای 3845 هم میتونی از سوکت استفاده کنی و دراینصورت نباید از نوع SMD تهیه کنی تا آی سی داخل سوکت بره
البته سوکت smd هم برای آی سی میشه ولی مقرون بصرفه نیست و مجبور میشی نهایتا برداری و آی سی را لحیم کنی

دراینصورت فقط یکبار با اطمینان و بدون نگرانی از احتمال خرابی آی سی سوکت را لحیم میکنی و دیگه راحتی

و برد هم از سکه نمی افته
برای تهیه آی سی و قطعات هم فقط تلفن بزن برات پست میکنن

خیلی دوست دارم راه بیافته و ایرادات فاحش ایندستگاه را تست کنیم البته اگه مایل باشید ( یکروزه تموم میشه )

بنظر من دستگاه بسیار بدی است و با شیوه ابتدایی طراحی و ساخته شده و باوجودیکه مهمترین بخش دستگاه جوش کنترل جریانه ولی ضعیف ترین و ابتدائی ترن بخش ایندستگاه همینه مضافا که طبقه قدرتش بنحو باورنکردنی بی حسابه
البته با توجه به نقشه تقریبی میگم و این مدل را تعمیر نکردم .

اگه توی شهر شما عرضه شده قطعا مثل نقل و نبات اوراقی ایندستگاه پیدا میشه.

سپاس

آخرین ویرایش:

darabi81

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-10
1,044
5,423
سلام

نه فعلا به چیزی جز آی سی شک نکن بیشترین احتمال خرابی آی سی یا لحیمکاری و نصبه
احتمال قطعات جانبی خیلی ضعیفه
سعی کن با هویه لحیم کنی

سوکت آی سی های بزرگ بخر ردیف یکطرف را جدا کن و اگه کم اومد کنار هم بگذار تا متناسب با تعداد پایه ها بشه
دراینصورت بسادگی میتونی بارها دربیاری و دراینصورت خسارت مدار هم کمتر میشه و وقت خودت ه کمتر تلف میشه

برای چنین ایرادات پیچیده حتما باید از سوکت استفاده کنی حتی برای 3845 هم میتونی از سوکت استفاده کنی و دراینصورت نباید از نوع SMD تهیه کنی که داخل سوکت بره

دراینصورت فقط یکبار با اطمینان و بدون نگرانی از احتمال خرابی آی سی سوکت را لحیم میکنی و دیگه راحتی

و برد هم از سکه نمی افته
برای تهیه آی سی و قطعات هم فقط تلفن بزن برات پست میکنن

خیلی دوست دارم راه بیافته و ایرادات فاحش ایندستگاه را تست کنیم البته اگه مایل باشید ( یکروزه تموم میشه )

بنظر من دستگاه بسیار بدی است و با شیوه ابتدایی طراحی و ساخته شده و باوجودیکه مهمترین بخش دستگاه جوش کنترل جریانه ولی ضعیف ترین و ابتدائی ترن بخش ایندستگاه همینه مضافا که طبقه قدرتش بنحو باورنکردنی بی حسابه
البته با توجه به نقشه تقریبی میگم و این مدل را تعمیر نکردم .

اگه توی شهر شما عرضه شده قطعا مثل نقل و نبات اوراقی ایندستگاه پیدا میشه.

سپاس
سلام وقت بخیر
از این مدل زیاد پیش من میاد
اگر این دستگاه هم درست نشد حتما از دستگاه های دیگه ای که برای تعمیر میارن برای تست استفاده میکنیم. اولین دستگاهی که اومد حتما اطلاع میدم
باتشکر

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,213
سلام وقت بخیر
از این مدل زیاد پیش من میاد
اگر این دستگاه هم درست نشد حتما از دستگاه های دیگه ای که برای تعمیر میارن برای تست استفاده میکنیم. اولین دستگاهی که اومد حتما اطلاع میدم
باتشکر

سلام

درست نشد نداریم حتما درست میشه
ممکنه یکدستگاه بدلایلی ازجمله نامرغوبی قطعه و امثالهم اذیت کنه ولی بیشتر از اذیتش سرمایه علمی میده و قطعا برای دستگاههای بعدی حرفه ای تر عمل میکنی و با وقت کمتری درستش میکنی و خیلی بیشتر از زیانی که بابت اون اذیت کشیدی سود مادی و معنوی و علمی میبری

سپاس

darabi81

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-10
1,044
5,423
سلام

درست نشد نداریم حتما درست میشه
ممکنه یکدستگاه بدلایلی ازجمله نامرغوبی قطعه و امثالهم اذیت کنه ولی بیشتر از اذیتش سرمایه علمی میده و قطعا برای دستگاههای بعدی حرفه ای تر عمل میکنی و با وقت کمتری درستش میکنی و خیلی بیشتر از زیانی که بابت اون اذیت کشیدی سود مادی و معنوی و علمی میبری

سپاس
سلام وقت بخیر
آی سی 3845 رو عوض کردم ولی بازم هیچ.این دفعه با هویه آی سی را لحیم کردم که حرارت اضافه هم نبینه
سپاس

javad10mn

کاربر
2010-03-19
173
448
سلام
یه دستگاه زیر دستمه که ای سیش 3845 هست ولتاژ پایه هاشو میذارم امیدوارم کمک کنه (این پکیج چهارده پایشه ولی من پایه های معادل 8 پایه رو میذارم)
1 :1.9
2: 2.4
3: 0
4: 2.13
7: 14.8
8: 4.99
پایه 8 ای سی رو جدا کن ببین رو خود پایه 5 ولت رو نداری.

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,213
سلام وقت بخیر
آی سی 3845 رو عوض کردم ولی بازم هیچ.این دفعه با هویه آی سی را لحیم کردم که حرارت اضافه هم نبینه
سپاس

سلام
امشب از بچه های تعمیرگاهم سوال کردم که مطمئن بودند 3842 و 3845 بجای یکدیگه کار نمیکنن و گفتند حتی پسوند a , b هم باید رعایت بشه

اگه عوض کردی بدون تردید همون مشکل هست یعنی احتمالا این آی سی را هم از همون فروشگاه یا همون شماره استفاده کردی
همینطوره یا نه ؟

اگر شماره ای که لحیم کردی همون شماره اصلی دستگاهه و از فروشگاه دیگه تهیه کردی اعلام کن .
تا احتمالات تازه را بررسی کنم.
آیا آی سی خودش 3845 است و الان 3842 نصب کردی؟
بعد از نظر همکارانم دیتاشیت را عمیق تر مطالعه کردم و ولتاژ آستا نه 3845 کمتره

سپاس

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,213
سلام
یه دستگاه زیر دستمه که ای سیش 3845 هست ولتاژ پایه هاشو میذارم امیدوارم کمک کنه (این پکیج چهارده پایشه ولی من پایه های معادل 8 پایه رو میذارم)
1 :1.9
2: 2.4
3: 0
4: 2.13
7: 14.8
8: 4.99
پایه 8 ای سی رو جدا کن ببین رو خود پایه 5 ولت رو نداری.

سلام

بابت مساعدت قابل توجه شما بسیار ممنونم و امیدوارم الگو بشه

البته شیوه استفاده از این آی سی و بعبارتی طراحی اولیه در ولتاژ پایه ها موثره مثلا در برخی از روش ها مانند دستگاه شما پایه 2 دارای ولتاژه اما در برخی از مدارها به گراند متصل میشه و لذا صفر ولته

و لذا باید مدار مربوطه مشابه باشه تا ملاک قرار دهیم اما نفس عمل شما مهمه که بزرگواری فرمودید.

و پیشنهاد خوبی هم مطرح فرمودید اما مطمئنم اثری نداره چون با پایه 8 قطعاتی سری شده که احتمال شورت شدن با گراند را محال میکنه و لذا در بدترین شرایط نیز نباید صفر ولت بشه

سپاس

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,213
سلام

با توجه به دیتاشیت پایه 8 مستقل از پروتکته و لذا در هر شرایطی باید 5 ولت داشته باشه و لذا تصور نمیکنم حتی پروتکت موجب قطع این ولتاژ بشه
اگه دوستان تجربه خلاف این موضوع دارند یا قادر به تست روی دستگاه خود هستند بذل عنایت فرمیند

برای تست پروتکت کافیه با یک مقاومت بین پایه 3 و تغذیه ( 7 ) ولتاژ پایه 3 را بالا ببرید که دراینصورت پروتکت میکنه و میتوانید ولتاژ پایه 8 را ببینید که همون 5 ولت است یا قطع شده ؟

و آقای دارابی عزیز هم میتونه پایه 3 را به گراند ( 5 ) متصل کنه و ببینه ولتاژ 5 ولت روی پایه 8 ظاهر میشه یا نه ؟ که قطعا مطابق بلوک دیتاشیت نمیشه
اگه پایه 2 به گراند متصله میتونه 2 و 3 را بهم متصل کنه که راحت تره

و لذا بدون تردید آی سی مشکل اساسی داره

سپاس

آخرین ویرایش:
بالا