- 2012-04-10
- 1,044
- 5,423
سلام جناب مهندسسلام
ایندستگاه بسیار بی حساب و کتاب تولید شده و مبنای علمی نداره و متفاوت با دستگاههای معتبره
اگر نقشه ایندستگاه را میداشتم ، تغییرات جزئی میدادم تا فقط با یکدسته 3 تایی igbt همین کیفیت را داشته باشه و حتی کمی بهتر از شرایط حاضر هم بشه
و نیز حدس میزنم در ایندستگاه برای جریان غیر مجاز قبل از igbt تمهیدی اندیشه نشده که باید تست بشه تا بتوانیم با توجه به پاسخ سیستم حکم کنیم.
اما آنچه مسلم است این دستگاه دارای ضعف های بسیار فاحشی است و دوام چندانی نداره
ازآنجاکه در شهر من از این مدل استفاده نمیشه و من به هیچیک از متقاضیان و فروشگاه های عرضه کننده چنین دستگاههایی را توصیه نکردم و نمیکنم و نمونه هایی که جهت عرضه نزد من آوردند تا پس از ارزیابی اولیه ، نسبت به عرضه یا عدم عرضه آنها اقدام کنند ، تعمیرگاهم چنین مدل هایی که دو دسته IGBT دارند تایید نکرده
لذا در شهرم عرضه قابل توجهی نشده و اگر عرضه شده ؛ عرضه کننده با تعمیرگاه من ارتباطی نداره و لذا تعمیر آنها به تعمیرگاه من سپرده نمیشه فلذا در طول عمرم هرگز ایندستگاه را تعمیر نکردم و به تبع آن تجربه ای هم در خصوص این مدل و مدل های مشابه ندارم و ازآنجاکه نقشه آنرا هم نداریم لذا ممکنه در اشتباه باشم که البته با تست های لازم و کافی مشخص میشه
البته قصد ندارم با دستگاه آقای دارابی بطور کامل تست کنم خصوصا که محل دستگاه و کامپیوتر ایشان متفاوته و زمان تست را طولانی و تست کامل را دشوار میکنه و مزاحمت قابل توجهی میشه و لذا به یک یا دو تست مهم بسنده میکنیم
سپاس
در مورد تست دستگاه تا هر زمانی که شما بفرمایید در خدمت هستم و من هم از این آزمایشات استفاده میکنم.
لامپ 1000 از قبل با دستگاه سری بود و لامپ 200 را هم بعد از لامپ 1000 با دستگاه موازی کردم. وبه برق وصل کردم.ابتدا لامپ 200 روشن شد و بعد از یک ثانیه لامپ 1000 هم روشن شد.البته نور لامپ 1000 حداکثر نبود مقاومت 47 اهم موازی با رله هم داغ شد.در حد دود کردن(3 ثانیه روشن گذاشتم)هیچکدام از چراغ های زرد و سفید (پاور)روشن نشدند.
منتظر فرمایشات گران قدر شما هستم.