آی پی امداد
abtahi

مشکل: پروتکت اینورتر 3 برده چینی

darabi81

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-10
1,044
5,423
از شش تا ماسفتی که سیگنالشون خرابه فقط دو تا رو بذار یعنی هر گروه یکی بعد اگه سیگنال درست بود یکی یکی جابجا کن ببین کجا خراب میشه و اگر خراب بود ببین با جابجا کردن درست نمیشه احتمال سوختن تک ماسفت هست و به هیچ وجه خروخی ترانس جریان رو اتصال کوتاه نکن که حتما ماسفتا میسوزن

فرستاده شده از E 4011

بهبود 68

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2015-03-31
517
1,181
با سلام
بله همون مقاومت آجری سری شده با خازن،که مجموعا با سورس و درین فت ها موازی شده ان
مقاومت+خازن=اسنابر

بهبود 68

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2015-03-31
517
1,181
مهندس فردا یه چیزی رو هم امتحان کن
خازن 4.7 میکروی موازی شده با سوکت 300 ولت رو برد اینورت رو آزاد کن
دو تا خازن سری شده (2کیلو ولت )با هم که از وسط به بدنه اتصال داده شده رو هم آزاد کن و تست کن
با 24 خارجی هیچ مشکلی تو شکل موج ها تو چهار ضلع ماسفت هات نداشتی؟فقط با اتصال 300 ولت به برد شکل موجت بهم میریخت؟

darabi81

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-10
1,044
5,423
با سلام
بله همون مقاومت آجری سری شده با خازن،که مجموعا با سورس و درین فت ها موازی شده ان
مقاومت+خازن=اسنابر
سلام
اتفاقا اینها رو چک کردم. خازن ها را از برد بیرون آوردم و با خازن سنج چک کردم. مقاومت ها هم سالم بودند. حتی دو خازن اسنابر را با خازنهای اسنابر روبرو تعویض کردم و تغییری حادث نشد

darabi81

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-10
1,044
5,423
مهندس فردا یه چیزی رو هم امتحان کن<br>
خازن 4.7 میکروی موازی شده با سوکت 300 ولت رو برد اینورت رو آزاد کن<br>
دو تا خازن سری شده (2کیلو ولت )با هم که از وسط به بدنه اتصال داده شده رو هم آزاد کن و تست کن<br>
با 24 خارجی هیچ مشکلی تو شکل موج ها تو چهار ضلع ماسفت هات نداشتی؟فقط با اتصال 300 ولت به برد شکل موجت بهم میریخت؟
<br>
اون خازنی که با ۳۰۰ ولت ورودی به برد مین موازی شده را تعویض کردم و تغییری نشد. <br>
منظورتان از خازنهای ۲ کیلو ولت 'همان ۲ خازنی است که روی برد وسط به سیم اتصال بدنه وصل میشود?اگر آن است که من کلا برد ترتنس را جدا کردم باز خم مشکل پابرجا است. <br>بله وقتی برد را با ۲۴ ولت خارجی راه اندازی کردم سیگنال ها درست بود. اما به محض وصل کلید دستگاه حتی با وجود ۲۴ ولت خارجی سیگنال به هم می ریزد. <br>حتی با یک برد پاور جداگانه دستگاه را راه اندازی کردم باز هم مشکل همان بود. 

بهبود 68

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2015-03-31
517
1,181
مهندس برد پاورت رو به کل حذف کن ،اوسیلاتور رو با 24 ولت خارجی تغذیه کن و 300 ولت رو با یه پل دیود و خازن 470 بساز و به برد اینورت متصل کن ببین نتیجه چی میشه

یادمه خیلی وقت پیش حدود سال 87 که با یه نفر برق صنعتی کار میکردیم منو فرستاد یه کارخونه ای که یدونه از موتور ها وقتی استارت میکردی کنتاکتور یه لحظه جذب میکرد و فورا خاموش میشد!خلاصه بنده هم نامردی نکردم همه جای تابلو و موتور و جعبه کنترل و کابل و ........ریختم بهم دیگه و دل و روده تابلو رو در آوردم آخر سر بعد دو ساعت جون کندن همکارم اومد و با مولتی متر یه ولتاژ از سه فاز ورودی کنتاکتور گرفت و معلوم شد یکی از فاز ها قطع شده بوده و موتور دو فاز استارت میخورده و بیمتال قطع میکرده!!
دارم به این فکر میکنم که روزی خواهد رسید که مشکل هایی مثل این مورد رو رو هوا خواهیم زد و مثل آب خوردن حل شون خواهیم کرد و به این روزها خواهیم خندید ،همون طور که من به تجربه ی 7 سال پیشم میخندم!!
تجربه،شانه ای است که زندگی پس از ریختن موهایت بهت میدهد!

آخرین ویرایش:

darabi81

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-10
1,044
5,423
مهندس برد پاورت رو به کل حذف کن ،اوسیلاتور رو با 24 ولت خارجی تغذیه کن و 300 ولت رو با یه پل دیود و خازن 470 بساز و به برد اینورت متصل کن ببین نتیجه چی میشه

یادمه خیلی وقت پیش حدود سال 87 که با یه نفر برق صنعتی کار میکردیم منو فرستاد یه کارخونه ای که یدونه از موتور ها وقتی استارت میکردی کنتاکتور یه لحظه جذب میکرد و فورا خاموش میشد!خلاصه بنده هم نامردی نکردم همه جای تابلو و موتور و جعبه کنترل و کابل و ........ریختم بهم دیگه و دل و روده تابلو رو در آوردم آخر سر بعد دو ساعت جون کندن همکارم اومد و با مولتی متر یه ولتاژ از سه فاز ورودی کنتاکتور گرفت و معلوم شد یکی از فاز ها قطع شده بوده و موتور دو فاز استارت میخورده و بیمتال قطع میکرده!!
دارم به این فکر میکنم که روزی خواهد رسید که مشکل هایی مثل این مورد رو رو هوا خواهیم زد و مثل آب خوردن حل شون خواهیم کرد و به این روزها خواهیم خندید ،همون طور که من به تجربه ی 7 سال پیشم میخندم!!
تجربه،شانه ای است که زندگی پس از ریختن موهایت بهت میدهد!
سلام
ن کلا با یک برد پاور جایگزین و سالم هم چک کردم که نتیجه همان بود.

بهبود 68

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2015-03-31
517
1,181
برد پاوری که جایگزین کردی پل دیود نداشته که از پل دیود خود دستگاه استفاده کردی دیگه،حتی یک درصد احتمال بده پل دیود هات معیوب باشن و شکل موج dcکه به برد اینورت میدی کاملا صاف نباشه
با یه پل دیود و خازن 470 تست کن،این همه که زحمت کشیدی بزار از همه چی مطمئن شیم

javad10mn

کاربر
2010-03-19
173
448
سلام
بسیار خوب فردا این مورد را هم تست میکنم. ولی بعید است چون با فت های فابریک خودش هم همین ایراد بود.
سلام
چیو بعید میدونی دوست من نگفتم که فت رو عوض کن همون یه فتی رو که میزاری جاشو عوض کن‌
فتها هیچ مشکلی ندارن.
موفق باشی

فرستاده شده از E 4011

بالا