آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشـــــــكلات ۩ هارد ديســـكــــــ ۩

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rearbab

کاربر
2011-09-01
1
1
سلام .
من یک هارد 1tb وسترن دارم از یک کیس به کیس دیگه انتقال دادم با بالا اومدن ویندوز متوجه شدم که اون رو به صورت یک درایو 32mgمیشناسه .
با چند سیستم دیگه هم امتحان کردم اما همینطور بود .
اطلاعاتش برام مهمه آیا راهی هست که بدون فورمت کردن بشه برشگردونم.
متشکرم.

ramin3632

کاربر
2011-09-04
1
1
نیاز به کمک خرابی هارد

سلام .شما می تونید کمکم کنید.من هارد مکستور500 stm3500418as دارم.وقتی به سیستم وصل می کنم روشن می کنم .میگه f1بزن می زنم تا صفحه لود ویندوز میاد دیگه نمیاد.وقتی هم به کیس درگه امتحان میکنم ویندوزش بالا نمیاد.وقتی هم میاد هنگ میکنه.هاردم مشکلش چی هست.هر طور شده به اطلاعاتش نیاز دارم.به ساتا به یو تس پی هم امتحان کردم یه لحظه درایو اول نشون میده میره

saeed491

کاربر
2009-08-10
21
19
www.d01.ir
هارد مکستور 320 گیگابایت داشتم که به عنوان منبع ذخیره عکسهای چندین ساله نگه میداشتم (اینترنال ) ولی با مبدل و تبدیل یو اس بی از خارج فایلها را میریختم تا اینکه یکبار اصلا روشن نشد(یعنی صدای چرخش موتور نیامد و هیچ عکس العملی نشان نداد. حدس زدم برد الکترونیکی اش ایراد دارد ولی متاسفانه قبل از اینکه به دنبال این برد از هاردهای دست دوم بگردم بازش کردم ولی کاری نکردم و دوباره بستم . شخصی که کارش کامپیوتر بود به من گفت با این کار ممکن است اطلاعات صدمه دیده باشد . چون هاردها در خلا باید باز شوند . من هم با توجه به این نکته دور قاب را با چسب پلاستیک اندود کردم تا هوا داخلش نشود و هارد را برای روز مبادا نگه داشتم چون تصاویر مهم و ارزشمندی داخلش است (تا زمانیکه با برد مشابه روبرو شوم) . آیا گفته های آن شخص صحت دارد و دیگر امیدی نیست ؟

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,101
هارد مکستور 320 گیگابایت داشتم که به عنوان منبع ذخیره عکسهای چندین ساله نگه میداشتم (اینترنال ) ولی با مبدل و تبدیل یو اس بی از خارج فایلها را میریختم تا اینکه یکبار اصلا روشن نشد(یعنی صدای چرخش موتور نیامد و هیچ عکس العملی نشان نداد. حدس زدم برد الکترونیکی اش ایراد دارد ولی متاسفانه قبل از اینکه به دنبال این برد از هاردهای دست دوم بگردم بازش کردم ولی کاری نکردم و دوباره بستم . شخصی که کارش کامپیوتر بود به من گفت با این کار ممکن است اطلاعات صدمه دیده باشد . چون هاردها در خلا باید باز شوند . من هم با توجه به این نکته دور قاب را با چسب پلاستیک اندود کردم تا هوا داخلش نشود و هارد را برای روز مبادا نگه داشتم چون تصاویر مهم و ارزشمندی داخلش است (تا زمانیکه با برد مشابه روبرو شوم) . آیا گفته های آن شخص صحت دارد و دیگر امیدی نیست ؟

با سلام
دوست عزیز در قسمت مکانیکی هارد لایه بسيار نازكي از هوا بين هد و صفحه قرار داره و فاصله اي را بين هد و صفحه تشکیل می ده و هد بر روي توده ای از هوا حركت مي کنه این فاصله بسیار نازکه و با باز کردن این قسمت امکان داره ذرات گرد و غبار این لایه رو اشغال کنه و باعث برخورد هد با صفحه بشه (بد سکتور) برای همین باید هارد ها رو در محیطهای خلا باز کرد.

یا علی

hamed-pc

VIP+ افتخاری
کاربر
2006-10-21
334
777
یک هارد نوتبوک 160 ساتا هستش که وقتی روشن میکنیم یک صدای چیک چیک بسیار خفیف میدهد و دیتکت نمیکند و یا بسیار طول میکشد دیتکت کند
میشه کاریش کرد؟

Amatur_fix

کاربر
2009-08-20
12
20
یه سوال اساسی؟
وقتی کابل برق هارد رو وصل میکنم سیستم روشن نمیشه و فن cpu یه حرکت کوچیک (حالت سکته ای ) میکنه ولی سیستم روشن نمیشه و مجبورم دکمه پشت پاور رو خاموش و روشن کنم و بدون اتصال کابل برق پاور سیستم رو روشن کنم.حالا سوالم اینه:
آیا میشه اطلاعات درونش رو برداشت یا نه؟
دلیل این اتفاق چیه و آیا میشهبدون فرستادن به گارانتی و از این جور مسائل درستش کرد؟
راستی یه چیز دیگه وقتی هارد صدای تق تق میده یعنی کارش تمومه و نمیشه اطلاعاتش رو برداشت؟؟

mehr_68

کاربر
2011-11-27
1
0
مشکل درهارد WD External 2TB Usb 3
سلام
وقتی هاردو وصل می کنم بعد از 10 تا 30 دقیقه چراغ چشمک زن هارد ثابت می شه و دیگه هیچ چی نمی خونه و اگه از برق بکشم و بلافاصله وصل کنم بازم همون جور می شه بعد 2 ساعت وصل می کنم درست می شه ولی بازم 10 دقیقه بعد همون جور میشه در ضمن از توی هارد یه صدای تق تق میاد وقتی چراغش ثابت میشه چکار کنم ؟ ممنون

kiumarth

کاربر
2008-10-23
173
268
با سلام
من یک هارد IDE مکستور 40G دارم که اطلاعات مهمی در آن وجود دارد
1- بوت نمیشود
2- به یک کامپیوتر دیگه که وصل میشه درایو های هارد مکستور 40G را نشون نمیدهد و در divice manager/disc drive هم نمیشناسد
3- در زمان وصل به یک کامپیوتر دیگر به اندازه یک هارد سالم میلرزد
4- بعضی وقتها صدای تق تق میدهد.
دوستان کمک کنید تا این مشکل بنده حل شود.

با تشکر

vaxiti

کاربر
2009-09-01
1
0
سلام
یه هارد maxtor sata 160 diamond17 internal دارم با مبدل یو اس بی به لب تابم وصل میکردم امروز یک ساعتی سیستمم را ترک کردم هارد هم وصل بود و مشکلی نداشت یهو دیدم صدای خش خش میده خود به خود. و سیستم هم دیگه نمیشناستش از برق کشیدم صدای پارک هد نداد و قتی مجدد زدم تو برق بازم همون صدای خش خش را داد و دیگه نمیشناستش. وقتی هم یواس بی را جدا میکنم فاصله بین صدای خش و خش دو برابر میشه انگار صداش مثل وقتیه که چرخ دوچرخه میکشه به گلگیر ! میشه راهنماییم کنید که آیا بردش سوخته؟ یا مشکل مکانیکی پیدا کرده؟ میشه بدون از بین رفتن اطلاعات برش گردوند ؟ اطلاعات مهمی توش دارم تقریبا اطلاعات 10 سال اخیر زندگیم ! یه تعمیرکار خوب توی اصفهان سراغ دارید؟

ممنون از لطف همه

yp1248

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2011-10-12
337
1,942
اصفهان
سلام
یه هارد maxtor sata 160 diamond17 internal دارم با مبدل یو اس بی به لب تابم وصل میکردم امروز یک ساعتی سیستمم را ترک کردم هارد هم وصل بود و مشکلی نداشت یهو دیدم صدای خش خش میده خود به خود. و سیستم هم دیگه نمیشناستش از برق کشیدم صدای پارک هد نداد و قتی مجدد زدم تو برق بازم همون صدای خش خش را داد و دیگه نمیشناستش. وقتی هم یواس بی را جدا میکنم فاصله بین صدای خش و خش دو برابر میشه انگار صداش مثل وقتیه که چرخ دوچرخه میکشه به گلگیر ! میشه راهنماییم کنید که آیا بردش سوخته؟ یا مشکل مکانیکی پیدا کرده؟ میشه بدون از بین رفتن اطلاعات برش گردوند ؟ اطلاعات مهمی توش دارم تقریبا اطلاعات 10 سال اخیر زندگیم ! یه تعمیرکار خوب توی اصفهان سراغ دارید؟

ممنون از لطف همه

دوست عزيز مشكل از برد نيست و مكانيكي هست.
كجاي اصفهان هستي؟
شايد بتونم كمكت كنم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا