آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشـــــــكلات ۩ هارد ديســـكــــــ ۩

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ali 110110

کاربر
2009-08-23
1
0
سلام وخسته نباشيد

دوستان من يه هارد اكسترنال verbatim 500gb دارم كه متاسفانه در حال حاضر توسط ويندوز xp شناخته نميشه حتي در bios .البته چراغش روشن ميشه وصداي چرخش ديسك مياد ولي شناخته نميشه.
البته قبلا مشكل بوت داشت(no disk in drive ,do u will formatt )وچند سري فرمت سطحي كردمش ولي سري قبل كه ويندوز درخواست فرمت داد اين كاررونكردم وبا نرم افزار test disk باهاش ور رفتم تا سرانجام بكمك اون سيستمش بوت شد وراه افتد البته بعدش خود ويندوز هم اقدام به رفع ايراد بوتش كرد وكاملا راه افتاد ولي متاسفانه هنگام ركورد كردن از ماهواره بدليل هنگ سيستم ماهواره مجبور شدم كلا سيستم رو ري استارت كنم 2بار كه اين مسئله در حين ركورد پيش اومد كلا اطلاعات ويدئويي اون پارتيشنم حذف شد ولي بقيه پارتيشنهام سالم بودن.ناچار سعي كردم ريكاوري كنم كه نتيجه خوبي نداشت وكلا باعث شد كه سيستم هاردم رو نشناسه .حتي در device maneger. حتي نرم افزارها هم اونو نميشناسن.حتي در bios. حتي lcd.لطفا راهنماييم كنيد.

amir_persian

کاربر
2012-01-16
1
0
سلام
زمانی که فریم ور هاردمو آپدیت کردم بعد از اون با پیغام disck error مواجه شدم ولی با اتصال هارد به لب تاب کاملا شناخته میشه ولی به کیس که وصل میکنم با اروری که گفته شد روبرو میشم لطفا راهنمایی لازم را بفرمایید
مدل هارد هم diamon max22 هست
متشکرم

yadak110

کاربر
2012-02-13
1
0
سلام
آقا من یه هارد 1 ترابایت هیتاچی دارم که بیشتر از 30 گیگ اطلاعاتو نشون نمیده.اگه میتونید کمکم کنید
با تشکرفراوان

rezapeyman

کاربر
2011-11-12
15
87
سلام خدمت اساتید یه هارد لپ تاپ دارم مدلش wd scorpio blue هستش 500 گیگ ساتا. سرعت سیستم پایین اومده با hdd reg هم چک کردم چیزی نشون نداد فقط دیدم که سکتورها رو که می خونه تاخیر زیادی داره حدود 3 روز طول کشید ممنون میشم راهنمایی کنین

abbas.r

کاربر vip
vip
کاربر
2011-11-03
282
530
با سلام از اساتیدیا دوستان اگر جایی سراغ دارن که بشه قطعات بورد هارد یا بورد کامل رو سفارش داد به من پیام خصوصی بده[email protected]

Dead Man

کاربر
2012-02-24
56
154
با سلام از اساتیدیا دوستان اگر جایی سراغ دارن که بشه قطعات بورد هارد یا بورد کامل رو سفارش داد به من پیام خصوصی بده[email protected]

باسلام.دوست گرامی.قطعات که نه اما بورد کاملا سالم از برند های زیر باضمانت بهتون تقدیم میکنم که فقط نیاز هست دیسک هارد خودتون رو بزارید روش تا اطلاعاتتون رو زنده کنید

مکستور
سیگیت
وسترن دیجیتال

aramis

VIP+ افتخاری
کاربر
2010-03-24
303
1,908
آذربایجان
باسلام.دوست گرامی.قطعات که نه اما بورد کاملا سالم از برند های زیر باضمانت بهتون تقدیم میکنم که فقط نیاز هست دیسک هارد خودتون رو بزارید روش تا اطلاعاتتون رو زنده کنید

مکستور
سیگیت
وسترن دیجیتال
با سلام
دوست عزیزمن نیاز به یک برد هارد یک ترا سیگت دارم
ویک برد هارد 160 وسترن دیجیتال
اگه لطف کنین ممنون میشم

jalilsa944

کاربر
2009-09-28
4
0
با درودمن یه هارد1ترا سیگت دارم مو قع نصب رو سیستم فقط 32 مگابایت حجم هارد رو نشون میدهفریمور رو ابدیت کردم باز نشد با هر نرم افزار پارتیشن بندی که تست کردم همش همون 32 مگابایترو نشون میده و در ظاهر همه چیزش درسته راحت شناسایی میشه متور هارد هم حالت طبیعی خودش رو دارهروی چند سیستم دیگه با مین بردهای مختلف و با هر سیستم عاملی تست کردم نتیجه فقط همون 32 مگابایت بودموقع نسب ویندوز هم همون 32 مگابایت رو نشون میده فرقی نداره هر ویندوزیمدلش:st31000528asاساتید محترم راهنمایی کنیدسپاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا