آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشـــــــكلات ۩ هارد ديســـكــــــ ۩

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

asghary1

کاربر
2010-11-10
14
11
شرمنه لینک جدید رو ندیدم این لینک جدیدرو که گذاشتین تمامی نرم افزارهای بالا رو داره یا نه نسخه 12

kami_in2000

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-02-04
558
2,880
QOM
با تشکر از پاسخ سریعتون
منظورتون از چک کردن ، تست قطعاته دیگس؟

با سلام ، بله درسته دوست عزیز منظور قطعات مجاور قطعه ای که سوخته است میباشد .

با تشکر .

kami_in2000

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-02-04
558
2,880
QOM
با سلام
هاردی دارم که داخل درایو c جایی که ویندوز نصب می شود چند بدسکتور گرفته که فایلهای ویندوز می پرد و هر چند روز یکبار احتیاج به نصب مجدد ویندوز می باشد بهتریننرم افزاری که می شود این بدسکتورها را قرنطینه کرد چه نرم افزاری هست و طریقه قرنطینه کردن بدسکتور با* hdd reg بد سکتورها را تعمیر کردم ویندوز بالا آمد اما با چند بار خاموش روشن کردن ویندوز خیلی دیر بالا می آید یا ویندوز می پرد

با سلام ، دوست عزیز بهترین راه اینه که اول هاردو تحت داس fdisk کنی چون این کار باعث میشه بدسکتورهایی که سطحی باشند یا در اصطلاح بدافزار باشند از بین بروند و حتی اگه ویروس روی هارد نشسته باشه ازبین میبره .

ولی اگه بعد از انجام این کار باز هم بدسکتور داشتی میتوانی از نرم افزار hdd regenator یا از نرم افزار قدرتمند و تحت داس ADM استفاده کنی ! فقط دقت کن اگر از نرم افزار ای دی ام خواستی استفاده کنی به محض ورود به برنامه یه گزینه ی YES یا NO میده که وقتی YES انتخاب کنی کل هارد پاک میشه !!

OMID-FX

کاربر
2009-09-20
14
22
اهواز
سلام دوستان

من یه مشکلی با هادر کامپیوترم پیدا کردم یکی از درایوها وقتی روش کلیک میکنم پیغام زیر رو میده اطلاعات داخلش هم خیلی مهمه به نظر شما چکارش باید کرد

ممنون میشم کمکم کنید دوستان من ویندوز سون دارم

6vqqi6a6sjdzl8lai0.jpg

آخرین ویرایش:

ho3in(^_^)

کاربر
2011-02-24
87
136
37
www.my-painting.mihanblog.com
سلام
کسی میتونه بهم کمک کنه؟
چندتا هاد دارم با مشخصات و خرابی های ذیل:
1-مکستور آی دی -160 که یه آی سی 8 پایه اش سوخته شماره قسمت اولش معلومه بقیه اش نه بع شماره:4833a-آی سی 2پایه اش هم کلن سوخته و افتاده
2-مکستور ساتا-160 : این هارد وقتی کامیوتر رو روشن میکنم بوت نمیشه و ارور میده. تو بایوس شناسایی شده ولی وقتی وین نصب میکنم ارور میده و انگار که هارد نیست و بعد ریستارت مجددا به بایوس میرم میبینم که از هارد خبری نیست .یا باید مجددا خاموش کنی یا کابل ساتا رو دوباره در آورده و جا بزنی تا شناسایی کنه .
از اف دیسک و چک دیسک و نرم افزار سیگیت تحت داس استفاده کردم ولی نشد .
3-هارد 80 مکستور آی دی :این هارد خراب بود با سگیت تحت داس درت کردم ولی کللن 47 گیگ شده یعنی و بایوس هم 47 گیگ نشون میده.آیا راهی هست که اینارو بتونم درست کنم ؟
خواهشن راهنماییم کنین:confused:

asghary1

کاربر
2010-11-10
14
11
1.png
کمک در مورد تعمیر هارد در اثر افتادن و ضربه خوردن

با سلام خدمت دوستان
من یک هارد هیتاچی 320 نو خریدم و قبل از استفاده کردن و به برق وصل کردن از دستم روی زمین
افتاد در فاصله 1 متری و موقعی که وصل کردم به کامپیوتر هارد کمی صدا افتاده است
لطفا راهنمایی کنید چون هارد رو از پلاستیک پلومپ در نیاورده بودم افتاد و جواب نداد .
می خوام اول بدونم اصلا با نرم افزار درست میشه یا باید هارد باز بشه؟
دوم اگه هارد رو باز کردم اول کجاهاشو دست بزنم؟ یا ایراد از کدوم قسمت میتونه باشه؟
اگر نیاز به تصویر هم هست میتونم هارد رو باز کنم وعکس بگیرم از داخلش.
از دوستان میخوام که منو راهنمایی کنن.
با تشکر

soly_kardo

کاربر vip
کاربر
2011-01-23
84
272
بوکان
با سلام خدمت دوستان عزیز
من دو تا هارد مکستور دارم که می تونم درایو درست کنم ولی موقع فرمت که میشه تا 100% می ره ولی در آخر ارور can't format می ده با خیلی از نرم افزارها هم امتحان کردم ولی تو همه همین ارور رو می ده.
لطفا راهنمایی کنید با تشکر.

aramis

VIP+ افتخاری
کاربر
2010-03-24
303
1,908
آذربایجان
سلام عليكم
دوستان برام يه هارد اكسترنال وسترن آورده اند
كه بهش پسورد داداه اند.وپسورداون گم كرده اند
آيا راهي براي بازيافت اطلاعات هست يانه؟

farzad_yousefi

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2011-02-01
829
4,585
سراسیاب ملارد(کرج)
سلام من با L.L.FORMAT برای فرمت سطح پایین کار میکنم میخواستم ببینم نرم افزار بهتری هم ÷یدا میشه ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا