آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشـــــــكلات ۩ هارد ديســـكــــــ ۩

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

AfghanSoft

کاربر
2009-03-18
9
81
سلام دوستان من یک هارد 500 وسترن دارم که با اتصال به کامپیوتر بالا میاد بعد وارد کردن پسورد درایو اصلی دیر لود میکنه در قسمت دیسک منجمنت بسورت سیاه 450 گیگ میشناسه ولی فرمت نمیشه کسی میتو کمکم کنه ممنون میشم

آخرین ویرایش:

abbas.r

کاربر vip
vip
کاربر
2011-11-03
282
530
سلام برد هارد را جدا کن و دیود های ورودی برق را چک کن احتمالا اتصال کوتاه شده با نمونه مشابه تعویض کن درست میشود.منم جند مورد داشتم

abbas.r

کاربر vip
vip
کاربر
2011-11-03
282
530
یه سوال اساسی؟
وقتی کابل برق هارد رو وصل میکنم سیستم روشن نمیشه و فن cpu یه حرکت کوچیک (حالت سکته ای ) میکنه ولی سیستم روشن نمیشه و مجبورم دکمه پشت پاور رو خاموش و روشن کنم و بدون اتصال کابل برق پاور سیستم رو روشن کنم.حالا سوالم اینه:
آیا میشه اطلاعات درونش رو برداشت یا نه؟
دلیل این اتفاق چیه و آیا میشهبدون فرستادن به گارانتی و از این جور مسائل درستش کرد؟
راستی یه چیز دیگه وقتی هارد صدای تق تق میده یعنی کارش تمومه و نمیشه اطلاعاتش رو برداشت؟؟
سلام برد هارد را جدا کن و دیود های ورودی برق را چک کن احتمالا اتصال کوتاه شده با نمونه مشابه تعویض کن درست میشود.منم جند مورد داشتم

منبع : http://www.irantk.ir/irantk1348-28/#ixzz0VBBCJJXV

yp1248

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2011-10-12
337
1,942
اصفهان
با سلام،
میشه یکی از اساتید طریقه آپدیت فریمور هارد مکستور500 رو وقتی شناسایی نمیشه بیان کنه؟؟
ممنون

sync

کاربر vip
vip
کاربر
2007-12-02
185
526
بانه
با سلام
دوستان من یک هارد مکستور 500 گیگ دارم که ویندوز روش نصب میشه ولی بعد چند هفته کاملا کند میشه وقتی تست می کنم با نرم افزارهای شرکت سازگار ارور خرابی سکتور میده
وقتی فرمت کامل میکنم با نرمافزار خودشرکت سازگار مشکل حل میشه .
وبعد چند هفته دوباره کند میشه .زوفیل می کنم خیلی دیکر انجام میشه (8 ساعت یک درصد رفت).
لطفا راهنمای کنید؟
اگه نیاز به ابدیت داره فایلش را چطور گیر بیارم

با تشکر

techno2001

کاربر
2009-08-08
15
13
باسلام خدمت شما.

بنده یه هارد اکسترنال 2.5 اینچی دارم امروز به سیستمی وصل کردم که فکر کنم پاورش مشکل داشت الان متاسفانه هارد کار نمیکنه برد تبدیل usb رو هم در آوردم از روش مستقیم وصل کردم به برق ساتا صدای تیک تیک سیلندر میاد ولی دیسک داخلیش نمیچرخه البته اولاش یه صدایی میده که شبیه به وقتیه ی ولتاژ کم باشه و نتونه موتورش رو راه بندازه در کل موتورش کار نمیکنه ولی سیلندرش تیک تیک میکنه . بنظر شما بردش مورد پیدا کرده یا قسمت میکانیکیش ؟! البته اینم بگم که هارد کلا دیتکت نمیشه نه تو بایوس نه device manager .
هارد توشبا مدل mk6465gsx هست.اگه بردش مشکل داشته باشه از کجا میتونم تهیه کنم؟
با تشکر.

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,101
با سلام
دوست عزیز با این توضیحات ایراد میتونه از برد باشه چون به علت مشکلات پاوری که گفتین احتمالا نوسانات ولتاژ خروجی این بلا رو سرش اورده بعضی موقع هم استفاده از یو اس بی جلو به دلیل اسمبل غلط این ایراد و بوجود میاره حتی خود تبدیل هم میتونه این ایراد و بوجود بیاره (افزایش طول سیم و غیره) اگر ایراد از مکانیکم باشه برای باز کردن احتیاج به محیط عاری از هوا یا همون خلا دارید
نچرخیدنم میتونه علت نرسیدن ولتاژ باشه.....
شما باید برد الکترونیکی رو از اونایی که تعمیرات هارد انجام میدن بگیرید ممکنه یکی از همین نوع هاردا مشکل مکانیکی داشته باشه ولی بردش سالم باشه و اونا میتونن بهت بدن(اوراقی)

یا علـــــــی

صابری

کنترل کل سایت
ناظم انجمن
2009-05-31
11,798
134,726
اصفهان
به نام خدا

سلام دوستان. بوسیله نرم افزار hiren 10 یا 14 میتوانید بدسکتورها را از بین ببرید. این نرم افزار در مجموعه سی دی های lord موجود است.
من دیروز این کار را کردم و موفقیت آمیز بود.
البته بهتر از قبل از آن یک بک آپ از هارد بگیرد.

aryakorush55

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
سلام دوست عزیز اولا مقرون به صرفه نیست و اینم بگم که دستگاهی بنام دکتر هارد هست باید با اون کار کنی و این مورده شما مربوط به کاداف درایورته و خیلیم راحته تعمیرش مدل هاردتو بفرما تا نحوشو اعلام کنم موفق باشید.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا