هارد مکستور 320 گیگابایت داشتم که به عنوان منبع ذخیره عکسهای چندین ساله نگه میداشتم (اینترنال ) ولی با مبدل و تبدیل یو اس بی از خارج فایلها را میریختم تا اینکه یکبار اصلا روشن نشد(یعنی صدای چرخش موتور نیامد و هیچ عکس العملی نشان نداد. حدس زدم برد الکترونیکی اش ایراد دارد ولی متاسفانه قبل از اینکه به دنبال این برد از هاردهای دست دوم بگردم بازش کردم ولی کاری نکردم و دوباره بستم . شخصی که کارش کامپیوتر بود به من گفت با این کار ممکن است اطلاعات صدمه دیده باشد . چون هاردها در خلا باید باز شوند . من هم با توجه به این نکته دور قاب را با چسب پلاستیک اندود کردم تا هوا داخلش نشود و هارد را برای روز مبادا نگه داشتم چون تصاویر مهم و ارزشمندی داخلش است (تا زمانیکه با برد مشابه روبرو شوم) . آیا گفته های آن شخص صحت دارد و دیگر امیدی نیست ؟
سلام
یه هارد maxtor sata 160 diamond17 internal دارم با مبدل یو اس بی به لب تابم وصل میکردم امروز یک ساعتی سیستمم را ترک کردم هارد هم وصل بود و مشکلی نداشت یهو دیدم صدای خش خش میده خود به خود. و سیستم هم دیگه نمیشناستش از برق کشیدم صدای پارک هد نداد و قتی مجدد زدم تو برق بازم همون صدای خش خش را داد و دیگه نمیشناستش. وقتی هم یواس بی را جدا میکنم فاصله بین صدای خش و خش دو برابر میشه انگار صداش مثل وقتیه که چرخ دوچرخه میکشه به گلگیر ! میشه راهنماییم کنید که آیا بردش سوخته؟ یا مشکل مکانیکی پیدا کرده؟ میشه بدون از بین رفتن اطلاعات برش گردوند ؟ اطلاعات مهمی توش دارم تقریبا اطلاعات 10 سال اخیر زندگیم ! یه تعمیرکار خوب توی اصفهان سراغ دارید؟
ممنون از لطف همه