آی پی امداد
abtahi

فلزیاب دلتا پالس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mohsen beni

کاربر
2012-12-31
107
219
یه سوال هم از آقای Mohsen beni داشتم
روشن موندن چراغ ها بعد از خاموش کردن مدار تا حدودی حل شد یعنی دیگه چراغ قرمز روشن نمیمونه فقط چراغ سبز کمی روشن میمونه خواهش میکنم که دوباره نگید که طبیعی هست چرا
چون قبلا وقتی که مدار سالم بود و مشکل چراغ نداشت هنگامی که به حالت اتوماتیک می گزاشتم بعد از هفت هشت بار فشار دادن دکمه ریست صدای مدار یه هویی قطع میشد (یعنی بعد از چندین بار فشار به طور ناگهانی قطع میشد و درستش هم همین بود) و مدار آماده به کار میشد
ولی الان وقتی که به اتوماتیک می گزارم و کلید ریست را چند بار فشار میدهم صدای دستگاه به ندریج و رفته رفته کم میشه و قطع میشه البته دستگاه فلز را سنس می کنه ولی من اینو میگم که یه خازنی یا چیز دیگری مشکل دار میشه و جریان نشت میکنه که هم چراغ اونطوری میشه هم صدای قسمت اتوماتیک . این هم بگم مشکل قبلی از خرابی کلید اتوماتیک و دستی بود که به هر دو سو راه میداد و باعث خرابی خازن 220nF شده بود که با تعویضش دیگه چراغ قرمز بعد از خاموش کردن مدار روشن نمیمونه .

بین من گفتم رو مداره خودم اینطوریه و مدارممم به درستی کار میکنه و صد در صد قطعات شما با ماله من فرق داره شما اگه همه دستگاه هایی را که دوستان درست کردن را یه جا جمع کنید و با یه نمونه باتری و یه نمونه سیم پیچ از دم همشونا با یک سکه امتحان کنید مطمن باش نتیجه هایی متفاوت بدست میاد . در مورد چراغها هر دو تا چراغه مداره من بعداز خاموش کردن چند ثانیه ای روشن میمونن و این از نظره من مشکل نیست نمیدونم دوستایه دیگه که این مدار را هم ساختن مدارشون اینطوریه یا فقط ماله من به این صورته .خازن 220nرا چه اینکه صدرصد مطمن بودم اشکال هم نداره عوض کردم اما چراغه قرمزم هنوزم روشنه این خازن اصلا ربطی به چراغه قرمز نداره چراغ قرمز فقط برا موقعی که ولتاژمدار از 9ولت پایینتر بیاد و دیود زنره وصل میشه و باعث روشن شدنش میشه و چراغ قرمز مستقیما به 12ولت منفی ومثبت وصله نه به جایه دیگه ای از مدار چراغه سبزم همینطورفقط به دوسره 12ولت وصلا نه جایه دیگه ای از مدار و چون تو این مسیر خازنهایه 4700uهستند پس فقط روشن موندن این دوتا چراغ بخاطره این دوتا خازن هاست شما این دوتا خازنا از رو مدارت بردار ببین هنوزم چراغات بعداز خاموش کردن روشن میمونه؟در مورده تنظیم اتو ماتیک وقتی کلید اتومات را زدیم و وبا فشردن دکمه ریسیت صدا قطع شد بعدش باید با تریشهولد تنظیم دقیقش کنیم. باز این نکته را میگم که مدارمن اینطوره ومن بغیراز مقاومتهایی که 4.7کیلو اهم هستند وتلورانس یک در صد براشون گذاشتم بقیه مقاومتهام 5در صد هستن پس در نتیجه نمیشه کار کرد مدار منا ملاک قرار داد در ثانی این نظراتی که من و چه دوستهایه دیگه تو سایت قرارر میدند بر اساس تجربه وکارکرده مداره خودشونه و نمیشه گفت که مداره شما هم حتما باید مثله مداره من یا دیگر دوستان جواب بده.

hmd-sat

کاربر vip
vip
کاربر
2006-10-30
135
373
دوستان گرامی اولا تو این مدار اشتباهات عمدی یا سهوی هم از طرف خود اقا بهنام و هم نقشه منتشر شده موجود در اینترنت وجود داره !! از طرف اقا بهنام = عکسهای که از برد دستگاه دلتا پالس خود اقا بهنام منتشر شده نامگذاری ولوم ها اشتباه هست .ترتیب صحیح اینگونه هست
pulse power-dealy-range- sens-tune-threshold-volume
این دستگاه در حالت اتوماتیک کارایی چندانی نداره .در حالت دستی هم باز مشکل داره .مگه میشه ؟اره این دستگاه زمانی که در حالت تنظیم صحیح و به اصطلاح بالانس هست ولوم تریشهولد کارایی نداره فقط تون صدا تغییر میکنه و صدا نازک کلفت میشه ولی موقعی که دستگاه بالانس نیست ولوم تریشهولد درست کار میکنه .
تا اینجا داشته باشید
دستیابی به بالانس صحیح دستگاه کار اعصاب خورد کنی هست ولی عملکرد اون خیلی خوب میشه .
حالا این بالانس صحیح چگونه بدست میاد.؟
موقعی که اهم کویل و R5 , R6 با همدیگه مچ باشند !! و ولومی که تو عکس برد اقا بهنام SIGNAL یاد شده در حالی که صحیح اون Delay هست . وسط های این ولوم بوق نداریم و اگر بطرف اخر سمت چپ و اخر سمت راست بیاییم بوق داریم .زمانی این ولوم درست کار میکنه که ولوم TUNE در استانه بوق زدن قرار بدیم و ولوم تریشهولد فقط تون صدا رو تغییر بده . و استانه بوق زدن دستگاه رو به ولوم TUNE واگذار کنه.
.میدونم که پی بردن به این موضوع سخته سعی میکنم با عکس بعدا توضیح بدم..
حالا این نظر بنده در مورد این دستگاه هست .چندین روز براش وقت گذاشتم تا به این مسائل پی ببرم . حالا بقول معروف صلاح مملکت خویش خسروان دانند .هر جور که دوست دارید تنظیم کنید فردا نگید............
نقشه ورژن دلتا پالس 2

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

Freq

کاربر
2011-10-08
21
20
تشکر از آقای Mohsen Benı
من هم از روی تجربه خودم اینها رو نوشتم چراغ قرمز هم در صورت اتصال یاحتی قطعی در مدار هم روشن میشه به همین خاطر فکر میکنم به تمامی خازن های الکترولیتی و بعضی دیگر ربط داره گذشته از آن من چندین دلتا پالس ساختم با تعداد زیادی قطعات که قبلا گرفتم یعنی همه این دلتا ها از قطعات عینی ساختم با همون کویل تستشون میکنم
من صد در صد مطمعنم که یه اشکالی در مدار هست البته اینم بگم که روی بردی تازه دوباره مونتاژ کردم در اثر اتصال سیم منفی یا غیره به شدت ماسفت 840 گرم شد دستگاه با این ماسفت باز هم کار میکنه آیا ممکنه که ماسفت کمی اشکال دار باشه و اختلالی در شارز و دشارز خازن 4700 ایجاد کنه چون بالا خره منفی خازن مستقیم به ماسفت وصله.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: imanfc

hmd-sat

کاربر vip
vip
کاربر
2006-10-30
135
373
تشکر از آقای Mohsen Benı
من هم از روی تجربه خودم اینها رو نوشتم چراغ قرمز هم در صورت اتصال یاحتی قطعی در مدار هم روشن میشه به همین خاطر فکر میکنم به تمامی خازن های الکترولیتی و بعضی دیگر ربط داره گذشته از آن من چندین دلتا پالس ساختم با تعداد زیادی قطعات که قبلا گرفتم یعنی همه این دلتا ها از قطعات عینی ساختم با همون کویل تستشون میکنم
من صد در صد مطمعنم که یه اشکالی در مدار هست البته اینم بگم که روی بردی تازه دوباره مونتاژ کردم در اثر اتصال سیم منفی یا غیره به شدت ماسفت 840 گرم شد دستگاه با این ماسفت باز هم کار میکنه آیا ممکنه که ماسفت کمی اشکال دار باشه و اختلالی در شارز و دشارز خازن 4700 ایجاد کنه چون بالا خره منفی خازن مستقیم به ماسفت وصله.
این خوب معلومه اگر تو مدار اتصالی پیش بیاد ولتاژ و جریان میاد پایین LED قرمز روشن میشه

دوست من LED قرمز کار صحیح خودشو انجام میده !! زمانی که ولتاژ یا امپر دستگاه در حال کار کم بشه LED قرمز روشن میشه شما وقتی ولتاژ دستگاه رو کلا قطع میکنید ولتاژ ذخیره شده در حال استهلاک در همان دو خازن 4700 وجود داره و کم کم مستهلک میشه LED قرمز روشن میشه و کم کم خاموش میشه
شما حالا چرا گیر دادی به روشن شدن LED ها اصلا میتونی و دیود زنر9 ولتی T10 R48 , R47 دیود قرمز کلا از مدار حذفش کنی هیچ مشکلی هم پیش نمیاد. ا

• Like

Freq

کاربر
2011-10-08
21
20
این خوب معلومه اگر تو مدار اتصالی پیش بیاد ولتاژ و جریان میاد پایین LED قرمز روشن میشه

دوست من LED قرمز کار صحیح خودشو انجام میده !! زمانی که ولتاژ یا امپر دستگاه در حال کار کم بشه LED قرمز روشن میشه شما وقتی ولتاژ دستگاه رو کلا قطع میکنید ولتاژ ذخیره شده در حال استهلاک در همان دو خازن 4700 وجود داره و کم کم مستهلک میشه LED قرمز روشن میشه و کم کم خاموش میشه
شما حالا چرا گیر دادی به روشن شدن LED ها اصلا میتونی و دیود زنر9 ولتی T10 R48 , R47 دیود قرمز کلا از مدار حذفش کنی هیچ مشکلی هم پیش نمیاد. ا

دوست عزیز مشکل کلا چراغ نیست مشکل اینجا هم هست که بعد از گذاشتن دستگاه در حالت اتوماتیک صدا رفته رفته کم میشود و قطع میشود و این درست نیست درستش این است که بعد گذاشتن کلید در حالت اتوماتیک و با فشار دادن چند بار کلید ریست صدای دستگاه بالاخره به طور ناگهانی قطع بشه نه اینکه رفته رفته کم بشه در ضمن اون تخلیه شدن 4700 را هم چند بار دوستمون نوشتند و من هم فهمیدم حالا من می خوام اون قسمت اتوماتیک درست بشه این کجاش گیر دادنه

آخرین ویرایش:
  • Like

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
سلام.
من یک ماهی هست که رو دلتا کار میکنم !! مدار بوق داره و درست تنظیم میشه ! روی 15 آمپر تنظیمش میکنم .ولوم tune رو که به چپ و راست میچرخونم بوق قطع و وصل میشه !! با ولوم tune روی

مرزصدا قرارش میدم و ولوم threshold که فقط صدارو زیر و بم میکنه !! ولی وقتی یخورده ولوم gain رو میچرخونم و قدرت رو زیاد میکنم بوق میزنه و اگه کاملا ولوم gain رو زیاد کنم دیگه نمیشه با tune روی

مرز صدا قرارش داد تا صدا قطع بشه و هرچقدرم که بچرخونم به سمت راست صدا قطع نمیشه !!

با چند تا کویل با اهم های مختلف بین 2.5 تا 3.5 تست کردم حتی از 3.5 اهم بیشتر ولی اصلا هیچ حساسیتی به فلز نشون نمیده !!!

• Like

ali4258

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2006-10-12
89
191
اولا اینهمه احتیاج نیست اینهمه کویل عوض بدل کنی کافیه مقاومت موازی با کویل عوض بدل کنی چندتا مقاومت 1 وات اهم های مختلف تهیه کن با سری کردن سعی کنی به اون تنظیم ایده ال برسی دوما اگر بعد از این یکماه هنوز راه نیفتاده بیخیال این یکی شو دوباره مدار دلتا رو از نو ببند.

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
کدوم مقاومت هارو عوض کنم ؟؟ r5 , r6 ؟؟؟؟

• Like

ali4258

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2006-10-12
89
191
مقاومت r5

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا