آی پی امداد
abtahi

فلزیاب دلتا پالس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fabienmartin

کاربر
2010-05-21
121
479
Shiraz
در این فلزیاب اگر سرچ کویل بزرگ باشه طلا در فاصله بیشتر آشکار میشه یا نه؟

mohsen beni

کاربر
2012-12-31
107
219
سلامIII
مدارتا نگاه کردم والا تو عکس چیزی مشخص نیست.فقط برا کابل رابط بین مدار و لوپ اگه از سیم انتن استفاده کردی اونا بردار و با سیم معمولی امتحان کن ببین چه جور میشه حتما از خودت میپرسی چرا.چون من اولش از این سیم انتن هایی که مغزیشون مسه وسیمه بافته شده به دورش هم الومنیومه استفاده کردم که برده مدارم صفر شد یعنی حالتی شد که فلزا تشخیص نمیداد ووقتی مدارم صدا داشت فلزی به مدارم نزدیک میکردم صدا مدارم قطع میشد اما حالا از سیم انتن مس خالص(هم مغزی مس خالص هم سیم رشته ای بافته شده به دورش) بدون قلع استفاده که برده مدارم خوب شد.در ضمن به تغیراتی که اقا بهنام داده زیاد روش حساب باز نکن چون اون تغیراتا بر اساس قطعاته خودش انجام داده و شاید رو قطعاته مداره تو تغیراتا نمیخواد.مقاوت r5وr6را هردوتاشونا 680اهم بذار وبعد شروع کن پله پله اندازه مقاومتاتا تغیر دادن ببین چطور میشه اگه هم مقاومت یک وات نداری میتونی از مقاومتهایه معمولی استفاده کنی البته فقط برا تست چند ثانیه ای مدارت ووقتی بهترین مقاومت پیدا کردی با مقاومت یک وات به بالا تعویضش کن.مقاوت r1راهم همینطور کن البته اون مقاومت یک وات نمیخواد و با همین مقاومت هایه معمولی هم جواب میده .مثلا از 70کیلو شروع کن تابرسی به 560کیلو و بعدش بهترین مقاومتا انتخاب کنو همون بذار بمونه. اگر هم همه اندازه هایه مقاومتها را نداری میتونی با سری و موازی کردن مقاوتات خودت بسازی و امتحان کنی.ولومه gainراهم در حینه کار کمو زیاد کن ببین تغیری تو مدارت احساس میکنی البته وقتی فلزی به سیم پیچت نزدیک میکنی.برا بالانس مدار ولوم تونا بچرخون تا موقعی که صدا مدارت به حالت تپ تپ کردن بیفته بعدش باید با تریشهولد تنظیمش کنی. موفق باشی

آخرین ویرایش:

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
ممنون از توضیحات خوبت محسن جان . ولی هنوز مدار من حتی فلز رو نشون نمیده من از چند تا لوپ و سیم های مختلف تست کردم اما بازم نشد !!

این کارهایی که گفتی انجام میدم ببینم کویلم به فلز حساس میشه اصلا :|

با سلام خدمت همه ی دوستان عزیزم که وقت می گذارند و تمام اطلاعات و دانش خود را در زمینه ی این فلزیاب در اختیار ما قرار می دهند :

1) دوستان عزیز من این مدار را با توضیحات وبلاگ آقا بهنام درست کردم و مدارم هم به خوبی کار می کند اما در مورد سنس فلزات و اینکه برخی از شما اساتید می گویید که توانسته اید یک سکه ی 25 تومانی را در فاصله ی 50 سانتی بزنید من این نتیجه را نتوانستم بگیرم و مدار من فقط آن را در فاصله ی 25-30 سانتی می تواند آشکار کند من از شما با توجه به دانش و تجربیاتتان خواهش می کنم کمکم کنید و در اصلاح این مدار کمکم کنید تا من هم نتیجه ی بهتری از آن بگیرم به نظر من مدار آقا بهنام خیلی خوب نیست و می تواند بهتر باشد و شما آن را کاملتر و بهتر درست کرده اید خواهش می کنم مدار و لیست قطعات مدار آقا بهنام را مشاهده کنید و به من بگویید که مقدار چه قطعاتی را باید تغییر دهم و چه کارهایی را باید انجام دهم تا بهترین نتیجه را بگیرم (لطفاً با توجه به مدار آقا بهنام توضیح دهید.)

2) در ضمن دوستان من مدار تفکیک آن را در دو مدل از سایت های خارجی گرفته ام و هر دو را درست کردم می خواستم ببینم آیا به دردی می خورد و کارایی دارد و آیا تاثیری در کارکرد مدار دارد یا خیر.
با تشکر از سخاوتتان

:32000000: اجرکم عند الله

آخرین ویرایش:

hmd-sat

کاربر vip
vip
کاربر
2006-10-30
135
373
سلامدر مورد این دلتا معایب و مزایای ان باید بگم که نسبت به هزینه ای که میکنید عمق زنی خوبی داره و به اکثر فلزات خصوصا مس حساسیت بالایی داره و بر خلاف دیگر فلزیابهای که از میکرو استفاده میکنند دست شما برای ایجاد تغییرات و تقویت مدار کاملا باز هست . ولی مشکلی که داره عدم پایداری دستگاه هست .بهترین کویل برای این مدار 23 دور سیم نیم بقطر 40 سانت با اهم 2.5 IRF840 و TL082 و ایسی 555 مارک مرغوب گزینه های مناسبی برای این مدار هستند .

Freq

کاربر
2011-10-08
21
20
برای پایداری و ثبات داشتن مدار دلتاپالس حتما از مقاومت های یک درصد استفاده کنید و چهار تا مقاومت 4.7k را هم 0.1 درصد بذارید تا دستگاهتون تبدیل به یکی از با ثباتترین دستگاه ها بشه مال من اینطوریه این مقاومت ها را میتوانید از پایا الکترونیک تهیه کنید اگه از این مقاومت ها استفاده کنید بخش اتوماتیکش بهتر و قویتر از بخش تیون یا دستی خواهد بود .

Freq

کاربر
2011-10-08
21
20
یه سوال هم از آقای Mohsen beni داشتم
روشن موندن چراغ ها بعد از خاموش کردن مدار تا حدودی حل شد یعنی دیگه چراغ قرمز روشن نمیمونه فقط چراغ سبز کمی روشن میمونه خواهش میکنم که دوباره نگید که طبیعی هست چرا
چون قبلا وقتی که مدار سالم بود و مشکل چراغ نداشت هنگامی که به حالت اتوماتیک می گزاشتم بعد از هفت هشت بار فشار دادن دکمه ریست صدای مدار یه هویی قطع میشد (یعنی بعد از چندین بار فشار به طور ناگهانی قطع میشد و درستش هم همین بود) و مدار آماده به کار میشد
ولی الان وقتی که به اتوماتیک می گزارم و کلید ریست را چند بار فشار میدهم صدای دستگاه به ندریج و رفته رفته کم میشه و قطع میشه البته دستگاه فلز را سنس می کنه ولی من اینو میگم که یه خازنی یا چیز دیگری مشکل دار میشه و جریان نشت میکنه که هم چراغ اونطوری میشه هم صدای قسمت اتوماتیک . این هم بگم مشکل قبلی از خرابی کلید اتوماتیک و دستی بود که به هر دو سو راه میداد و باعث خرابی خازن 220nF شده بود که با تعویضش دیگه چراغ قرمز بعد از خاموش کردن مدار روشن نمیمونه .

1) آیا استفاده از مقاومت و موازی کردن آن با کویل برای کاهش اهم سیم پیچ درست و استاندارد است و ایرادی ندارد و آیا مقدار هانری آن را نیز کاهش می دهد. ( چون اهم کویل من 4.3 است و من یک مقاومت 0.5 اهم را با آن موازی کردم و آیا برای مدار اشکالی ایجاد نمی کند و در عمل مدارم ضعیف نمی شود ؟ ).

2) آیا آی سی ها با ضربه خوردن آسیب می بینند یا خیر ( چون چند روز پیش یکی از آی سی های دلتا پالس من از دستم وقتی راه می رفتم بر روی سرامیک افتاد ولی از لحاظ ظاهری هیچ اتفاقی برایش نیافتاده ؟)
:busted_red:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا