سلامIII
مدارتا نگاه کردم والا تو عکس چیزی مشخص نیست.فقط برا کابل رابط بین مدار و لوپ اگه از سیم انتن استفاده کردی اونا بردار و با سیم معمولی امتحان کن ببین چه جور میشه حتما از خودت میپرسی چرا.چون من اولش از این سیم انتن هایی که مغزیشون مسه وسیمه بافته شده به دورش هم الومنیومه استفاده کردم که برده مدارم صفر شد یعنی حالتی شد که فلزا تشخیص نمیداد ووقتی مدارم صدا داشت فلزی به مدارم نزدیک میکردم صدا مدارم قطع میشد اما حالا از سیم انتن مس خالص(هم مغزی مس خالص هم سیم رشته ای بافته شده به دورش) بدون قلع استفاده که برده مدارم خوب شد.در ضمن به تغیراتی که اقا بهنام داده زیاد روش حساب باز نکن چون اون تغیراتا بر اساس قطعاته خودش انجام داده و شاید رو قطعاته مداره تو تغیراتا نمیخواد.مقاوت r5وr6را هردوتاشونا 680اهم بذار وبعد شروع کن پله پله اندازه مقاومتاتا تغیر دادن ببین چطور میشه اگه هم مقاومت یک وات نداری میتونی از مقاومتهایه معمولی استفاده کنی البته فقط برا تست چند ثانیه ای مدارت ووقتی بهترین مقاومت پیدا کردی با مقاومت یک وات به بالا تعویضش کن.مقاوت r1راهم همینطور کن البته اون مقاومت یک وات نمیخواد و با همین مقاومت هایه معمولی هم جواب میده .مثلا از 70کیلو شروع کن تابرسی به 560کیلو و بعدش بهترین مقاومتا انتخاب کنو همون بذار بمونه. اگر هم همه اندازه هایه مقاومتها را نداری میتونی با سری و موازی کردن مقاوتات خودت بسازی و امتحان کنی.ولومه gainراهم در حینه کار کمو زیاد کن ببین تغیری تو مدارت احساس میکنی البته وقتی فلزی به سیم پیچت نزدیک میکنی.برا بالانس مدار ولوم تونا بچرخون تا موقعی که صدا مدارت به حالت تپ تپ کردن بیفته بعدش باید با تریشهولد تنظیمش کنی. موفق باشی