1- از چه تغذیه ای برای مدار استفاده میکنی؟باید باطری با امپر مناسب باشه2-در لحیم کاری مدار روغن لحیم اثری نباشه.در غیر اینصورت اگر استفاده کردی کل مدار رو با تینر 10000 فوری شستشو بده.کل برد رو زیر ذره بین از لحاظ اتصالی و قطعی چک کن.ایا از خود خود کویل صدای وز وز میاد یا نه؟3-اون کلید اتومات و دستی رو حذف کن جامپر بذار4- اون IRFP460 حذف بجاش IRF840 بزار5 -بجای مقاومت 1/5K پشت IRF مقاومت 1 کیلو بزار در صورت استفاده از کویل اهم 2/5 6-اون مقاومت مو ازی با کویل را هم 1K بزار برای کویل 2/5 اهم بجای اون پتانسیومتر تغییر فرکانس ولوم 250K بزار7-حالا که از مقاومت معمولی استفاده کردی مثل من بهتر بود قبل از نصب قطعات تک به تک مقدار مقاومتها و دیود و ترانزیستورها با اهمتر دیجیتال ازمایش میکردی و بهترین ها HFE کمترین نشتی خطاها رو نصب میکردی .من از هر قطعه چندتا تهیه کردم و بهترینها رو نصب کردم . چون واقعا قطعات امروزی افتضاح افتضاح تشریف دارند .امقاومت های R23 R24 R25 R26 چک کن به مقدار واقعی نزدیک باشند.8- دیود VD8 , VD9 زود میپرن یا تغییر اهم میدن همچنین دیود VD3 و VD4 هر 4 تا عوض کن ترانزیستور T3 و T2 زیاد تغییر بهره میدن عوض کن . اینها که گفتم دستگاه من با چنین مشکلاتی روبرو بوده.و اما اساسی ترین قسمت مدار تنظیم دستگاه هست که خود جناب بهنام خان صاحب وبلاگ در توضیحات کلا اشتباه تفصیر کرده .