آی پی امداد
abtahi

فلزیاب دلتا پالس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

john lewis

کاربر vip
کاربر
2009-01-17
93
174
سلام خیلی ممنون دوست عزیز
ببخشید خروجی انتگرال گیر در دلتاپالس کجاست ؟
از دوستان کسی میتونه در تصویر نشون بده ممنون میشم

hmd-sat

کاربر vip
vip
کاربر
2006-10-30
135
373
سلام برای دلتا پالس 2 احتیاج به راهنمایی کلی برای ساخت کویل تخت دارم یکی برای سکه و اجسام کوچک یکی برای هم برای اجسام بزرگ .باید چند دور سیم و چه قطر داخلی و خارجی کویل بپیچم .با فرمولها اشنایی ندارم .کسی هست کمکم کنه ؟این شماره سیم لاکی ها رو دارم 050 و 055 با استفاده از این سایتها

http://chemelec.com/Calculators/Radial-Coil-Calc.htm

http://www.deepfriedneon.com/tesla_f_calcspiral.html

http://www.deepfriedneon.com/tesla_f_calchelix.html

آخرین ویرایش:

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
سلام دوستان . خسته نباشید

من دلتا پالس رو ساختم همه چیز آن درست کار میکنه فقط فلز رو مشخص نمیکنه !! 4 5 کویل مختلف به گفته و راهنمایی دوستان ساختم ولی باز هم فلز رو مشخص نمیکنه !؟؟؟

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
پراب سیاه ولتمتر را به بدنه یا همون ولتاژ وردی منفی وصل کن بعدش پراب قرمز را به پایه 9 ای سی 556 وصل کن و ولوم نویز را کم وزیاد کن ببین تغیراتی حاصل میشه؟اگه تغیرات داشت این قسمت مدارت یعنی اسیلاتورت سالمه.البته باید هم در حالت dcوهم در حالت ac امتحان کنی

سلام. من این کار رو انجام دادم! وقتی فقط پراپ سیاه رو وصل میکنم به منفی 11 12 ولت جریان نشون میده ! وقتی قرمز رو میزنم به پایه 9 آی سی 556 جریان رو 2.4 میاد و وقتی ولوم tune را زیاد میکنم روی 2.1 قرار میگیره !!!
وقتی یه پیزو رو هم به پایه 9 ای سی 556 میزنم چراغ قرمز روشن میشه ؟؟؟؟!!!!!

mohsen beni

کاربر
2012-12-31
107
219
ن گفتم با ولتمتر امتحان کن نه با امپرمتر!!!!!.برا متحان کردن ای سی 556 از بلندگو استفاده کن یه سره بلندگو به منفی باتری وبه اون یکی سره بلندگو یه مقاوت حدود 100اهم باهاش سری کن و اول به پایه 5 ای سی 556 وصل کن و با کم وزیاد کردن پتانسیومتر pr1 باید صدایه بلندگوت تغیر بکنه .بعدش بلنگو را به پایه 9 ای سی وصل کن که در اینجا باید با کم وزیاد کردن هم ولوم نویز و هم پتانسیومتر صدا بلنگوت باید تغییرب کنه.
یه چیزه کلی یذار بهت بگم خیلی وقتها نه مدار اشکال داره نه قطعات بلکه باید اندازه قطعاتا تغیر بدی.نمونش من اولش بجایهlf357 از tl081استفاده میکردم با ماسفت irf840که در اون حالت مقاوت r6را530اهم گذاشتم که موفق شدم یه سکه را تو 32سانت بزنم در حالی که با lf356نصف این مقدار را تونستم بزنم.بعدش lf357پیدا کردم که در اون حالت مقاوت r6رابه 680اهم رسوندم اهم سیم پیچم 3.7اهمش کردم وتونستم یه سکه را تو 40 سانت بزنم وباlf356هم در این حالت سکه را در فاصله 38سانتی اشکار میکرد بعدش برا ماسفت از irfp460استفاده کردم که مدارم اصلا حسا سیت نشون نمیداد در اینجا مقاومت r5را بهحدود800اهم رسوندم و اهم سیم پیچم 3.5بانمره 40بصورت تخت رسوندم و الان سکه را در فاصله 48ساتی با تنظیم دقیق اشکار میکنه
.حتی من چند روز پیش برا سیم رابط سیم پیچ از سیم انتن تلویزیون استفاده کردم که مدارم به فلز حساسیت نشون نمیداد و فقط وقتی مدارم صدا داشت یه فلزی را بهش نزدیک میکردم صدا مدارم قطع میشد!!!!!اینا را برات گفتم که بدونی شاید اشکالت از قطعاتته وشایدم مشکل از خوب لحیم نکردن واتصالی در مدارت باشه!!! به هر حال ما در خدمتیم.اهم سیمتا بکن 4 اهم ببین چه جور میشه.موفق باشی

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
ممنون محسن جان .توضیحاتت عالی بود .

این عکس از مدار منه :
8.jpg

احتمالا LF357 هم تقلبی هست ! میشه روی این عکس بگی کجاهارو با توجه به آی سیم تغییر بدم ؟؟ ممنون میشم

hmd-sat

کاربر vip
vip
کاربر
2006-10-30
135
373
1- از چه تغذیه ای برای مدار استفاده میکنی؟باید باطری با امپر مناسب باشه2-در لحیم کاری مدار روغن لحیم اثری نباشه.در غیر اینصورت اگر استفاده کردی کل مدار رو با تینر 10000 فوری شستشو بده.کل برد رو زیر ذره بین از لحاظ اتصالی و قطعی چک کن.ایا از خود خود کویل صدای وز وز میاد یا نه؟3-اون کلید اتومات و دستی رو حذف کن جامپر بذار4- اون IRFP460 حذف بجاش IRF840 بزار5 -بجای مقاومت 1/5K پشت IRF مقاومت 1 کیلو بزار در صورت استفاده از کویل اهم 2/5 6-اون مقاومت مو ازی با کویل را هم 1K بزار برای کویل 2/5 اهم بجای اون پتانسیومتر تغییر فرکانس ولوم 250K بزار7-حالا که از مقاومت معمولی استفاده کردی مثل من بهتر بود قبل از نصب قطعات تک به تک مقدار مقاومتها و دیود و ترانزیستورها با اهمتر دیجیتال ازمایش میکردی و بهترین ها HFE کمترین نشتی خطاها رو نصب میکردی .من از هر قطعه چندتا تهیه کردم و بهترینها رو نصب کردم . چون واقعا قطعات امروزی افتضاح افتضاح تشریف دارند .امقاومت های R23 R24 R25 R26 چک کن به مقدار واقعی نزدیک باشند.8- دیود VD8 , VD9 زود میپرن یا تغییر اهم میدن همچنین دیود VD3 و VD4 هر 4 تا عوض کن ترانزیستور T3 و T2 زیاد تغییر بهره میدن عوض کن . اینها که گفتم دستگاه من با چنین مشکلاتی روبرو بوده.و اما اساسی ترین قسمت مدار تنظیم دستگاه هست که خود جناب بهنام خان صاحب وبلاگ در توضیحات کلا اشتباه تفصیر کرده .

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
واقعا ممنونم hmd-sat جان .

از باتری موتور 12 ولت 3 آمپر استفاده میکنم. !!!!! از خود کویل هم صدایی شبیه صدای ماسفت (وییییییزززززز) میدهد وقتی ولوم نویز را زیاد میکنم صدای کویل قویتر میشه !!!!

این کارهایی رو که گفتی انجام میدم و نتیجه رو میگم .

تنظیم صحیح دستگاه به چه صورت هست ؟

آخرین ویرایش:

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
راستی وقتی ولوم ترشولد (threshold) رو از کم به زیاد میبرم صدای بوق از بم به سمت تیز شدن تغییر میمند ؟؟ مگه نباید مرز دقیق صدا رو با این ولوم تنظیم کنیم ؟؟ نباید تا یه حدی که چرخید صدا قطع بشه ؟؟

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
راستی وقتی ولوم ترشولد (threshold) رو از کم به زیاد میبرم صدای بوق از بم به سمت تیز شدن تغییر میمند ؟؟ مگه نباید مرز دقیق صدا رو با این ولوم تنظیم کنیم ؟؟ نباید تا یه حدی که چرخید صدا قطع بشه ؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا