آی پی امداد
abtahi

فلزیاب دلتا پالس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mohsen beni

کاربر
2012-12-31
107
219
سلام دوستان
.a.t.r.zبايد بگم که اولا نيازي نبود اي سي هاتا stبذاري و فقط از يه مارک باشه بلکه بايد قطعاتت مرغوب باشه حالا از هر کارخانه اي شد فرقي نميکنه و براي اي سي 556بايد خودت با کم زياد کردن مقدار مقاومت وخازن c1,r1 فرکانس مطلوبتا بدست بياري و بگفته دوستان بهترين جنسlf357 همونlf357فلزيش هستش که چاپش بايد بصورت ليزري باشه . دوستان در مورد روشن شدن چراغ قرمز طبق قانون الکترسيته هروقت در مسيري جريان کشي بالا ميره به طبعش ولتاژافت ميکنه پس در نتيجه روشن شدن چراغ قرمز بخاطره اينه که جريان کشي مدار از باطري بالا رفته وباعث افت ولتاژبه زير 9ولت شده پس چراغه قرمز روشن ميشه که اين جريان کشي بالابه 4تا عامل بستگي داره.1-اهم کم سيم پيچ2-اتصالي در مدار3-کم ظرفيت بودن باطري.4-خراب بودن قطعات
1-اهم کم سيم پيچ: معمولا تو اين مدار اگه اهم سیم پیچ زير 2.5اهم باشه اين قضيه پيش ميادواگه از سیم مستعمل استفاده میکنید احتمال اتصالی در سیم پیچ را هم باید مد نظر داشته باشید برایه اینکار بهتره اول مدارتون را بدون سیم پیچ امتحان کنید اگه دیدید که چراغه قرمز قبل از وصل کردن سیم پیچ به مدار خاموشه ولی بعداز وصل کردن سیم پیچ چراغ روشن میشه پس سیم پیچتون اشکل داره.
2-اتصالی در مدار:البته باید بگم که هر اتصالی در مدار باعث روشن شدن چراغ نمیشه اتصالی هایی که باعث کشیدن جریان زیاد از باطری میشن فقط باعث روشن شدن میشن پس رفقا حتی اگه چراغه قرمز مدارتون روشن نیست ومدارتون کار نمیکنه احتمال اتصالی در مدارتون را هم بدید .
3-کم ظرفیت بودن باطری :معمولا اگه باطریتون ظرفیت کمی داشته باشه یعنی امپرساعتش کم باشه بسته به امپری که از مدارتون میکشید باعث افت ولتاژمیشه و چراغ روشن میشه اگه امپر کشی مدارتون 150میلی امپر باشه بهتره از باطری هایه یک امپر ساعت به بالا استفاده کنید.
4-خراب بودن قطعات:.این قضیه معمولا تو بیشتر در دیودها ودر کل نیمه هادی اتفاق میفته.وقتی بعضی از قطعات را ترتیب پایه ها شون در نصب کردن رعایت نشه یا ولتاژزیاد ازش ردبشه باعث خراب شدن قطعه میشه که این خرابی به دوصورت یا باعث میشه اتصال داخل قطعه از بین بره یا اتصال کوتاه شدن در داخل قطعه پیش میاد که مورد دوم باعث رو شن شدن چراغ ها میشه .
نکته:بعضی وقتها قطعات نیمه هادی بر اثر ولتاژ زیاد یا موارد دیگه بهرشون میاد پایین و در تست کردن کردن هم چیزی نشون نمیده امادر اصل اون قطعه دیگه اون بهره یا کار مفیدی که ازش انتظار میره را نداره.
واما یه نکته دیگه :دوستان روشن شدن چراغ قرمز معمولا برا باطری هایی که ظرفیت امپر ساعتشون پایین باشه اتفاق میفته و اگه ظرفیت باطریمون بالا باشه و هریک از موارد بالا هم پیش بیاد چراغ قرمز روشن نمیشه یا حداقلش یه مدت طول میکشه تا چراغ روشن بشه.مثلا اگه شما از باطری اتومبیل استفاده کنید که امپرش حدود 60امپر در ساعته وحتی اگه اهم سیم پیچتون خیلی هم کم باشه شه باز چراغه قرمز روشن نمیشه وبه تبعش به قطعاتتون اسیب میزنه.
درمورد سوالت که روشن موندن چراغ باعثه خرابی در مدار میشه باید بگم بغیرازروشن شدن چراغ ها بدلیل کم ظرفیت بودن باطری تو موارد دیگه که خوده مدار جریان زیادی مصرف میکنه چون جریان زیادی از قطعه عبور میکنه باعث خرابی در قطعات میشه البته بهتره طبق دیتا شیت به مقادیر حداکثر در قطعه نگاهی انداخته بشه.

parse gade

کاربر
2010-09-26
326
557
بابا جون من بارها گفتم بدون اسکوپ کارتون واقعا لنگه.یه نرم آفزار تبدیل کارت صوت به اسکوپ رو دانلود کنید بعد با خیال راحت تک تک نقاط تست پوینت رو چک کنید.از روی شکل موج خروجی راحت میفهمید مشکل از کجاست.دلتا پالس دیگه از گلد اسکن که شلوغ تر و پیچیده تر نیست که.یه مدار واسم اورده بودند بعد گفتند که مشکل داره.بازش کردم دیدم گلد اسکنه.خودم هم قبلا ساخته بودم.با همین نرم افزار چکش کردم.دیدم یکی از ترانزیستورهای j113 سوخته بود

با سلام خدمت شما ، دوستان عزیز مشکل مدار بنده حل شد و اشکال از قعطی در سیم rg58 رابط کویلم به مدار بود که آن را رفع کردم و مدارم درست شد :

1) اما الآن فقط یک مشکل دارم و آن قدرت خیلی کم دستگاه من است بطوریکه یک سینی 30*30 را فقط در فاصله ی 40 سانتی می زند و نه بیشتر خواهشاً مرا در این زمینه هم راهنمایی کنید. من تنظیمات آن را به درستی انجام دادم اما باز هم همین مشکل را دارد

2) و دیگر اینکه باید فلز را حتماً روی آن نگه داشت و بعد از گذشت حدود 1 ثانیه بعداً آن را مشخص می کند آن هم از فاصله ی کم یعنی اگر فلز را روی آن تکان دهم و جابه جا کنم آن را تشخیص نمی دهد و باید آن را ثابت و در نزدیکی کویل قرار دهم

با تشکر از این همه سخاوت :108:

hmd-sat

کاربر vip
vip
کاربر
2006-10-30
135
373
هیچ قطعه ای مهمتر از irf840 و lf357 و r6 و r5 و کویل تو مدار وجود نداره البته اگر بقیه قطعات درست انتخاب شده باشند. a.t.r.z این سینی رو باید تو 2 متر در هوا شکار کنی. اون یک ثانیه هم یکی دیگر از مشکلات عدیده این مدار + ناپایداری هستو اما این فلزیاب در حد اکثر کاوش هم اگر ساخته بشه بسیار ناپایداره نقطعه ضعفش اینجاست .و لی از لحاظ قدرت خوبه و امکان افزایش قدرت بالا تر رو هم داره!!!

با سلام خدمت شما ، دوستان عزیز مشکل مدار بنده حل شد و اشکال از قعطی در سیم rg58 رابط کویلم به مدار بود که آن را رفع کردم و مدارم درست شد :

1) اما الآن فقط یک مشکل دارم و آن قدرت خیلی کم دستگاه من است بطوریکه یک سینی 30*30 را فقط در فاصله ی 40 سانتی می زند و نه بیشتر خواهشاً مرا در این زمینه هم راهنمایی کنید. من تنظیمات آن را به درستی انجام دادم اما باز هم همین مشکل را دارد

2) و دیگر اینکه باید فلز را حتماً روی آن نگه داشت و بعد از گذشت حدود 1 ثانیه بعداً آن را مشخص می کند آن هم از فاصله ی کم یعنی اگر فلز را روی آن تکان دهم و جابه جا کنم آن را تشخیص نمی دهد و باید آن را ثابت و در نزدیکی کویل قرار دهم. به نظر شما مشکل از کجاست ؟

با تشکر از این همه سخاوت :108:

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
سلام دوستان. من دلتا رو از اول مونتاژ کردم و کار میکنه ! این سری از مقاومت های 1 درصد و خازن های mkt استفاده کردم و آی سی LF357 فلزی ( با راهنمایی hmd_st عزیز ) قرار دادم !

ابتدا که اومدم دستگاه رو راه بندازم اشتباهی مثبت و منفی رو به مدار اشتباه وصل کردم ! یه 5 6 ثانیه ای بود چون آمپر رفت رو 2000 میلی متوجه شدم!

ولتاژ رو درست کردم ! مدار خوب کار میکنه ، یه سینی استیل 30*30 رو تو 1 متر سنس میکنه ولی نسبت به طلا خیلی ضعیف عمل میکنه ! IRfp 640 گذاشتم و مقاومت r6 = 680 اهم ! کویل هم قطر 30

سانت و 3.6 اهم است ! و البته ولوم نویز رو که میچرخون آمپر متر جریانش از 100 میلی بالاتر نمیره ولی زیادی که میرخونم چراغ قرمز روشن میشه و درست عمل میکنه !

مثلا یه النگو رو تو 25 سانت میزنه که خیلی ضعیف است !

hmd-sat

کاربر vip
vip
کاربر
2006-10-30
135
373
سلامIRFP460 امپر زیادی نیاز داره هیچ مزیتی نسبت IRF840 نداره با 840 عوض کن با 460 ولوم پالس که به اشتباه نویز نامگذاری شده حداکثر میزاری LED قرمز روشن میشه!!اهم کویل زیاده مناسبترین 2.5 هست23 دور سیم نیم به قطر 40 و اهم 2.5 بهترینه!!1 کیلو برای R6 خوبه

mohsen beni

کاربر
2012-12-31
107
219
سام علیک.اهم کویل با دو مقاومت r6,r5والبته اسیلاتور یاهمون ای سی 556رابطه مستقیم دارد .بنظره من هر چی مقدار این دوتا میاد پایین اهم سیم پیچمون باید بره بالا.البته باید خودت به روشی که گفتم پبدا کنی.اول سعی کن بهترین فرکانسی را که 556میتونه بسازه را باکم وزیاد کردن r1وc1بدست بیاری بعدش مقاومت r6وr5را بسته به کویلت تنظیم بکن.اهم سیم پیچه من 3.5اهم هستش با نمره 40مقدار مقامت r6را 680اهم ومقدارr5را با سری کردن دوتا مقاومت لایه اکسیدحدود 740اهم گذاشتم و تا حالا بهترین نتیجه را از این مقاومت ها گرفتم.شما اگه به سه نقشه سونیفر xr71ودلتاپالس ترکیه ای2و3نگاه بکنید میبینیدکه تو هر سه تاشون هم مقادیر r5,r6متفاوته ودلیل این کار هم استفاده از اسیلاتورهایه متفاوت در هر سه تاشون هستش.

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
سلامIRFP460 امپر زیادی نیاز داره هیچ مزیتی نسبت IRF840 نداره با 840 عوض کن با 460 ولوم پالس که به اشتباه نویز نامگذاری شده حداکثر میزاری LED قرمز روشن میشه!!اهم کویل زیاده مناسبترین 2.5 هست23 دور سیم نیم به قطر 40 و اهم 2.5 بهترینه!!1 کیلو برای R6 خوبه

جریان زیاد میشه ولی آمپر متر که سری کردم بیت باتری جریان رو نشون نمیده و حتی زمانی که چراغ قرمز هم روشن میشه جریان روی 100 میلی نشون میده !!؟؟

سام علیک.اهم کویل با دو مقاومت r6,r5والبته اسیلاتور یاهمون ای سی 556رابطه مستقیم دارد .بنظره من هر چی مقدار این دوتا میاد پایین اهم سیم پیچمون باید بره بالا.البته باید خودت به روشی که گفتم پبدا کنی.اول سعی کن بهترین فرکانسی را که 556میتونه بسازه را باکم وزیاد کردن r1وc1بدست بیاری بعدش مقاومت r6وr5را بسته به کویلت تنظیم بکن.اهم سیم پیچه من 3.5اهم هستش با نمره 40مقدار مقامت r6را 680اهم ومقدارr5را با سری کردن دوتا مقاومت لایه اکسیدحدود 740اهم گذاشتم و تا حالا بهترین نتیجه را از این مقاومت ها گرفتم.شما اگه به سه نقشه سونیفر xr71ودلتاپالس ترکیه ای2و3نگاه بکنید میبینیدکه تو هر سه تاشون هم مقادیر r5,r6متفاوته ودلیل این کار هم استفاده از اسیلاتورهایه متفاوت در هر سه تاشون هستش.

محسن جان دلتا من فقط به طلا زیاد حساسیت نشون نمیده ! میخوام این رو برطرف کنم ! با کویل 30 سانتی یه گوشواره رو تو 10 سانتی میزنه !! :|

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا