mohsen beni
کاربر
- 2012-12-31
- 107
- 219
یه سوال هم از آقای Mohsen beni داشتم
روشن موندن چراغ ها بعد از خاموش کردن مدار تا حدودی حل شد یعنی دیگه چراغ قرمز روشن نمیمونه فقط چراغ سبز کمی روشن میمونه خواهش میکنم که دوباره نگید که طبیعی هست چرا
چون قبلا وقتی که مدار سالم بود و مشکل چراغ نداشت هنگامی که به حالت اتوماتیک می گزاشتم بعد از هفت هشت بار فشار دادن دکمه ریست صدای مدار یه هویی قطع میشد (یعنی بعد از چندین بار فشار به طور ناگهانی قطع میشد و درستش هم همین بود) و مدار آماده به کار میشد
ولی الان وقتی که به اتوماتیک می گزارم و کلید ریست را چند بار فشار میدهم صدای دستگاه به ندریج و رفته رفته کم میشه و قطع میشه البته دستگاه فلز را سنس می کنه ولی من اینو میگم که یه خازنی یا چیز دیگری مشکل دار میشه و جریان نشت میکنه که هم چراغ اونطوری میشه هم صدای قسمت اتوماتیک . این هم بگم مشکل قبلی از خرابی کلید اتوماتیک و دستی بود که به هر دو سو راه میداد و باعث خرابی خازن 220nF شده بود که با تعویضش دیگه چراغ قرمز بعد از خاموش کردن مدار روشن نمیمونه .
بین من گفتم رو مداره خودم اینطوریه و مدارممم به درستی کار میکنه و صد در صد قطعات شما با ماله من فرق داره شما اگه همه دستگاه هایی را که دوستان درست کردن را یه جا جمع کنید و با یه نمونه باتری و یه نمونه سیم پیچ از دم همشونا با یک سکه امتحان کنید مطمن باش نتیجه هایی متفاوت بدست میاد . در مورد چراغها هر دو تا چراغه مداره من بعداز خاموش کردن چند ثانیه ای روشن میمونن و این از نظره من مشکل نیست نمیدونم دوستایه دیگه که این مدار را هم ساختن مدارشون اینطوریه یا فقط ماله من به این صورته .خازن 220nرا چه اینکه صدرصد مطمن بودم اشکال هم نداره عوض کردم اما چراغه قرمزم هنوزم روشنه این خازن اصلا ربطی به چراغه قرمز نداره چراغ قرمز فقط برا موقعی که ولتاژمدار از 9ولت پایینتر بیاد و دیود زنره وصل میشه و باعث روشن شدنش میشه و چراغ قرمز مستقیما به 12ولت منفی ومثبت وصله نه به جایه دیگه ای از مدار چراغه سبزم همینطورفقط به دوسره 12ولت وصلا نه جایه دیگه ای از مدار و چون تو این مسیر خازنهایه 4700uهستند پس فقط روشن موندن این دوتا چراغ بخاطره این دوتا خازن هاست شما این دوتا خازنا از رو مدارت بردار ببین هنوزم چراغات بعداز خاموش کردن روشن میمونه؟در مورده تنظیم اتو ماتیک وقتی کلید اتومات را زدیم و وبا فشردن دکمه ریسیت صدا قطع شد بعدش باید با تریشهولد تنظیم دقیقش کنیم. باز این نکته را میگم که مدارمن اینطوره ومن بغیراز مقاومتهایی که 4.7کیلو اهم هستند وتلورانس یک در صد براشون گذاشتم بقیه مقاومتهام 5در صد هستن پس در نتیجه نمیشه کار کرد مدار منا ملاک قرار داد در ثانی این نظراتی که من و چه دوستهایه دیگه تو سایت قرارر میدند بر اساس تجربه وکارکرده مداره خودشونه و نمیشه گفت که مداره شما هم حتما باید مثله مداره من یا دیگر دوستان جواب بده.