- 2012-03-18
- 10,107
- 80,212
استاد غزال عزیز طبق گفته ی شما پایه های 1 و 2آپ امپ 2 به چند جای دیگه وصله!وهمچنین پایه ی 7 و 8 آپ امپ 1 با هم مرتبط هستن.منو بابت عجول بودن و خوب تست نکردن عفو کنید. نقشه تو لینک زیر اومده.پایه های 1 و 2 و 3 که با دایره مشخص شده ان مربوط به آی سی uc3846nهستند.با تشکر
http://uupload.ir/files/sqn7_afsoongar_681430.jpg
درود
خطاهای نقشه قبلی کمتر بود
عزیزم تا زمانیکه دقت نکنی و نقشه صحیحی ارائه نکنی چیزی نمی فهمم
بویژه که اگه نقشه درست هم باشه به زور می فهمم لذا توقع نداشته باش با این خطاهای شما و با اضافه کردن چند خط و قطعه بتونم به عملکرد دستگاه پی ببرم و عیب را پیدا کنم.
شما همواره درصدد رفع تکلیف هستی و تصور میکنی اگه چند قطعه و ارتباط نامفهوم بکشی میتونم عیب را اعلام کنم ولی قسم میخورم بدون رابطه علمی و منطقی قادر به اظهار نظر نیستم . نمیدونم چرا باور نمیکنی
عزیزم خروجی آپ امپ ها باید به ورودی بخش دیگر یا به پایه کنترل کننده بخش دیگری منتهی بشه ولی در نقشه جدید شما حتی در یکی از آپ امپ ها این قاعده رعایت نشده و لذا در نقشه جدید هیچکدام از آپ امپ ها کاری انجام نمیدن و با این وضضعیت نمیدونم آپ امپ ها چه وظیفه ای دارن
و لذا این نقشه جدید مملو از خطاست (خیلی بیشتر از نقشه قبل )
باور کن با نقاشی کاری ازم ساخته نیست و باید نقشه را بدقت بکشی و می بینی با این شیوه تازمانیکه نقشه صحیح نشه ثمری نداره
منم دوست دارم فورا درست بشه ولی قبل از اطلاع از رابطه قطعات نمیشه لذا خواهش میکنم فورا با اضافه کردن دو خط و دو قطعه پست جدید ارسال نکن بلکه باید با حوصله و در زمان قابل توجهی نقشه را بکشی و چند بار چک کنی و بعدا ارسال کنی
تنها ثمره تعجیل بیمورد شما پست های بی حاصل و اتلاف وقت من و شما بوده
بابت تست قطعات که فرمودی چرا نمیگم فلان قطعه را تست کن به این خاطر است که با نقشه مملو از خطای شما رابطه ای بین قطعات نفهمیدم و لذا وقتی نفهمیدم کدوم قطعات مرتبط با عیبه میخوای بگم کدوم قطعه را تست کنی
اما اگه میخوای تست شانسی قطعاتی را توصیه کنم نیاز به من نیست از جلو هر قطعه ای می بینی تست کن ولی این شیوه صحیح نیست و غالبا بدتر میشه
و اساسا اگر با چنین شیوه ای عیب رفع میشد ایندستگاه به شما سپرده نمیشد و تعمیرکار قبلی عیب را پیدا میکرد
سپاس
امشب مشغله زیادی دارم بقیه فردا

آخرین ویرایش: