- 2015-03-31
- 517
- 1,181
سلام استاد غزال عزیز بی نهایت ممنون از راهنمائ هاتون.هر جور شده من میشینم و یه نقشه از اون چیزی که هست میکشم و میزارم اینجا. بدون نقشه نمیشه موافقم.استاد رو برد یه تغذیه 5 ولت و یه تغذیه 15ولت هستش.سیم متصل به پایه ی وسط پتانسیومتر رو باز کردم و به پایه وسط پتانسیومتر یه مقاومت 1کیلو سری کردم یه بار زدم به 5ولت و یه بار هم به 15 ولت که مثل قبل دستگاه با نهایت جریان جوش میداد و اعداد رو نمایشگر با کم و زیاد کردن ولوم مثل قبل کم و زیاد نمیشد و سه تا صفر فقط نشون میداد.با تشکردرود
من بجز یکی از مواردی که اعلام کردی بقیه تست ها را نخواستم و خودت اضافه کردی
با این وضعیت و تست های الکی ممکنه igbt ها بسوزه ( ضمنا بنظر میرسه 8 عدد igbt داره )
وقتی شما فرمودی پتانسیومتر به پایه 2 آپ امپ منتهی میشه و من متعاقبا تستی را اعلام کردم منظورم تست روی پایه 2 همین آپ امپ بود نه آپ امپ های دیگر
و نه تست های شانسی دیگر
در هر صورت پاسخ منو ندادی که واقعا زینر بصورت سری بین پایه 2 و پایه وسط پتانسیومتره یا نه اشتباه کردی ؟
و کاتد و آند زینر به کجا متصله
عزیزم اگه روی کاغذ بکشی من برای درک وضعیت مثلا زینر ، ناگزیر به تایپ اینهمه مطلب نمیشم و لذا ذلیل نمیشم
شما میخوای بصورت شانسی بگم ولتاژ فلان جا چند ولته و سپس عیب را تشخیص بدم
عزیزم اگه چنین توانایی داشتم هیچوقت به خودم زحمت نمیدادم که این جملات را تایپ کنم
عرض کردم خودم زیاد کار نمیکنم و اساسا چشمم زیادی پیر شده و همکارانم کارها را انجام میدن و در طول سال شاید 20 دستگاه هم به من محول نکنن ولی اگه نتونن و به من محول بشه هر عیب پیچیده ای داشته باشه باباشو درمیارم ( البته خودم کار کنم و دونه دونه میگم کجاها رو تست کنن و عاقبت پس از چند تست ، اگه بگم قطعه ای را خارج کنن حتما باید اون قطعه خراب باشه .
لذا روش من اینه و لذا خواهش میکنم اینقدر تذکر نده که بدون نقشه و بدون تست ، توصیه ای کنم که بیش از این بلد نیستم.
چه مدار چاپی 2 لایه و 2 رو باشه چه 10 لایه و پر رو باشه ، من بدون نقشه ناتوان هستم و باید کورمالی کنم که دراینصورت خودت هم میتونی با کورمالی و شخمکاری تعمیر کنی.
به هر صورت اگه پاسخ کامل منو میدادی نظری داشتم ولی نگفتی زینر درسته یا نه و پایه هاش به کجا متصله
اگه واقعا زینر سری بین پتانسیومتر و پایه 2 باشه دراینصورت یکطرف پتانسیومتر که 2 ولته ولتاژش کمه و همون قسمت برای تامین ولتاژ پتانسیومتر اشکال داره
لذا پایه وسط پتانسیومتر را آزاد کن و با مقاومت 1 کیلو سری کن و ابتدا به ولتاژ 5 ولت متصل کن و اگه جریان خروجی کم نشد سپس به 12 ولت متصل کن ببین جریان کم میشه یا نه و گزارش کن
سپاس