آی پی امداد
abtahi

سوختن igbt اینورتر 200 آمپر synyoung

darabi81

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-10
1,044
5,423
سلام

فرمودید:

که در اینصورت اسیلاتور سالمه
و نیازی به تستی که عرض کردن نیست

اما منظور خود را شفاف فرمایید که فرمودید

آیا در دو ثانویه ترانس کوچک درایور ( قبل از IGBT) سیگنال داری یا نه ؟
آیا هر 6 پایه ترانس درایور با گراند اهم کمی دارند ؟ (از دو طرف)

سپاس
سلام
مهندس شرمنده دستگاه هر دفعه یک جور خودش رو نشون میده.
قبلا فقط روی ورودی ترانس پالس شکل موج داشتم اما الان که دوباره تست کردم روی خروجی ترانس و روی گیت و امیتر igbt ها هم سیگنال مربعی دارم
در مورد اهم پایه های ترانس پالس,قبل از روشن کردن برای دیدن سیگنال ها (در حالت سرد و خاموش)اهم گرفتم که پایه های ورودی ترانس 13 کیلو اهم و یک خروجی 590 کیلو اهم و خروجی دیگر ترانس 1 اهم بود.
اما بعد از روشن کردن دستگاه برای دیدن شکل موج ها و خاموشی مجدد دستگاه ,مجددا اهم گیری کردم و هم ورودی و هم خروجی های ترانس پالس اهم نزدیک به 1 رو نشان میدادند.

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,212
سلام
مهندس شرمنده دستگاه هر دفعه یک جور خودش رو نشون میده.
قبلا فقط روی ورودی ترانس پالس شکل موج داشتم اما الان که دوباره تست کردم روی خروجی ترانس و روی گیت و امیتر igbt ها هم سیگنال مربعی دارم
در مورد اهم پایه های ترانس پالس,قبل از روشن کردن برای دیدن سیگنال ها (در حالت سرد و خاموش)اهم گرفتم که پایه های ورودی ترانس 13 کیلو اهم و یک خروجی 590 کیلو اهم و خروجی دیگر ترانس 1 اهم بود.
اما بعد از روشن کردن دستگاه برای دیدن شکل موج ها و خاموشی مجدد دستگاه ,مجددا اهم گیری کردم و هم ورودی و هم خروجی های ترانس پالس اهم نزدیک به 1 رو نشان میدادند.

سلام

قطعا خطایی در اندازه گیری داشتی
منظورم اینه که یک سیم اهم متر را به منفی خازن بزرگ متصل کن و سیم دیگر را به تک تک پایه های ترانس درایور متصل کن ببین اهم همگی کوچیکه ؟

سپاس

darabi81

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-10
1,044
5,423
سلام

قطعا خطایی در اندازه گیری داشتی
منظورم اینه که یک سیم اهم متر را به منفی خازن بزرگ متصل کن و سیم دیگر را به تک تک پایه های ترانس درایور متصل کن ببین اهم همگی کوچیکه ؟

سپاس
سلام وقت بخیر
با اتصال یک سیم به منفی خازن بزرگ و پایه های ترانس درایور نتایج زیر بدست آمد.
ورودی ترانس 13 کیلو اهم
خروجی 1 : 568 کیلو اهم
خروجی 2 :1.3 اهم
با تشکر

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,212
سلام وقت بخیر
با اتصال یک سیم به منفی خازن بزرگ و پایه های ترانس درایور نتایج زیر بدست آمد.
ورودی ترانس 13 کیلو اهم
خروجی 1 : 568 کیلو اهم
خروجی 2 :1.3 اهم
با تشکر

سلام

اهم هایی که اعلام فرمودید خیلی غیرعادی است

کلیه 6 پایه ترانس درایور را بررسی کنید
باید دو پایه به گراند (منفی خازن بزرگ) متصل باشه
با ارقامی که اعلام فرمودید فقط یکی از پایه ها به گراند متصله که نباید اینطور باشه !

پایه ها را تعقیب و ایراد را مشخص فرمایید
شاید دو پایه ترانس درایور به مثبت خازن بزرگ متصل شده باشه که خیلی بعیده

سپاس

darabi81

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-10
1,044
5,423
سلام

اهم هایی که اعلام فرمودید خیلی غیرعادی است

کلیه 6 پایه ترانس درایور را بررسی کنید
باید دو پایه به گراند (منفی خازن بزرگ) متصل باشه
با ارقامی که اعلام فرمودید فقط یکی از پایه ها به گراند متصله که نباید اینطور باشه !

پایه ها را تعقیب و ایراد را مشخص فرمایید
شاید دو پایه ترانس درایور به مثبت خازن بزرگ متصل شده باشه که خیلی بعیده

سپاس
سلام
مجددا اهم گیری نمودم همان نتیجه قبل بود در ضمن پایه های ترانس درایور به مثبت خازن متصل نیستند.احتمال دارد همین ایراد ما باشد?
پایه های ترانس دو به دو به هم اهم خیلی کمی دارند و ترانس سالم است.
ممکن است یکی از قطعات درایور معیوب بوده باشد و باعث این اهم گیری غیر منطقی باشد؟
با تشکر

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,212
سلام
مجددا اهم گیری نمودم همان نتیجه قبل بود در ضمن پایه های ترانس درایور به مثبت خازن متصل نیستند.احتمال دارد همین ایراد ما باشد?
پایه های ترانس دو به دو به هم اهم خیلی کمی دارند و ترانس سالم است.
ممکن است یکی از قطعات درایور معیوب بوده باشد و باعث این اهم گیری غیر منطقی باشد؟
با تشکر

سلام

خیر این ایراد که اولیه به گراند متصل نیست ارتباطی به قطعات درایور نداره.
یکی از پایه های ورودی ترانس درایور باید به منفی خازن بزرگ متصل باشه

فلش قرمز بالا که در تصویر مشخص کردم باید گراند یا منفی خازن بزرگ باشد
و پایه ترانس درایور را که با فلش پایین تر مشخص کردم باید به فلش بالا متصل باشد و اگر متصل نیست تعقیب و اصلاح کنید
حدس میزنم پایه ای که با فلش قرمز پایین مشخص کردم به پایه کناری که با فلش سفید مشخص کردم از طریق مدار چاپی زیر ترانس متصل باشه که احتمالا قطع شده
چون پایه فلش سفید هم گرانده

البته من تصویر شما را بررسی کردم و با توجه به تصویر نتیجه گیری کردم و لذا تا 90 درصد به نتیجه گیری من اطمینان کنید و خودتان هم بررسی فرمایید.

سپاس
6.jpg

آخرین ویرایش:

darabi81

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-10
1,044
5,423
سلام

خیر این ایراد که اولیه به گراند متصل نیست ارتباطی به قطعات درایور نداره.
یکی از پایه های ورودی ترانس درایور باید به منفی خازن بزرگ متصل باشه

فلش قرمز بالا که در تصویر مشخص کردم باید گراند یا منفی خازن بزرگ باشد
و پایه ترانس درایور را که با فلش پایین تر مشخص کردم باید به فلش بالا متصل باشد و اگر متصل نیست تعقیب و اصلاح کنید
حدس میزنم پایه ای که با فلش قرمز پایین مشخص کردم به پایه کناری که با فلش سفید مشخص کردم از طریق مدار چاپی زیر ترانس متصل باشه که احتمالا قطع شده
چون پایه فلش سفید هم گرانده

البته من تصویر شما را بررسی کردم و با توجه به تصویر نتیجه گیری کردم و لذا تا 90 درصد به نتیجه گیری من اطمینان کنید و خودتان هم بررسی فرمایید.

سپاس
مشاهده فایل‌پیوست 100225
سلام.
پایه پایینی ورودی ترانس پالس را که با فلش قرمز مشخص کرده اید را دنبال کردم به پایه درین ماسفت fd110 رسیدم که شبیه یک اپتوکوپلر است.پایه سورس به منفی خازن بزرگ متصل است و پایه گیت هم با منفی 1 کیلو اهم مقاومت نشان میدهد.البته مهندس روی 2 دستگاه معیوب دیگر هم اهم گیری ها را انجام دادم و با توجه به موجود پودن پالس مربعی 70khz آیا امکان دارد که این قسمت به دلیل وصل نبودن به منفی ایراد داشته باشد.
در ضمن فلش های سفید و قرمز پایین هم از زیر ترانس ارتباطی به هم ندارند.
با تشکر

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,212
سلام.
پایه پایینی ورودی ترانس پالس را که با فلش قرمز مشخص کرده اید را دنبال کردم به پایه درین ماسفت fd110 رسیدم که شبیه یک اپتوکوپلر است.پایه سورس به منفی خازن بزرگ متصل است و پایه گیت هم با منفی 1 کیلو اهم مقاومت نشان میدهد.البته مهندس روی 2 دستگاه معیوب دیگر هم اهم گیری ها را انجام دادم و با توجه به موجود پودن پالس مربعی 70khz آیا امکان دارد که این قسمت به دلیل وصل نبودن به منفی ایراد داشته باشد.
در ضمن فلش های سفید و قرمز پایین هم از زیر ترانس ارتباطی به هم ندارند.
با تشکر

سلام

بله متوجه اشتباهم شدم و ورودی ترانس با 15 ولت مرتبطه نه گراند
70 کیلو هرتز کجا داری ؟
من قبلا سوال کردم که آیا ثانویه ترانس کوچک درایور پالسی داری یا نه ولی پاسخ ندادید و الان هم نفرمودید منظور شما از اینکه 70 کیلو هرتز را دارید کجا دارید آیا در خروجی اسیلاتور دارید یا در خروجی ترانس کوچک هم دارید ؟

1- ببین در خروجی ترانس درایور هم سیگنال داری ؟

2- سپس ببین بین سورس گیت فت های قدرت هم سیگنال داری ؟
اگه خروجی ترانس درایور داری ولی روی گیت سورس نداری دراینصورت عیب در قطعات سمت راست فلش سفید است یعنی قطعات بین گیت و ترانس درایور

برای تست دستگاه از لامپ سری 1000 وات یا المنت 1000 وات یا اتو و امثالهم استفاده کن که فت نسوزه
ضمنا IGBT آمپر بالا خیلی بهتر از فت پیدا میشه اگه دو تا IGBT آمپر بالا نصب کنی برای تست کافیه

به نظر من طراحی مدار ایندستگاه ایرادات فاحشی داره که پس از رفع عیب با چند آزمایش مشخص میکنیم که من اشتباه میکنم یا طراح این دستگاه

ولی تردید ندارم دستگاه بسیار بدی است و خیلی زود میسوزه و عمرش خیلی کوتاهه

سپاس

آخرین ویرایش:

darabi81

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-10
1,044
5,423
سلام

بله متوجه اشتباهم شدم و ورودی ترانس با 15 ولت مرتبطه نه گراند
70 کیلو هرتز کجا داری ؟
من قبلا سوال کردم که آیا ثانویه ترانس کوچک درایور پالسی داری یا نه ولی پاسخ ندادید و الان هم نفرمودید منظور شما از اینکه 70 کیلو هرتز را دارید کجا دارید آیا در خروجی اسیلاتور دارید یا در خروجی ترانس کوچک هم دارید ؟

1- ببین در خروجی ترانس درایور هم سیگنال داری ؟

2- سپس ببین بین سورس گیت فت های قدرت هم سیگنال داری ؟
اگه خروجی ترانس درایور داری ولی روی گیت سورس نداری دراینصورت عیب در قطعات سمت راست فلش سفید است یعنی قطعات بین گیت و ترانس درایور

برای تست دستگاه از لامپ سری 1000 وات یا المنت 1000 وات یا اتو و امثالهم استفاده کن که فت نسوزه
ضمنا IGBT آمپر بالا خیلی بهتر از فت پیدا میشه اگه دو تا IGBT آمپر بالا نصب کنی برای تست کافیه

به نظر من طراحی مدار ایندستگاه ایرادات فاحشی داره که پس از رفع عیب با چند آزمایش مشخص میکنیم که من اشتباه میکنم یا طراح این دستگاه

ولی تردید ندارم دستگاه بسیار بدی است و خیلی زود میسوزه و عمرش خیلی کوتاهه

سپاس
سلام مهندس
قبلا هم عرض کردم که تا سر گیت امیتر ترانزیستور ها سیگنال مربعی دارم.
اما مشکل ای هست که هر 6 igbt با هم سوخته بود پس احتمالا دلیلی داشته که همه ترانزیستور ها با هم سوخته.در ضمن مقاومت خروجی های ترانس پالس با منفی خازن بزرگ هم یکی نزدیک صفره و دیگری حدود 560 کیلو اهم.حالا نمیدونم منطقیه یا نه.

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,212
سلام مهندس
قبلا هم عرض کردم که تا سر گیت امیتر ترانزیستور ها سیگنال مربعی دارم.
اما مشکل ای هست که هر 6 igbt با هم سوخته بود پس احتمالا دلیلی داشته که همه ترانزیستور ها با هم سوخته.در ضمن مقاومت خروجی های ترانس پالس با منفی خازن بزرگ هم یکی نزدیک صفره و دیگری حدود 560 کیلو اهم.حالا نمیدونم منطقیه یا نه.

سلام
من مکررا گزارش شما را که پالس داری دیدم اما اینکه روی گیت سورس دارید هرگز ندیدم حتی در پست 29 فرمودید روی گیت سیگنال نداری

من الان سیگنال مربعی 25 ولت پیک تو پیک رو تا قبل از ترانس تحریک دارم.چه با روشن بودن چراغ زرد و چه به خاموش بودن چراغ زرد.و روی گیت igbt ها سیگنال ندارم.

مقاومت ثانویه ترانس درایور باید نسبت به سورس دسته خودش حدود صفر باشه و چون سورس یک دسته به گراند متصله لذا یکی از ثانویه ها هم به گراند متصله و منطقی است و درسته

و اگر روی گیت سیگنال داری دراینصورت دستگاه سالمه و IGBT ها ایراد داشته و نامرغوب بوده

پیچ هر 6 دیود را باز کن و کمی از هیت سینگ فاصله بده و IGBT ها را نصب و با لامپ سری 1000 وات تست کن

این دستگاه طراحی افتضاحی داره و زیاد کار نمیکنه

سپاس

آخرین ویرایش:
بالا