آی پی امداد
abtahi

سوختن igbt اینورتر 200 آمپر synyoung

darabi81

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-10
1,044
5,423
سلام
من مکررا گزارش شما را که پالس داری دیدم اما اینکه روی گیت سورس دارید هرگز ندیدم حتی در پست 29 فرمودید روی گیت سیگنال نداری

مقاومت ثانویه ترانس درایور باید نسبت به سورس دسته خودش حدود صفر باشه و چون سورس یک دسته به گراند متصله لذا یکی از ثانویه ها هم به گراند متصله و منطقی است و درسته

و اگر روی گیت سیگنال داری دراینصورت دستگاه سالمه و IGBT ها ایراد داشته و نامرغوب بوده

پیچ هر 6 دیود را باز کن و کمی از هیت سینگ فاصله بده و IGBT ها را نصب و با لامپ سری 1000 وات تست کن

این دستگاه طراحی افتضاحی داره و زیاد کار نمیکنه

سپاس
سلام تست رو میخواهم با دو igbt انجام بدهم.لامپ 1000 رو به جای الکترود استفاده کنم؟

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,213
سلام تست رو میخواهم با دو igbt انجام بدهم.لامپ 1000 رو به جای الکترود استفاده کنم؟

سلام

قرار شد پیچ دیودها را باز کنید که دراینصورت ولتاژ خروجی نداری که لامپ در خروجی موثر باشه

لامپ را با برق شهر سری کنید اگه پرنور و مداوم روشن شد ایراد وجود داره
البته اگه بعد از خازن بزرگ سری بشه بهتره ولی اینکار سخته و با برق شهر سری کن

یک IGBT آمپر پایین در هر دسته باشه میسوزه مگر یک آمپر بالا در هر دسته نصب کنی
درغیراینصورت لااقل دو عدد در هر دسته نصب کن
با لامپ سری احتمال سوختن کم میشه

سپاس

darabi81

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-10
1,044
5,423
سلام

قرار شد پیچ دیودها را باز کنید که دراینصورت ولتاژ خروجی نداری که لامپ در خروجی موثر باشه

لامپ را با برق شهر سری کنید اگه پرنور و مداوم روشن شد ایراد وجود داره
البته اگه بعد از خازن بزرگ سری بشه بهتره ولی اینکار سخته و با برق شهر سری کن

با لامپ سری احتمال سوختن کم میشه

سپاس
سلام
igbt های 40 آمپر دارم.یکی کفایت میکند یا دو عدد با هم موازی کنم
سپاس

darabi81

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-10
1,044
5,423
سلام وقت بخیر
همان طور که فرموده بودید یک لامپ قلمی 1000 با برق ورودی سری کردم و پس از جدا کردن دیود های خروجی از هیتسینگ دستگاه را روشن کردم.نتیجه:
لامپ 1000 خاموش
خازن بزرگ تا 320 ولت شارژ گردید
چراغ پاور هم روشن
فن ها روشن
چراغ زرد هم روشن است که البته فکر میکنم مربوط به اوت کردن دیود ها باشد.
جناب مهندس لطفا بفرمایید مرحله بعد چه کار کنم.
دیود ها را وصل کرده و تست جوش بدهم؟
یا igbt ها را کامل کنم؟

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,213
سلام وقت بخیر
همان طور که فرموده بودید یک لامپ قلمی 1000 با برق ورودی سری کردم و پس از جدا کردن دیود های خروجی از هیتسینگ دستگاه را روشن کردم.نتیجه:
لامپ 1000 خاموش
خازن بزرگ تا 320 ولت شارژ گردید
چراغ پاور هم روشن
فن ها روشن
چراغ زرد هم روشن است که البته فکر میکنم مربوط به اوت کردن دیود ها باشد.
جناب مهندس لطفا بفرمایید مرحله بعد چه کار کنم.
دیود ها را وصل کرده و تست جوش بدهم؟
یا igbt ها را کامل کنم؟

سلام
دراینصورت فقط خروجی دستگاه که آزاد شده ممکنه ایرادی داشته باشه و بقیه دستگاه سالمه
البته فن را تعقیب کن ببین ولتاژش از کجا تامین میشه با بررسی تصاویر شما بنظر میرسه از یکدور سیم نازک که دور ترانس بزرگ پیچیده شده تامین میشه .

و لذا بنظر میرسه ترانس بزرگ کار نمیکنه که فن خاموشه

لذا ابتدا باید از قضیه فن مطمئن بشیم اگه مشکل فن رفع شد دراینصورت پیچ دیودها را ببند و ولتاژ خروجی را بدون جوشکاری تست کن اگه فن یک لحظه هم تکون بخوره درسته

اگر ولتاژ خروجی داشتی بقیه iGBT ها را ببند و جوشکاری کن

سپاس

آخرین ویرایش:

bstar

کاربر
2009-08-02
376
2,101
... ؟
با سلام و خسته نباشد و خدا قوت

شاید جای خوبی برای سوال کردن نباشه اما اگر مرحمت کنید خیلی متشکر میشم
دستگاه فوق در هر دسته مثلا 3 تا igbt 30 امپری داره اگر به جای 3 تا از 2 تا igbt 50 امپری استفاده کنیم چه اتفاقی میفتد ؟
ایا میتوان دستگاه را مورد استفاده قرار داد ؟
ایا قطعات مسیر گیت را باید تغییر داد ؟
باید به چه مشخصاتی برای جایگزینی توجه نمود ؟
در صورت نیاز سوال فوق در تایپیک جدیدی مطرح شود
با تشکر

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,213
با سلام و خسته نباشد و خدا قوت

شاید جای خوبی برای سوال کردن نباشه اما اگر مرحمت کنید خیلی متشکر میشم
دستگاه فوق در هر دسته مثلا 3 تا igbt 30 امپری داره اگر به جای 3 تا از 2 تا igbt 50 امپری استفاده کنیم چه اتفاقی میفتد ؟
ایا میتوان دستگاه را مورد استفاده قرار داد ؟
ایا قطعات مسیر گیت را باید تغییر داد ؟
باید به چه مشخصاتی برای جایگزینی توجه نمود ؟
در صورت نیاز سوال فوق در تایپیک جدیدی مطرح شود
با تشکر

سلام

باید در تاپیک مستقلی مطرح میفرمودی ولی حالا که مطرح کردی پاسخ مختصری تقدیم میکنم

اگر تعدادی را حذف میکنی باید مجموع تحمل جریان بمقدار قابل توجهی بیشتر بشه
یعنی اگه میخوای بجای 3 تا 30 آمپری 2 تا استفاده کنی باید مجموع جریانش لااقل 120 آمپر باشه نه حدود 90 یا 100 آمپر

زیرا کاهش تعداد پایه ها موجب افزایش حرارت میشه که باید با جنس مرغوبتر جبران کنی تا حرارت کمتری تولید کنه و کاهش تعداد پایه جبران بشه و نیاز به تغییرات هم نداره

اگه متوجه نشدی در تاپیک مستقلی مطرح فرمایید تا مفصلا مورد بحث قرار بگیره

سپاس

آخرین ویرایش:

darabi81

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-10
1,044
5,423
سلام
دراینصورت فقط خروجی دستگاه که آزاد شده ممکنه ایرادی داشته باشه و بقیه دستگاه سالمه
البته فن را تعقیب کن ببین ولتاژش از کجا تامین میشه با بررسی تصاویر شما بنظر میرسه از یکدور سیم نازک که دور ترانس بزرگ پیچیده شده تامین میشه .

و لذا بنظر میرسه ترانس بزرگ کار نمیکنه که فن خاموشه

لذا ابتدا باید از قضیه فن مطمئن بشیم اگه مشکل فن رفع شد دراینصورت پیچ دیودها را ببند و ولتاژ خروجی را بدون جوشکاری تست کن اگه فن یک لحظه هم تکون بخوره درسته

اگر ولتاژ خروجی داشتی بقیه iGBT ها را ببیند و جوشکاری کن

سپاس
سلام وقت بخیر
خروجی دستگاه رو بستم و جوشکاری کرد بعد از مدتی جوشکاری دستگاه پروتکت کرد و رله ورودی هم قطع شد(چراغ زرد روشن)الان که 24 ولت را با منبع تغذیه به قبل از رگلاتور وصل کردم میبینم که روی ورودی ترانس پالس دیگه هیچ سیگنالی ندارم.ظاهرا دلیل سوختن قبلی igbt ها هم ,همین معیوب بودن برد pwm است(ایراد گذرا بوده چون اوایل سیگنال مربعی نداشتم و بعد سیگنال آمد و حالا هم که هیچ سیگنالی ندارم.باید مباحث قبلی که در مورد برد pwm توضیح داده بودید را دوباره بخوانم.هر عیبی است توی برد pwm است.
در مورد فن های دستگاه,2 عدد فن 12 ولت که با هم سری هستند.منفی این دو فن به منفی اصلی دستگاه وصله و مثبت و مثبت این دو فن هم توسط یک مقاومت 10 وات 27 اهم به دیود smd بزرگی که قبلا بهش اشاره فرموده بودید و کنار سیم هایی که دو دور روی ترانس اصلی پیچیده شده است ,ارتباط داره.البته اون پایه مقاومت 10 اهم که سمت فن نیست مستقیم به رله دستگاه هم وصله.یعنی فن و رله هردو با یک ولتاژ و با هم روشن میشوند.
اگر موردی برای تست برد pwm به ذهنتان میرسه لطفا راهنمایی کنید.

201409185x41.jpg
الان روی آی سی 3845
پایه 7 که ورودی باشد 15 ولت را دارم
پایه 6 که خروجی است 0 ولت.
احتمال دارد که آی سی معیوب باشد؟

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,213
سلام وقت بخیر
خروجی دستگاه رو بستم و جوشکاری کرد بعد از مدتی جوشکاری دستگاه پروتکت کرد و رله ورودی هم قطع شد(چراغ زرد روشن)الان که 24 ولت را با منبع تغذیه به قبل از رگلاتور وصل کردم میبینم که روی ورودی ترانس پالس دیگه هیچ سیگنالی ندارم.ظاهرا دلیل سوختن قبلی igbt ها هم ,همین معیوب بودن برد pwm است(ایراد گذرا بوده چون اوایل سیگنال مربعی نداشتم و بعد سیگنال آمد و حالا هم که هیچ سیگنالی ندارم.باید مباحث قبلی که در مورد برد pwm توضیح داده بودید را دوباره بخوانم.هر عیبی است توی برد pwm است.
در مورد فن های دستگاه,2 عدد فن 12 ولت که با هم سری هستند.منفی این دو فن به منفی اصلی دستگاه وصله و مثبت و مثبت این دو فن هم توسط یک مقاومت 10 وات 27 اهم به دیود smd بزرگی که قبلا بهش اشاره فرموده بودید و کنار سیم هایی که دو دور روی ترانس اصلی پیچیده شده است ,ارتباط داره.البته اون پایه مقاومت 10 اهم که سمت فن نیست مستقیم به رله دستگاه هم وصله.یعنی فن و رله هردو با یک ولتاژ و با هم روشن میشوند.
اگر موردی برای تست برد pwm به ذهنتان میرسه لطفا راهنمایی کنید.

مشاهده فایل‌پیوست 100471
الان روی آی سی 3845
پایه 7 که ورودی باشد 15 ولت را دارم
پایه 6 که خروجی است 0 ولت.
احتمال دارد که آی سی معیوب باشد؟

سلام

دلیل کار نکردن فن چی بود ؟ با توجه به توضیح و تعقیب خوب شما باید بدون دیود های خروجی هم کار میکرده ولی فرمودید ببدون بستن دیودها کار نمیکرد

آیا فت ها سالمه و عیب نکرده ؟

آیا فت ها داغ شده بود ؟

پایه 6 نباید ولتاژی داشته باشه باید سیگنال داشته باشه با اسکوپ ببین

اگه نداشت برد اسیلاتور را شستشو بده و اگر نشد بترتیب زیر عمل کن

1- سورس گیت فت درایور که شبیه کوپلره شورت کن که سیگنالی به igbt ها نده

2- سیم نازکی که از ترانس بزرگ برای فن رفته یک سیمش به گرند متصله و دیگری به آند دیود smd

ولتاژ مثبت حدود 20 الی 24 را به کاتد این دیود smd و منفی را هم به گراند یا سیم دیگر نازک متصل کن ببین سیگنال خروجی آی سی میاد ؟

پایه 10 و 9 و 8 آی سی 324 چند ولته ؟

قبلا هم نفهمیدیم چی شد سیگنا لی که نداشتی اومد لذا احتمال قطعی یا کثیفی برد کوچک قابل ملاحظه است

من بیقرارم راه بیافته ضعف دستگاه و طراحی ضعیف آنرا را تست کنیم و حتی المقدور تقویتش کنیم چون طراحی بسیار بدی داره

نقشه جناب bstar عزیز واقعا کمک بزرگی کرده ولی اگر پایه 6 آی سی 324 طبق نقشه به پایه 1 ( با نام CN1-1 ) متصل باشه این بخش از نقشه غلطه و باین ترتیب 3845 نمیتونه تغذیه بشه

لذا اگر جناب bstar بفرمایند CN1-1 که سمت چپ کنار نقشه است به کدوم پایه 324 مرتبط میشه کمک خوبی است (نمیتونه مطابق نقشه به 6 مرتبط باشه )

البته شما هم میتونی تعقیب کنی ولی دشواره

سپاس

آخرین ویرایش:
بالا