آی پی امداد
abtahi

سوختن igbt اینورتر 200 آمپر synyoung

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,212
سلام
در مورد پایه ۸ آی سی اتفاقا من اول همین ۳۸۴۵ رو بررسی کرده بودم. پایه ۸ آی سی ۳۸۴۵ از یک طرف به پایه کناری ولوم ۱۰ کیلو تنظیم آمپر دستگاه متصله و از طرف دیگر با عبور از یک ترانزیستور و چند تا مقاومت به پایه های ۱ و ۲ و ۳ همون آی سی متصله(اون عکسی که چند پست قبل گذاشتم از دیتاشیت آی سی در آوردم و تقریبا شبیه مداریه که روی برد وصل شده) که در هیچ کجای این مسیر ولتاژ ی ندارم. برای چک کردن بقیه موارد هم باید بروم کارگاهم سر دستگاه ۰
با تشکر فراوان

سلام

جناب دارابی عزیز

اهم پایه 8 آی سی 3845 نسبت به گراند چند اهمه ؟ قرار شد اعلام کنید (داخل مدار از دو طرف)

سپاس

darabi81

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-10
1,044
5,423
سلام

جناب دارابی عزیز

اهم پایه 8 آی سی 3845 نسبت به گراند چند اهمه ؟ قرار شد اعلام کنید (داخل مدار از دو طرف)

سپاس
سلام از تاخیر پیش آمده پوزش میطلبم.امروز صبح سر کار نبودم.
اهم پایه 8 آی سی 3845 نسبت به گراند از هر دوطرف 23.8 اهم میباشد.
با اتصال پایه 2 و 4 آی سی 224 به وسیله مقاومت 1 کیلو ولتاژ پایه 1 صفر میشود ولی ولتاژ پایه 8 آی سی 3845 از همان مقدار 170 mv قبلی تغییری نمیکند و روی پایه 6 هم سیگنالی ظاهر نمیشود
با تشکر فراوان

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,212
سلام از تاخیر پیش آمده پوزش میطلبم.امروز صبح سر کار نبودم.
اهم پایه 8 آی سی 3845 نسبت به گراند از هر دوطرف 23.8 اهم میباشد.
با اتصال پایه 2 و 4 آی سی 224 به وسیله مقاومت 1 کیلو ولتاژ پایه 1 صفر میشود ولی ولتاژ پایه 8 آی سی 3845 از همان مقدار 170 mv قبلی تغییری نمیکند و روی پایه 6 هم سیگنالی ظاهر نمیشود
با تشکر فراوان

سلام

3845 سوخته
جهت اطمیا ن بیشتر فقط پایه 8 را آزاد کن
اگه بازم پایه 8 23 اهمه سوخته
و اگه جای پایه 8 23 اهمه قطعات مرتبط با پایه 8 مانند ترانزیستور سوخته

ولی با احتمال زیاد آی سی سوخته

سپاس

آخرین ویرایش:

darabi81

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-10
1,044
5,423
سلام

3845 سوخته
جهت اطمیا ن بیشتر فقط پایه 8 را آزاد کن
اگه بازم پایه 8 23 اهمه سوخته
و اگه جای پایه 8 23 اهمه قطعات مرتبط با پایه 8 مانند ترانزیستور سوخته

ولی با احتمال زیاد آی سی سوخته

سپاس
سلام
پایه 8 آی سی را بلند کردم و باز هم همان 23 اهم(روی خود پایه) بود پس باید آی سی را عوض کنم.مقاومت روی برد جای پایه بینهایت بود.
مهندس آی سی 3845 را پیدا نکردم ولی uc3842 را میتوانم تهیه کنم.به نظر شما مشکلی نیست؟
مهندس جان در صورت امکان در مورد اهم پایه 8 که از روی آن متوجه سوخته شدن آی سی شدید یک مقدار توضیج بیشتری بدهید.
سپاس

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,212
سلام
پایه 8 آی سی را بلند کردم و باز هم همان 23 اهم(روی خود پایه) بود پس باید آی سی را عوض کنم.مقاومت روی برد جای پایه بینهایت بود.
مهندس آی سی 3845 را پیدا نکردم ولی uc3842 را میتوانم تهیه کنم.به نظر شما مشکلی نیست؟
مهندس جان در صورت امکان در مورد اهم پایه 8 که از روی آن متوجه سوخته شدن آی سی شدید یک مقدار توضیج بیشتری بدهید.
سپاس

سلام

بابت سوال خوب شما سپاسگزارم

با دو دلیل مقاومت 23 اهم پایه 8 گویای سوختن این آی سی است

1- پایه 8 صرفا بعنوان ولتاژ مرجع منظور شده و لذا به جریان بسیار ضعیفی نیاز داره اما مقاومت 23 اهم پایه 8 که با ولتاژ 5 ولت در تماس است لذا جریان بیش از 2/ آمپر میطلبد که گویای حالت غیر نرماله

زیرا پایه تغذیه این آی سی که بیشتر از بقیه پایه ها جریانه میکشه به بیش از 50 میلی آمپر نیاز نداره چه رسد به دیگر پایه ها

2- اصولا مقاومت نیمه هادی ها از دو طرف یکسان نیست ولذا اگه از دو طرف 500 اهم هم بود نشون میداد ساختار نیمه هادی های پایه 8 مخدوش و تبدیل به مقاومت شده که از دو طرف اهم یکسانی داره

البته درصورت اهم های بالاتر ، بدلیل موازی شدن با مقاومتهای مدار بسادگی قابل حکم نبود و لذا در مقاومت های بالا درصورت تردید ، باید این پایه از مدار جدا میشد و فقط این پایه تست میشد تا مقاومتهای مدار بی اثر بشه

مثلا اگه پایه ای از یکطرف 200 کیلو و از طرف دیگه 100 کیلو باشه و با مقاومت 2 کیلوی مدار موازی بشه بدیهی است که داخل مدار از دو طرف 2 کیلو می بینید و قبل از جدا کردن از مدار قابل حکم نیست

البته موارد نادر که مثلا فقط کلکتور یک ترانزیستور داخل آی سی به یک پایه متصله و از دو طرف بینهایت اهم می بینید و یکسانه با توجه به دیتاشیت قابل پیش بینی است

ضمنا بله تصور میکنم 3842 هم کار میکنه

سپاس

آخرین ویرایش:

darabi81

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-10
1,044
5,423
سلام

1- پایه 8 صرفا بعنوان ولتاژ مرجع منظور شده و لذا به جریان بسیار ضعیفی نیاز داره اما مقاومت 23 اهم پایه 8 که با ولتاژ 5 ولت در تماس است لذا جریان بیش از 2/ آمپر میطلبد که گویای حالت غیر نرماله

زیرا پایه تغذیه این آی سی که بیشتر از بقیه پایه ها جریانه میکشه به بیش از 50 میلی آمپر نیاز نداره چه رسد به دیگر پایه ها

2- اصولا مقاومت نیمه هادی ها از دو طرف یکسان نیست ولذا اگه از دو طرف 500 اهم هم بود نشون میداد ساختار نیمه هادی های پایه 8 مخدوش و تبدیل به مقاومت شده که از دو طرف اهم یکسانی داره

البته درصورت اهم های بالاتر ، بدلیل موازی شدن با مقاومتهای مدار بسادگی قابل حکم نبود و لذا در مقاومت های بالا درصورت تردید ، باید این پایه از مدار جدا میشد و فقط این پایه تست میشد تا مقاومتهای مدار بی اثر بشه

مثلا اگه پایه ای از یکطرف 200 کیلو و از طرف دیگه 100 کیلو باشه و با مقاومت 2 کیلوی مدار موازی بشه بدیهی است که داخل مدار از دو طرف 2 کیلو می بینید و قبل از جدا کردن از مدار قابل حکم نیست

سپاس
سلام
توضیحات بسیار مفیدی بود.از لطف شما سپاسگذارم.
من همین الان آی سی را سفارش دادم اما چند روز طول میکشد تا به دستم برسد.حتما نتیجه کار را گزارش خواهم داد.
با تشکر فراوان

javad10mn

کاربر
2010-03-19
173
448
با سلام خدمت دوستان
با توجه به دیتا شیت ای سی 3845 ولتاژ پایه 8 ولتاژ مرجعیه که ای سی از ولتاز vcc تولید میکنه و از بیرون به ای سی اعمال نمیشه و با قطع مسیر این پایه اگر این پایه از ای سی ولتاژ 5 ولت نداشته باشه ای سی معیوبه

darabi81

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-10
1,044
5,423
با سلام خدمت دوستان
با توجه به دیتا شیت ای سی 3845 ولتاژ پایه 8 ولتاژ مرجعیه که ای سی از ولتاز vcc تولید میکنه و از بیرون به ای سی اعمال نمیشه و با قطع مسیر این پایه اگر این پایه از ای سی ولتاژ 5 ولت نداشته باشه ای سی معیوبه
سلام
بله همینطور میباشد

darabi81

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-10
1,044
5,423
سلام

البته موارد نادر که مثلا فقط کلکتور یک ترانزیستور داخل آی سی به یک پایه متصله و از دو طرف بینهایت اهم می بینید و یکسانه با توجه به دیتاشیت قابل پیش بینی است

سپاس
با سلام خدمت مهندس عزیز و پوزش به جهت تاخیر پیش آمده جهت تهیه آی سی و تعویض و تست
آی سی 3845 را با یک آی سی 3842 تعویض کردم ولی متاسفانه جواب نگرفتم و همچنان در پایه 6 آی سی که خروجی میباشد سیگنالی ندارم.
مقاومت پایه 8 آی سی با گراند 4.42 کیلو اهم میباشد(دفعه قبل با آی سی معیوب 23 اهم بود)ولتاژ های هر 8 پایه آی سی به شرح زیر میباشند
پایه 1: 0
پایه 2 :0.1 میلی ولت
پایه 3 :0.1 میلی ولت
پایه 4 :130 میلی ولت
پایه 5 :0.1 میلی ولت
پایه 6 :0.4 میلی ولت(بدون سیگنال)
پایه 7 :15 ولت
پایه 8 :130 میلی ولت(مقاومت با گراند از هر دو طرف 4.4 کیلو اهم)
باتشکر

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,212
با سلام خدمت مهندس عزیز و پوزش به جهت تاخیر پیش آمده جهت تهیه آی سی و تعویض و تست
آی سی 3845 را با یک آی سی 3842 تعویض کردم ولی متاسفانه جواب نگرفتم و همچنان در پایه 6 آی سی که خروجی میباشد سیگنالی ندارم.
مقاومت پایه 8 آی سی با گراند 4.42 کیلو اهم میباشد(دفعه قبل با آی سی معیوب 23 اهم بود)ولتاژ های هر 8 پایه آی سی به شرح زیر میباشند
پایه 1: 0
پایه 2 :0.1 میلی ولت
پایه 3 :0.1 میلی ولت
پایه 4 :130 میلی ولت
پایه 5 :0.1 میلی ولت
پایه 6 :0.4 میلی ولت(بدون سیگنال)
پایه 7 :15 ولت
پایه 8 :130 میلی ولت(مقاومت با گراند از هر دو طرف 4.4 کیلو اهم)
باتشکر

سلام

بابت گزارش کامل شما ممنونم

فعلا کلیه آزمایشات را با لامپ سری 1000 وات انجام بده
1- ولتمتر را قبل از اتصال به برق به انبرهای جوش متصل کن و روشن کن ببین یک لحظه کوتاه ولتاژ نمیده
سپس همین تست را روی پایه 1 و 8 (3845 ) آزمایش کن

2- ببین ولتاژ پایه 14 آی سی 224 چند ولته ؟ اگر ولتاژ بزرگتر از 2 ولت باشه باید LED هم روشن بشه اگه روشن میشه دراینصورت
یک مقاومت تست 1 کیلو بین پایه 11 و 12 آی سی 224 متصل کنید و ببین ولتاژ پایه 14 همین آی سی پایین میاد یا نه ؟ و پایه 8 آی سی 3845 بالا میره یا نه ؟ که باید LED هم خاموش بشه

و اگه پایه 8 بالا رفت ببین سیگنالی در خروجی 3845 میاد یا نه ؟

3- اما اگه LED خاموشه دراینصورت ولتاژ 1و2و3 ( 224 ) را اعلام کن
4- و اهم پایه 3 ( 224 ) نسبت به گراند چند اهمه (از دو طرف)

سپاس

آخرین ویرایش:
بالا