سلام چشم کارها و نکته های بیان شده را اجرا می کنم این دو روز را با اجازه تان زدیم بیرون روز جمعه کارهای گفته شده را خدمتان عرض میکنم
موفق و پیروز باشید
موفق و پیروز باشید
در این مدل دستگاه ترموسویچ از نوع کنتاکت باز هست
دوتا ال ای دی روی کنترل برد در بی باری باید خاموش باشن وقتی که عمل جوشکاری انجام میشه خیلی کم نور نورشون نوسان میکنه
سوکت برد وسط رو از مین برد جدا کنید
ماسفت ها رو تست دیود کنید بین درین و سورس عدد حدود 450و
گیت و سورس عدد حدود 650 که دیود زنر روی برد درایور هست
وقتی که از سلامت ماسفت ها مطمئن شدید با تغذیه 24 ولت خارجی
دستگاه رو ولتاژ گیری کنید
در این مدل دستگاه ترموسویچ از نوع کنتاکت باز هست
سلام
ایا با جدا کردن برد پایینی از بر بالایی (همان سوکت های انتهای برد )اگر دستگاه را به برق بزنم مشکلی دارد یا نه
ممنون
اگر از ماسفت بود ماسفت سوخته رو خارج کنید مقاومت گیت رو تست کنید
اگه اسیلوسکوپ دارید سیگنال سر irfz ها و گیت سورس ماسفت های قدرت رو بگیرید اگه هم ندارید با مولتی متر ولتاژ بدنه irfz ها نسبت به بدنه رگلاتور 12 ولت بگیرید باید بین ۱۳ تا ۱۴ ولت باشه
برای ماسفت های قدرت هم ولتاژ بین گیت و سورس رو اندازه گیری کنید بسته به دیود زنر روی برد درایور ولتاژ بین ۳ تا حدود ۵ ولت روی هر چهار پل ماسفت باید ولتاژ باشه
سلام
مافست را بیرون برد چک کردم ظاهرا سالم بود اما مقاومت گیت از 10 اهم به 110 اهم تغییر وضعیت داده بود که تعویض گردید و مابقی را دوباره چک کردم که همه 10 اهم نشان دادن و عدد 854 به 743 رسید و الان اندازه های گیت نسبت به سورس و درین به سورس تمامی مافست ها 20n50 همخوانی دارند
در مورد اندازه گیری که متاسفانه به اسیلسکوپ دسترسی ندارم و ولتاژ بدنه irfz ها نسبت به بدنه رگلاتور 7812 در رنج ولتاژ dc برابر با
25.80 ولت می باشد که در تمامی بدنه مافست های فوق اعداد یکسان می باشد
با اندازه گیری مسیر های اشاره شد ولتاژ در رنج dc کاملا پایین می باشد در حد 0.12 میلی ولت به صورت میانگین
البته اندازه گیری فوق با تغذیه 24 ولت خود مدار بود بعد از این کار اگر صلاح دانستید با تغذیه خارجی تست کنم
با تشکر
یک سیم از دو تا سیم ترانس درایور رو آزاد کنید و ولتاژ بدنه ای ار آف زد ها رو نسبت به بدنه رگلاتور 12 ولت اندازه گیری کنید
ولتاژ پین ۸ ای سی ۳۵۲۵ و ولتاژ پایه ۱۶ و ۱۵و ۱۱و 14 رو؟
ولتاژ پایه ۶ ای سی ۳۱۴۰ ؟
آیا ماسفت ها رو از چند جهت تست کردید ؟