آی پی امداد
abtahi

مشکل: روشن و سپس خاموش شدن دستگاه جوش برتر 300 امپر

سلام چشم کارها و نکته های بیان شده را اجرا می کنم این دو روز را با اجازه تان زدیم بیرون روز جمعه کارهای گفته شده را خدمتان عرض میکنم
موفق و پیروز باشید

در این مدل دستگاه ترموسویچ از نوع کنتاکت باز هست
دوتا ال ای دی روی کنترل برد در بی باری باید خاموش باشن وقتی که عمل جوشکاری انجام میشه خیلی کم نور نورشون نوسان می‌کنه
سوکت برد وسط رو از مین برد جدا کنید
ماسفت ها رو تست دیود کنید بین درین و سورس عدد حدود 450و
گیت و سورس عدد حدود 650 که دیود زنر روی برد درایور هست
وقتی که از سلامت ماسفت ها مطمئن شدید با تغذیه 24 ولت خارجی
دستگاه رو ولتاژ گیری کنید

با سلام شرمنده که چند روزی در خدمت نبودم

در این مدل دستگاه ترموسویچ از نوع کنتاکت باز هست

در این صورت ترموسویچ سالم می باشد

منظورتان از مافستهای irf9z24n و irfz24n به تعداد 4 عدد کنار برد اسیلاتور هست یا 16 عدد مافست g20n50c ????

20n50 ها اندازه گیری شدن البته سوکت های برد وسطی را طبق فرمایش جنابعالی ازاد کردم و قطعات فوق روی برد به شرح زیر تست شدن
درین ها و سورس ها در حالت تست دیود عدد 472 نشان دادن
گیت ها و سورس ها در حالت تست دیود عدد 743 نشان دادن
الی یک عدد که نسبت گیت به سورس عدد 854 رویت شد

اگر منظورتان چهار عدد مافست کنار اسیلاتور بودن به شرح زیر اندازه گیری شدن
درین ها و سورس ها در حالت تست دیود عدد 561 برای irf9z24n و عدد 581 برای irfz24n ها نشان دادن
گیت ها و سورس ها در حالت تست دیود عددی از هر جهت نشان داده نشد

ولتاژ 24 ولت دم دست نداشتم فردا اماده و تست میکنم فقط لطفا مسیر های مورد نیاز برای ولتاژ گیری را اعلام فرمایید

شب خوب و پر از ارامش را برایتان ارزومندم با سپاس

Poomm

کاربر
2018-06-27
384
1,431
44
تهران
سلام
ایا با جدا کردن برد پایینی از بر بالایی (همان سوکت های انتهای برد )اگر دستگاه را به برق بزنم مشکلی دارد یا نه
ممنون

سلام یکی از اندازه گیری های که انجام دادید مشکوک هست همون که عدد ۸۵۴ رو نشون میده باقی اندازه گیری هاتون ظاهراً صحیح هستن فعلا این پل از ماسفت ها رو برسی کنید ببینید چرا مقدار دیودی فرق داره

Poomm

کاربر
2018-06-27
384
1,431
44
تهران
احتمالا یکی از ماسفت ها سوخته دیگه نیازی نیست سوکت برد ترانس رو جدا کنید اگر از ماسفت بود ماسفت سوخته رو خارج کنید مقاومت گیت رو تست کنید و دستگاه رو با تغذیه ۲۴ ولت خارجی راه اندازی کنید اگه اسیلوسکوپ دارید سیگنال سر irfz ها و گیت سورس ماسفت های قدرت رو بگیرید اگه هم ندارید با مولتی متر ولتاژ بدنه irfz ها نسبت به بدنه رگلاتور 12 ولت بگیرید باید بین ۱۳ تا ۱۴ ولت باشه
برای ماسفت های قدرت هم ولتاژ بین گیت و سورس رو اندازه گیری کنید بسته به دیود زنر روی برد درایور ولتاژ بین ۳ تا حدود ۵ ولت روی هر چهار پل ماسفت باید ولتاژ باشه

سلام
اگر از ماسفت بود ماسفت سوخته رو خارج کنید مقاومت گیت رو تست کنید

مافست را بیرون برد چک کردم ظاهرا سالم بود اما مقاومت گیت از 10 اهم به 110 اهم تغییر وضعیت داده بود که تعویض گردید و مابقی را دوباره چک کردم که همه 10 اهم نشان دادن و عدد 854 به 743 رسید و الان اندازه های گیت نسبت به سورس و درین به سورس تمامی مافست ها 20n50 همخوانی دارند

اگه اسیلوسکوپ دارید سیگنال سر irfz ها و گیت سورس ماسفت های قدرت رو بگیرید اگه هم ندارید با مولتی متر ولتاژ بدنه irfz ها نسبت به بدنه رگلاتور 12 ولت بگیرید باید بین ۱۳ تا ۱۴ ولت باشه

در مورد اندازه گیری که متاسفانه به اسیلسکوپ دسترسی ندارم و ولتاژ بدنه irfz ها نسبت به بدنه رگلاتور 7812 در رنج ولتاژ dc برابر با
25.80 ولت می باشد که در تمامی بدنه مافست های فوق اعداد یکسان می باشد

برای ماسفت های قدرت هم ولتاژ بین گیت و سورس رو اندازه گیری کنید بسته به دیود زنر روی برد درایور ولتاژ بین ۳ تا حدود ۵ ولت روی هر چهار پل ماسفت باید ولتاژ باشه

با اندازه گیری مسیر های اشاره شد ولتاژ در رنج dc کاملا پایین می باشد در حد 0.12 میلی ولت به صورت میانگین
البته اندازه گیری فوق با تغذیه 24 ولت خود مدار بود بعد از این کار اگر صلاح دانستید با تغذیه خارجی تست کنم
با تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Poomm

Poomm

کاربر
2018-06-27
384
1,431
44
تهران
سلام

مافست را بیرون برد چک کردم ظاهرا سالم بود اما مقاومت گیت از 10 اهم به 110 اهم تغییر وضعیت داده بود که تعویض گردید و مابقی را دوباره چک کردم که همه 10 اهم نشان دادن و عدد 854 به 743 رسید و الان اندازه های گیت نسبت به سورس و درین به سورس تمامی مافست ها 20n50 همخوانی دارند

در مورد اندازه گیری که متاسفانه به اسیلسکوپ دسترسی ندارم و ولتاژ بدنه irfz ها نسبت به بدنه رگلاتور 7812 در رنج ولتاژ dc برابر با
25.80 ولت می باشد که در تمامی بدنه مافست های فوق اعداد یکسان می باشد

با اندازه گیری مسیر های اشاره شد ولتاژ در رنج dc کاملا پایین می باشد در حد 0.12 میلی ولت به صورت میانگین
البته اندازه گیری فوق با تغذیه 24 ولت خود مدار بود بعد از این کار اگر صلاح دانستید با تغذیه خارجی تست کنم
با تشکر

سلام تغذیه 24 به این دلیل هست که ولتاژ 300 ولت دیگه داخل مدار نیست و از آسیب احتمالی جلوگیری میکنه یک سیم از دو تا سیم ترانس درایور رو آزاد کنید و ولتاژ بدنه ای ار آف زد ها رو نسبت به بدنه رگلاتور 12 ولت اندازه گیری کنید و تا وقتی ولتاژ ای ار اف زد ها پایین نیومده بزارید آزاد بمونه
آیا ماسفت ها رو از چند جهت تست کردید ؟ اگه هنوز نزاشتید سر جا خودشون با تغذیه 24 خارجی ولتاژ irfzها رو بگیرید
ولتاژ پین ۸ ای سی ۳۵۲۵ و ولتاژ پایه ۱۶ و ۱۵و ۱۱و 14 رو؟
ولتاژ پایه ۶ ای سی ۳۱۴۰ ؟
هنگام ولتاژ گیری سعی کنید با تغذیه ۲۴ ولت خارجی برد مین رو راه اندازی کنید .

سلام و صبح بخیر

[
QUOTE]تغذیه 24 به این دلیل هست که ولتاژ 300 ولت دیگه داخل مدار نیست و از آسیب احتمالی جلوگیری میکنه[/QUOTE]

بله کاملا فرمایش به جا و مفیدی می باشد نغذیه خارجی با ولتاژ 24.42 ولت را به مدار وصل کردم (به پایه های خازن 1000 میکرو فاراد ) نمایشگر و رله فن عمل کرد

یک سیم از دو تا سیم ترانس درایور رو آزاد کنید و ولتاژ بدنه ای ار آف زد ها رو نسبت به بدنه رگلاتور 12 ولت اندازه گیری کنید

بدون ازاد کردن سیم ترانس داریور ولتاژ اندازه گیری شده 13.52 ولت شد و وقتی یکی از سیمها را ازاد کردم 13.67 ولت مشاهده گردید

ولتاژ پین ۸ ای سی ۳۵۲۵ و ولتاژ پایه ۱۶ و ۱۵و ۱۱و 14 رو؟

ولتاژ بین بدنه 7812 و پین 8 برابر 4.76 ولت
ولتاژ بین بدنه 7812 و پین 11 برابر 5.49 ولت
ولتاژ بین بدنه 7812 و پین 14 برابر 5.48 ولت
ولتاژ بین بدنه 7812 و پین 15 برابر 11.92 ولت
ولتاژ بین بدنه 7812 و پین 16 برابر 5.03 ولت

ولتاژ پایه ۶ ای سی ۳۱۴۰ ؟

خروجی پایه 6 در حد صفر ولت می باشد

آیا ماسفت ها رو از چند جهت تست کردید ؟

فقط مافست های irfz را بیرون مدار تست کردم و از هر جهت و یکی از مافست های قدرت که 854 نشان داده بود روی برد اما خارج برد مثل مافستهای روی برد درست نشان داد که علت تغییر مقدار مقاومت 10 اهم به 110 اهم بود که تعویض و مافست ها نیز روی برد سوار شدن

ممنون که وقت می گذارید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Poomm

Poomm

کاربر
2018-06-27
384
1,431
44
تهران
سلام
ولتاژ ها نشانه سلامت دستگاه هستن با این ولتاژ ها دستگاه باید جوش بده
در همین شرایط که ولتاژ irfz ها 13 ولت هست سیم درایور رو لحیم کنید و با تغذیه 24 خارجی دستگاه رو راه اندازی کنید و ولتاژ بین گیت و سورس ماسفت های قدرت رو در حالت dc اندازه گیری کنید اگه سر ماسفت های قدرت هم ولتاژ وجود داره احتمالا مین مشکل نداره
فقط چه کاری انجام دادید که ولتاژ irfz ها از 25 به 13 کاهش پیدا کرد

آخرین ویرایش:
بالا