- 2012-03-18
- 10,107
- 80,212
سلامسلام وقت بخیر
الان دستگاه مشابه ای از این مدل پیشم است که می توانم اطلاعات از آن برداشت کنم. هرچند قسمتهایی از دستگاه دست نخورده مانده و میتوان ولتاژ زنری دیود های آن را پیدا کرد اما فکر میکنم ۲۰ یا ۲۱ ولت باشند. سال گذشته دستگاهه با همن مشخصات نزد من آمد که دو igbt و زنر های آن ترکیده بود که من ولتاژ زنری را از روی قطعات مشابه دستگاه پیدا کردم که فکر میکنم ۲۱ ولت بود و اما در شهرمان ۲۱ ولت پیدا نکردم و به جای آن ۲۰ ولت گذاشتم که البته با روشن شدن دستگاه igbt ها و زنر هایی که تعویض کرده بودند ترکیدند که فکر میکنم این ایراد از نا هم اندازه بودن ولتاژ زنرهایی که من گذاشته بودم با سایر قسمت های دستگاه بوده است هرچند دو ترانزیستوری که موازی هم بودند را قطعات مشابه گذاشته بودم. این تست پتانسیومتری که شما فرمودید فردا اول صبح انجام میدهم و نتیجه را گزارش میدهم و همین طور که شما فرمودید دیود ها زنر دستگاه را چک میکنم که همنام باشند. راهی است که روی برد زنرها را تست کنم یا باید حتما از روی برد جداشان کنم.
با تشکر فراوان
اگر قطعات دستگاه مشابه مطمئنه از قطعاتش استفاده کن تشابه قطعات گیت ها خیلی مهمه
ضمنا هرچند احتمال ایراد ct ها بسیار ضعیفه ولی با توجه به دستکاری ، بهتره ها ct را هم از اون دستگاه برداری و استفاده کنی
سپاس