- 2012-04-10
- 1,044
- 5,423
سلامسلام
در بی باری ولتاژ ماکزیمم 310 ولته و در لامپ و مصرف کننده های اهمی ولتاژ موثر مهمه نه ماکزیمم
لذا اگر ظرفیت خازنهای ایندستگاه بیشتر از دستگاههای رایج نباشه لامپ 1000 با اتصال به خازن بزرگ نمیسوزه البته لامپ قبل از اتصال دستگاه به برق متصل باشه و اگه ظرفیت خازنها بیشتر از 2000 میکرو است باید دو لامپ سری استفاده کنید و اگه دراختیار نداری اشکالی نداره و دراینصورت ولتمتر را به خازن متصل کن و در حال پروتکت ببین چند ولت کاهش ولتاژ داری (فقط با عقربه ای قابل مشاهده است)
درخصوص ct درسته که عمده جریان از ct عبور میکنه ولی اشکالی نداره به شاکله ct دست نزن و فقط تستی که عرض کردم انجام بده ( با سیم مجزایی بیرون از ct ارتباط بده و کاری به ct نداشته باش)
اگر برات دشواره ببین خروجی ct به چه قطعاتی متصله تا راهکاری دیگری پیشنهاد کنم
ضمنا نفرمودی از شنت استفاده کرده یا نه ؟
سپاس
مدار دستگاه دقیقا مانند همین شماتیکی است که درج کردم.
روی سیم سر وسط ترانس ترانس جوش که منفی انبر وصل است یک ct دیگری قراردارد که عکسش را قرار میدهم

چهار سیم از این ct به برد کنترل رفته که شامل gnd , IF ,-15 , +15 میباشند و فکر میکنم جریان خروجی را سنس میکنند.
در مورد قطعاتی که به ct اولیه وصل هستند هم الان دارم از روی برد کمترل برداشت میکنم.
همچنین عکس زیر هم مربوط به ct اولیه است.

درضمن یادآور میشوم که شماتیک درج شده کاملا مشابه دستگاه میباشد.
همچنین استاد گرامی ضمن تشکر از زحمات بی دریغ جنابعالی , برای من مهم تر از تعمیر این دستگاه , تشریح قسمت های مختلف دستگاه و افزایش اطلاعات در مورد این دستگاه پر مصرف میباشد تا ضمن افزایش تجربه این دستگاه را هم مثل مدل های ماسفت معمول بتوانیم به راحتی تعمیر کنیم.
به محض نقشه برداری قطعات متصل به ترانس جریان ,منتشر میکنم.
با تشکر فراوان از زحمات شما