آی پی امداد
abtahi

یاری و کمک در تعمیرات یخچال و فریزر

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,776
62,569
اصفهان
با سلام خدمت افا فرح اینجانب جدیدا یک ساید ال جی خریدم بعداز 5ساعت که روشن بود در قسمت فریزر خطای Fودر قسمت یخچال خطای dH میده وتمام کلیدهای کنترلی از کار میافته ولی موتور وفن کار میکنه وسردی یخچال هم خوبه عیب از چیه و چطوری بر طرف میشه ممنونم.

با عرض سلام
عزیزم مدل دستگاه اعلام فرمایید

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,776
62,569
اصفهان
پاسخ : مشكل در روشن شدن

با سلام به دوستان عزيز
بالاخره موتور يخچال سوخت و مجبور شدم تعويضش كنم حالا ديگه يخچال اف نميكنه به نظرم فقط واسه آب كردن برفكها خاموش ميشه مثلا هر از 6 اي 7 ساعت در صورتي كه دماي داخل يخچال خوبه و مشكلي نداره لطفا منو راهنمايي كنيد چطور ميتونم سنسوراي ديگه رو چك كنممدل يخچال سامسونگ RT58 هست

با عرض سلام
این حالتی که شما میفرمایید ، احتمالا تعمیرکار اشکال برد را نتوانسته بر طرف کند و یک تایمر مکانیکی داخل یخچال استفاده کرده و به همین علت دستگاه 6 ساعت روشن و20 دقیقه دیفراست میکند
سیم برق کمپرسور را دنبال کنید و ببینید که آیا به یک تایمر می رسید ؟

sharmin123

کاربر
2012-03-04
9
23
سلام و خیلی ممنون از پاسختون
تعمیرکار فقط موتور یخچالو تعویض کرد و کاری به مدارهای برقی نداشت چون که در این زمینه تجربه چندانی نداشت حدس خود من سنسور دمای داخل یخچال هست که نمیدونم کجاست و چطور باید چکش کنم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: DPS12

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,776
62,569
اصفهان
سلام و خیلی ممنون از پاسختون
تعمیرکار فقط موتور یخچالو تعویض کرد و کاری به مدارهای برقی نداشت چون که در این زمینه تجربه چندانی نداشت حدس خود من سنسور دمای داخل یخچال هست که نمیدونم کجاست و چطور باید چکش کنم
با عرض سلام
عزیزم اصولا نزدیک فن که داخل کابینت یخچال قرار است ،میباشد و یا قسمتی از یخچال که شیار های کوچک در کنار هم هستند در پشت این قسمت قرار دارد و تست آن با یک اهم متر است و با کاهش دما مقدار آن بالا میرود

sharmin123

کاربر
2012-03-04
9
23
سلام
ممنون farah676
میخواستم بدونم نقشه یا مدار یخچال فریزر مدل منو ندارید سامسونگ RT58EAEW اگر اپلود کنید ممنون میشم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: DPS12

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,776
62,569
اصفهان
سلام
ممنون farah676
میخواستم بدونم نقشه یا مدار یخچال فریزر مدل منو ندارید سامسونگ RT58EAEW اگر اپلود کنید ممنون میشم
با عرض سلام
میگردم در صورت موجود بودن برایتان ارسال میکنم

ali_expert_sat

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2006-10-06
75
336
[h=2]سلام :
مشکل ریزش آب را از دریچه تهویه در یخچال سامسونگ مدل RS-471NMA من یخچال را هم از برق به مدت 3 روز کشیدم اما مشکل همچنان ادامه دارد و لطفا نقشه فنی و طریقه با ز کردن این مدل را بفرمایید ....[/h]
با تشکر فراوان

sharmin123

کاربر
2012-03-04
9
23
سلام :
مشکل ریزش آب را از دریچه تهویه در یخچال سامسونگ مدل RS-471NMA من یخچال را هم از برق به مدت 3 روز کشیدم اما مشکل همچنان ادامه دارد و لطفا نقشه فنی و طریقه با ز کردن این مدل را بفرمایید ....

با تشکر فراوان

سلام دوست گرامي
عزيزم در مورد سئوال شما يك پست اختصاصي هستش به اون مراجعه كني احتمالا نتيجه ميگيري

Taniner_1359

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-06-20
1,083
24,881
45
Azarbayjan-Miandoab
سلام
یک دستگاه یخچال فریزر دو دره بوژان دارم دو سه سال پیش بر اثر حمل نا درست در لوله ها ناشتی پیدا کرد چون لوله ها زیر بدنه جا سازی شده بود به ناچار دوباره تعمیر کار جا یخی و لوله گذاری انجام داد از اون به بعد هر مو قع برق یخچال کلا قطع می شد مو قع وصل شدن برق 10 الی 20 بار استارت می زد تا موتور راه اندازی شود و مدت زیادی نیز طول می کشید تا اتو ماتیک کند این اواخر هم 24 ساعته کار می کرد تا اینکه 1 ماه پیش کلا از کار افتاد حالا موقعی که به برق می زنی استارت می زنه ولی خبری از کار کردن موتور نیست امروز که تعمیر کار برای رفع عیب اومده بود گفت موتو یخچال دیگه تموم کرده و باید یک موتور پاناسونیک به قیمت 150000 هزار تومان روش نصب کنیم حالا می خوام راهنماییم کنید که دیگه هیچ راه حلی نیست در ظمن موتور پاناسونیک به این قیمت خوبه وآیا این مارک گارانتی دارد ببخشید که طولانی شد این بود بیو گرافی یخچال بنده

بالا