آی پی امداد
abtahi

یاری و کمک در تعمیرات یخچال و فریزر

Taniner_1359

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-06-20
1,083
24,881
45
Azarbayjan-Miandoab
سلام
یک دستگاه یخچال فریزر دو دره بوژان دارم دو سه سال پیش بر اثر حمل نا درست در لوله ها ناشتی پیدا کرد چون لوله ها زیر بدنه جا سازی شده بود به ناچار دوباره تعمیر کار جا یخی و لوله گذاری انجام داد از اون به بعد هر مو قع برق یخچال کلا قطع می شد مو قع وصل شدن برق 10 الی 20 بار استارت می زد تا موتور راه اندازی شود و مدت زیادی نیز طول می کشید تا اتو ماتیک کند این اواخر هم 24 ساعته کار می کرد تا اینکه 1 ماه پیش کلا از کار افتاد حالا موقعی که به برق می زنی استارت می زنه ولی خبری از کار کردن موتور نیست امروز که تعمیر کار برای رفع عیب اومده بود گفت موتو یخچال دیگه تموم کرده و باید یک موتور پاناسونیک به قیمت 150000 هزار تومان روش نصب کنیم حالا می خوام راهنماییم کنید که دیگه هیچ راه حلی نیست در ظمن موتور پاناسونیک به این قیمت خوبه وآیا این مارک گارانتی دارد ببخشید که طولانی شد این بود بیو گرافی یخچال بنده
سلام
همکاران در این مورد راهنمایی کنید

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,531
ایران
با درود خدمت شما
دوست گلم من اگر جای شما بودم به جای اینکه 150000 خرجش کنم یه پولی روش میزاشتم یه صفر میگرفتم حد اقل اینه که خیالم راحت میشه چند سال بدون مشکل و دردسر کار میکنه .
حالا مطمئن هستی از موتوره . چون بعضی از تعمیرکاران یخچال تا یه چیزی میشه میگن موتور خرابه !
البته این نظر من بود !
پایدار باشید

khodaei64

کاربر
2012-04-17
2
1
با سلام
یخچال ساید dawoo مدل FRS-T30FVS که اشکال این یخچال به قول همکاران تاسیسات معما هستش .کم کم می خوام واسه پی بردن به عیب این یخچال جایزه هم بزارم.
بگذریم عیب یخچال :
دمای فیریزر این دستگاه فقط تا -14 می یاد و پاین تر هم نمیره .
در باره سیستم :
کار های انجام شده بر روی سیستم :
فشار کمپروسور دیس شارژ 500psi
فشار ساکشن -30 psi
درایر 3 مرتبه تعویض شد ( در مرحله اول هم گرفتگی یا شی خارجی نداشت و تمیز بود)
گاز گیری سیستم در 5 مرتبه انجام شد که د 3 مرحله انها مارک گاز عوض شد و از مرعوب ترین گاز موجود در بازار استفاده شد .
سیکل 2 مرتبه به سورت کامل با توزن و گار ازت شوستشو شد ( که در مر حله اول هم مشکلی نداشت و سیکل تمیز بود)
فن اواپراتور سالم و به صورت نرمال در حال کار
فن کندانسور سالم و به صورت نرمال در حال کار
برد و تمامی سنسور ها را از مدار خارج کردیم و فن اواپراتور و کندانسور و کمپروسور را به صورت مستقیم به مدار اوردیم بعد از 16 ساعت کار دمای فیریزر -14 بود؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: DPS12

جمال

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2006-10-17
4
6
من هم یک یخچالی که دارم مشکلش این است که وقتی به برق می زنی روشن میشه و صدا هم داره اما پس از دو سه دقیقه صدای یخچال قطع میشه و هر چند ثانیه یک بار یک صدایی از قسمت موتور میاد مثل این که شما ماشین رو می خاهید روشن بکنید ولی یک صدای چیک میده و روشن نمیشه این یخچال هم همینطور شده و این حالت همینطور ادامه پیدا می کنه... عمر یخچال هم بیش از 20 سال است و یخ هم تولید نمی کنه و هیچ سرمایی هم نمیده در حد بسیار کم

• Like

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,776
62,569
اصفهان
من هم یک یخچالی که دارم مشکلش این است که وقتی به برق می زنی روشن میشه و صدا هم داره اما پس از دو سه دقیقه صدای یخچال قطع میشه و هر چند ثانیه یک بار یک صدایی از قسمت موتور میاد مثل این که شما ماشین رو می خاهید روشن بکنید ولی یک صدای چیک میده و روشن نمیشه این یخچال هم همینطور شده و این حالت همینطور ادامه پیدا می کنه... عمر یخچال هم بیش از 20 سال است و یخ هم تولید نمی کنه و هیچ سرمایی هم نمیده در حد بسیار کم
با عرض سلام
کاهش سرما احتمال دارد از کمبود گاز باشد و با توجه به صدایی که فرمودید خرابی رینگ و پیستون موتور و در نیجه کاهش سرما نیز بعید نیست و احتمال دیگر که باز مربوط به کمپرسور میشود ، خرابی بوش است .

آخرین ویرایش:

جمال

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2006-10-17
4
6
با عرض سلام
کاهش سرما احتمال دارد از کمبود گاز باشد و با توجه به صدایی که فرمودید خرابی رینگ و پیستون موتور و در نیجه کاهش سرما نیز بعید نیست و احتمال دیگر که باز مربوط به کمپرسور میشود ، خرابی بوش است .

با تشکر از شما هزینه تعمیر به نظرتون چقدر میشه؟

• Like

hamid_hmmh

کاربر
2012-07-10
1
1
سلام دوست عزیزممنون از لطفی که می کنیدما یک فریزر امرسان داریم که تا حالا 4 یا 5 بار بردش تعمیر یا تعویض شده و هر بار 50 تا 70 هزار تومان خرج روی دست ما گذاشتهتا اینکه این دفعه خودم تصمیم گرفتم دست به کار بشممدلش طبق چیزی که تعمیر کار می گفت زیمنس هستفریزر به این صورت از کار افتاد :ابتدا یه صدای انفجار خفیف و از کارافتادن فریزر و بعد انتشار مقداری دودوقتی برد رو باز کردم ظاهر امر نشون می ده که در برد تغذیه 2 تا خازن ترکیده و یه قطعه ای که فکر می کنم ترانس هست سوخته واز دود ناشی از این سوختن برد سیاه شدهچیزی که به نظرم می رسه اینه که این قطعات رو تعویض کنم تا شاید درست بشهممنون می شم اگه منو راهنمایی کنیدمن نرم افزار خوندم و خیلی از الکترونیک سر در نمی ارم

• Like

nono

کاربر
2009-08-21
15
22
کمک درمورد سرمای کم فریزر

با سلام
یخچال فریزر ما (سامسونگ snr 21 ) می باشد که به دلیل رسوبات و کثیفی درایر سرمادهی آن هر چند روز یکبار قطع میشد که با تعویض درایر و شسشوی لوله ها مشکل آن حل شد، اما مشکل دیگری که بوجود امده این است که یخچال نسبت به قبل از تعمیرش خیلی کمتر اتومات میکند و سرمادهی آن کمتر شده است- (مثلا در حالتی که در یخچال چیزی نیست 7 ساعت طول میکشد که تا یک لیوان آب به طور کامل یخ بزند)
به سرویس کار مراجعه نمودم و گفتمم شاید گاز آن کم میباشد ، ولی ایشان گفتند گاز آن اصلا کم نیست و مناسب است-به نظر شما من چکار کنم؟؟؟؟؟-گاز اضافه تر بزنم؟؟ خواهشا کمکم کنید

آخرین ویرایش:
  • Like

shinjuku

کاربر
2013-01-23
1
1
سلام:
یحچال فریزر سامسونگ مدل Samsung SR-368 داریم که بعد مدت ها یکباره خیلی تند تند روشن و خاموش میشد.
تعمیرکار اومد و گفت یه خازن گذاشتم درسته شده
ولی باز 2 روز بعد شروع کرد به همون کار و روشن خاموش میشد و سرد نمیکرد و موتور به شدت داغ میکنه

حالا فکر میکنین علت چیه؟
2بار تعمیر کار اومده 100 تومن خرج کردیم ولی درست نشده
بعد از روشن شدن حدود 30 ثانیه روشنه بعد خازن یک جرقه کوجک میزنه و خاموش میشه
و موتور به شدت داغه
اگه عکس لازم بود بگین بزارم
ممنون

• Like

Satan1992

کاربر
2013-03-08
1
1
سلام دوستان.
میخوام یخچال دوقلو Samsung RR6&RZ6 رو بخرم.لطفا اطلاعاتی در مورد این یخچال و کلا یخچالهای سامسونگ بهم بددین و ایا اصلا یخچالهای سامسونگ گزینه خوبی میتونن باشن و مهمتر ازهمه موتور این یخچالها ساخت کجاست؟

• Like
بالا