آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشـــــــكلات ۩ هارد ديســـكــــــ ۩

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
50
5
سلام دوستان

من يك هارد usb دارم (از اين هاردهايي كه با كابل usb مستقيم به pc وصل ميشن) من كابل هارد رو به پشت پورت usb كامپيوتر زدم و ديگه كار نكرد. يعني وقتي هارد رو به pc وصل ميكنم كامپيوتر هارد رو نميشناسه و فقط چراغ هارد قرمز ميشه و بعد از 2 الي 3 دقيقه سبز ميشه. اگه راهنمايي كنين ممنون ميشم.

اينم عكس هارد:

آخرین ویرایش:

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
سلام دوستان

من يك هارد usb دارم (از اين هاردهايي كه با كابل usb مستقيم به pc وصل ميشن) من كابل هارد رو به پشت پورت usb كامپيوتر زدم و ديگه كار نكرد. يعني وقتي هارد رو به pc وصل ميكنم كامپيوتر هارد رو نميشناسه و فقط چراغ هارد قرمز ميشه و بعد از 2 الي 3 دقيقه سبز ميشه. اگه راهنمايي كنين ممنون ميشم.

اينم عكس هارد:

[/QUOTE
با سلام
احتمالا ایراد از برد هارد است.صدایی از داخل سیلندر شنیده میشود؟صدای تق تق یا صدای موتور.باید گوش را به هارد بچسبانی ببینی موتور روشن میشود یا نه.اینکار را یکن تا بعد

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
50
5
سلام دوست عزيز

هيچ صدايي از هارد نمياد و موتور هارد نمي چرخه.

لطفا راهنمايي كنين. ممنون ميشم

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
سلام دوست عزيز

هيچ صدايي از هارد نمياد و موتور هارد نمي چرخه.

لطفا راهنمايي كنين. ممنون ميشم
با سلام
دوست عزیز احتمال زیاد برد هارد شماسوخته.اگر از تعمیرات سررشته دارین بگین تا راهنماییتون کنیم.

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
50
5
با تشكر از شما دوست عزيز

آره تا حدودي سررشته دارم. اگه راهنمايي كنين ممنون ميشم.

ALI.RISIVER

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2006-10-03
775
1,851
USA
WWW.ALIRISIVER.TK
سلام دوستان

اينم عكس هارد:

دوست عزیز هارد اکسترنال زیاد دچار این مشکل شایع می شود و معمولا مربوط به مسفت های روی برد و یا پورتusb نقاط rx,tx ببنید دارای اهم هستند نتیجه را اعلام کنید

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
50
5
سلام دوستان
ممنون از راهنماييتون
من برد هارد ديسك رو تست كردم كه يه ديود كه مربوط به برق سيلندر هارد بود سوخته بود و تعويض كردم.
هارد راه افتاد و كار ميكنه ولي عملكردش خيلي ضعيف شده يعني سرعتش پايين امده.
مثلا وقتي ميخوام اطلاعات با حجم بالاتر از 500 مگابايت رو داخلش بريزم يا از توش پاك كنم خيلي زور ميزنه.
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنين.
بعد ميخواستم بدونم اين هارد بدرد استارست x95 ميخوره يا نه. ضمنا وقتي به رسيور ميزنم هارد رو نميشناسه.
ممنون ميشم راهنمايي كنين.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: hamed_hp
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا