آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشـــــــكلات ۩ هارد ديســـكــــــ ۩

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
یه هارد 80 مكستور دارم كه چند روز پیش در حین كپی كردن اطلاعات از پورت usb بر روی آن گیر كرد و بعد از ریست كردن كامپیوتر بعد از سطرpool dataا پیغامboot fail disk مواجه شدیم و وقتی با سی دی ویندوز بوت شدم كل هارد و آن پارتیشن می شناخت به صورت MBRو هیچ درایوی را نمی شناخت . به نظر شما حتما باید بدم بیرون برای بازیابی اطلاعات یا نرم افزار خاصی هست که خودم بتونم باش کاری انجام بدم ؟
با سلام.
دوست عزیز برای بازگرداندن اطلاعات روشهای زیادی موجود است
ولی ساده ترین روش استفاده از نرم افزار است.مثله undelete که تقریبا من ازش رازی ام.کار کردن با آن نیز بسار راحت است.روی یک سیستم دیگر نصب کن وهارد خودرا بعنوان میهمان معرفی کن و ادامه.....
سوالی بود در خدمتم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sara62

kamran888

کاربر
2009-02-17
2
0
با hdd regerator اسکن کردم که حدود 1100 تا بد سکتور پیدا کرد و repair کرد ولی باز دوباره اسکن کردم پر بد سکتور هست ، با یه نرم افزار دیگه چک کردم هیچ ولوم منطقی پیدا نمی کرد و کلی رید ارورر می داد، هزینه ریکاوری هم بیرون برام صرف نمیکنه فکر کنم کرش کرده از داخل که اینجوری بعد از 5 سال که هیچ عیبی نداشت نمیدونم چرا یهو ایجوری باید بشه 20 گیگ از اطلاعات مهمم پرید فکر نمیکنم نرم افزاری قابل تعمیر باشه نظر شما چیه ، کسی روش کم هزینه ای تا 30 ، 40 هزار تون سراغ داره

آخرین ویرایش:

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
با سلام
دوست من شما با یک برد هارد دیگر نیز امتحان کن.50% از برد میتواند باشد.خیلی مواقع ویروسها نیز یکی دیگر از عواملند.برای بازگرداندن اطلاعات بصورت حرفه ای از pc3000 استفاده میکنند
در ضمن برای تعویض برد باید به یکسری موارد توجه داشته باشی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sara62

reza1559

کاربر
2008-02-15
89
221
یه هارد 80 دارم که پارتیشنش طوری بهم ریخته که نه با اف دیسک درست میشه و نه با پارتیشن مجیک.خودم احتمال میدم سکتورهاش دچار مشکل شده باشه. وقتی به کامپیوتر وصلش میکنم بدون مشکل توی ستاپ شناسایی میشه اما هیچکاری نمیتونم روش انجام بدم بدلیل عدم پارتیشن. نرم افزار اچ دی دی رجنریتور هم واسه بازیابی سکتورهاش اجرا کردم اما کاری از پیش نبردم. کسی میتونه در این مورد راهنمائی کنه.
زمان اف دیسک این پیغام رو میده unable to access Drive
قادر به دستیابی درایو نیست!

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
یه هارد 80 دارم که پارتیشنش طوری بهم ریخته که نه با اف دیسک درست میشه و نه با پارتیشن مجیک.خودم احتمال میدم سکتورهاش دچار مشکل شده باشه. وقتی به کامپیوتر وصلش میکنم بدون مشکل توی ستاپ شناسایی میشه اما هیچکاری نمیتونم روش انجام بدم بدلیل عدم پارتیشن. نرم افزار اچ دی دی رجنریتور هم واسه بازیابی سکتورهاش اجرا کردم اما کاری از پیش نبردم. کسی میتونه در این مورد راهنمائی کنه.
زمان اف دیسک این پیغام رو میده unable to access Drive
قادر به دستیابی درایو نیست!
سلام
دوست عزیز بصورت Slave و با یک هارد دیگر بالا بیا.بعد برو با پارتیژن مجیک ودرستش کن.اگر نشد با بوت maxbloster بالا بیا و راحت کارتو بکن
امتحان کن و جواب بده
موفق وپیروز باشید

reza1559

کاربر
2008-02-15
89
221
سلام
دوست عزیز بصورت slave و با یک هارد دیگر بالا بیا.بعد برو با پارتیژن مجیک ودرستش کن.اگر نشد با بوت maxbloster بالا بیا و راحت کارتو بکن
امتحان کن و جواب بده
موفق وپیروز باشید

همه این کارها رو انجام دادم .نشد!

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
دوست عزیز وقتی slave وارد میشوی هارد را میشناسد؟؟؟چه اتفاقی رخ میدهد.لطفا کامل توضیح بده

sara62

Banned
2009-03-05
48
75
سلام
چندتا برد هارد داشتم که سوخته بود وکار نمیکرد.وقتی آیسی smooth و آیسی 8پای کناری را عوض کردم برد روی هارد روشن شد ولی صدای قیژ قیژ میده و بالا نمیاد ودیتکت نمیشه.سیلندرهام سالمه . چون برد سالم گذاشتم و بالا اومد و حتی ویندوزم نصب کردم.تمام استانداردهای تعویض برد را نیز رعایت کردم.ممنون میشم راهنمائیم کنین
با تشکر

آشنا

کاربر
2009-02-16
70
145
با سلام هاردی دارم که صدای قیژ قیژ میدهد به خصوص در کپی یا نصب من پارتیشن بندی کردم و کابل دیتا آن را هم عوض کردم باز هم مشکلم حل نشد

آشنا

کاربر
2009-02-16
70
145
مشکلی دیگری داشتم که با ویندوز کار میکردم سیستم دیگر بعد از ریست شدن ویندوز بالا نیامد بعد خواستم ویندوز نصب کنم که ویندوز اول نصب گیر میکرد و داخل نصب نمیرفت بعد پارتیشن magic تحت داس را اجرا کردم که همه پارتیشنها را یکی با ارور زرد نشان میداد هارد را باز کردم و بصورت slave روی سیستم دیگری انداختم درایو D آن برایم مهم است همه درایوها را نشان میدهد اما درایو D آن پیغام IS NOT ACCESSIBLE میدهد چگونه میتوانم درایو D را با حفظ اطلاعات درست کنم
هارد دیگری به نام segate 500 دارم که sata ست که هارد شناسای نمیشود و موتور آن کار میکند
مشکلش از کجاها میتواند باشد با تشکر

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا