آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشـــــــكلات ۩ هارد ديســـكــــــ ۩

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

kami tnt

کاربر
2009-03-08
1
0
سلام خسته نباشید ببخشید وقتی من کامپیوتر رو خاموش میکنم بعد از دو سه ثانیه مجددا خود به خود روشن میشود میشه کمک کنید بگید مشکل از چیه ممنون

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
50
5
سلام دوستان
ممنون از راهنماييتون
من برد هارد ديسك رو تست كردم كه يه ديود كه مربوط به برق سيلندر هارد بود سوخته بود و تعويض كردم.
هارد راه افتاد و كار ميكنه ولي عملكردش خيلي ضعيف شده يعني سرعتش پايين امده.
مثلا وقتي ميخوام اطلاعات با حجم بالاتر از 500 مگابايت رو داخلش بريزم يا از توش پاك كنم خيلي زور ميزنه.
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنين.
بعد ميخواستم بدونم اين هارد بدرد استارست x95 ميخوره يا نه. ضمنا وقتي به رسيور ميزنم هارد رو نميشناسه.
ممنون ميشم راهنمايي كنين.

دوستان شما فكر نميكنين هارد بدسكتور شده باشه؟؟؟

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
با سلام
دوست عزیز احتمالا هارد شما ویروسی شده.ویروس کشی کنید تا بعد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: hamed_hp

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
سلام خسته نباشید ببخشید وقتی من کامپیوتر رو خاموش میکنم بعد از دو سه ثانیه مجددا خود به خود روشن میشود میشه کمک کنید بگید مشکل از چیه ممنون
دوست عزیز اینجا بخش هارد است ولی....
شما سوکت پاور راجدا کن و بتنهایی چک کن.ولتاژهای پاور را نیز چک کن.
برای تست کردن پاور نیز به بخش پاور مراجعه کنید

guest1

Banned
2011-11-21
859
6,807
دوست عزیز اینجا بخش هارد است ولی....
شما سوکت پاور راجدا کن و بتنهایی چک کن.ولتاژهای پاور را نیز چک کن.
برای تست کردن پاور نیز به بخش پاور مراجعه کنید
با سلام
دوست عزيز چنينين موردي داشتم در كامپيوترهاي قديمي چون عمر قطعات ان روبه پايان است بعضي از شاسي هاي كيبرد گير ميكنند enter وسيستم معمولا روي setupبه ازاي هر كليدي روشن شود قرار ميدهند پس از خاموش كردن سيستم بلافاصله روشن ميشود(كيبرد را چك كنيد. تنظيمات بايوس را چك كنيد ) نتيجه را اعلام كنيد

ali m.g

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
کاربر
2008-01-04
1,865
11,826
TEHRAN

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
50
5
سلام دوستان

من يك هارد usb دارم (از اين هاردهايي كه با كابل usb مستقيم به pc وصل ميشن) من كابل هارد رو به پشت پورت usb كامپيوتر زدم و ديگه كار نكرد. يعني وقتي هارد رو به pc وصل ميكنم كامپيوتر هارد رو نميشناسه و فقط چراغ هارد قرمز ميشه و بعد از 2 الي 3 دقيقه سبز ميشه. اگه راهنمايي كنين ممنون ميشم.

اينم عكس هارد:

سلام دوستان

هارد بالا بدسكتور داشت و با برنامه hdd بدسكتورهاشو گرفتم ولي حالا بيشتر از 4 گيگابايت نميشه داخلش برنامه بريزي و ارور ميده. ضمنا هارد 30 گيگابايت ست.
ممنون ميشم راهنمايي كنين.

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
سلام
دوست عزیز وقتی هارد شما بدسکتوری شده یعنی سکتورهای خراب وجود دارد.تا اینجا
پس برای رفع باید جلوی نوشتن روی سکتورهای خراب گرفته شود.با برنامه های مختلف اینکار را میشود کرد.پس اگر سکتور خراب مشخص شد برای افزایش محیط بدسکتور شده دیگر نمیشود روی آن محیط چیزی نوشت.احتمالا بیشتر هارد شما بدسکتوری شده.ولی با یک آنتی ویروس خوب هم چک کن
موفق و پیروز باشید

kamran888

کاربر
2009-02-17
2
0
یه هارد 80 مكستور دارم كه چند روز پیش در حین كپی كردن اطلاعات از پورت usb بر روی آن گیر كرد و بعد از ریست كردن كامپیوتر بعد از سطرpool dataا پیغامboot fail disk مواجه شدیم و وقتی با سی دی ویندوز بوت شدم كل هارد و آن پارتیشن می شناخت به صورت MBRو هیچ درایوی را نمی شناخت . به نظر شما حتما باید بدم بیرون برای بازیابی اطلاعات یا نرم افزار خاصی هست که خودم بتونم باش کاری انجام بدم ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا