آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشـــــــكلات ۩ هارد ديســـكــــــ ۩

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,037
Azerbayjan Maragheh
خداوکیلی دارم پشیمون میشم از عضویت در این سایت

دوست عزیز ما با باید دست در دست هم بدهیم تا این قسمتو پررونق سازیم با همت ماهاست پس صمیمانه بیایید دست در دست هم دهیم تا شاهد شکوفایی این قسمت باشیم و به کمک هم مشکلات همدیگرو حا نماییم و واقعا وجود استاد گرانقدر جناب آقای امجدی برای ما مایه فخره و هیچ جا هم بی جوابمون نذاشته که واقعا جای تشکر خالی بود

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,529
ایران
با درود خدمت شما دوست عزیزم sayeeh
شما لطف دارید
راستی بنده هم pc3000 ندارم . پدر فقر بسوزه
ولی فکر کنم مشکل هارد شما با آپدیت حل بشه .
بدرود

hossein_g

کاربر
2012-04-16
64
163
دوستان عزیز من دستگاه pc3000 ندارم و بدن اون هم کلی مشکلاتمو خودم جل می کنم و حالا احساس می کنم که باید یکیشو داشته باشم
الان دو هارد دستم رسیده که ظرفیتش کم شده هارد seagate 1tra frimware cc1h ظرفیتش 144mb شده و درهمخون لحظه روشن شدن چندبار تق تق می کنه بنظر دوستانی که pc3000 دارن یا آپدیت مشکلم حل میشه؟

با سلام دوست عزيز به نظر ميرسه با نرم افزار hdat2 درست بشه نمونه اش
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=512436&highlight=hdat2
لينك دانلود
کد:
http://www.dodownload.com/download/hdat2.html
در ضمن من هنوز امتحان نكردم و چيز خاصي نميدونم و حتما روي هارد معيوب امتحان كن .اگه به نتيجه رسيدي بي خبرمون نذار

reza01j

کاربر
2010-12-25
193
2,382
maragheh
دوستان عزیز من دستگاه pc3000 ندارم و بدن اون هم کلی مشکلاتمو خودم جل می کنم و حالا احساس می کنم که باید یکیشو داشته باشم
الان دو هارد دستم رسیده که ظرفیتش کم شده هارد seagate 1tra frimware cc1h ظرفیتش 144mb شده و درهمخون لحظه روشن شدن چندبار تق تق می کنه بنظر دوستانی که pc3000 دارن یا آپدیت مشکلم حل میشه؟

sayeeh جان مشکلات سخت افزاری رو pc3000 هیچ کاری نمیتونه بکنه.فقط کمکیست در حل مشکلات مثل ریکاوری قدرمتند و آرشیو فریمور و... که با استفاده از الگوریتمهای خاص نرم افزاری سخت افزاری دسترسی خاصی پیدا میکنه.وگرنه شما مثلا در ریگاوری با همون هد خراب نمیتونی نتیجه بگیری و باید تعویضات یا تعمیراتی داشته باشی
صدای تق تق ناشی از arm میباشد که head درست نمیتونه platter رو بخونه و گیج میشه حالا دلایل مختلفی میتونه باشه نرسانات ولتاژ به علت ضعف یا خرابی قطعات یا خود platter یا arm head و spindle motor یا هر جایی که به این نقاط ربط داره حتی magnet.

و در جواب سوال دوم شما
و هاردهایی رو که سیستم اصلا نمی شناسد و سیلندر و حرکت دیسکش نیز کاملا بی صداست انگار که برق ندارن آیا اینا نیز با آپدیت مشکلشون حل میشه
چندتا هارد هم این شکلی دارم و بردشون ظاهرا سالمه چون گارانتی دارن بهشون دست نزدم هارد 500 از مارک hitachi

در اینجور موارد v pin smotor رو بگیرید نداشتید v vcm رو چک کنید

آخرین ویرایش:

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,037
Azerbayjan Maragheh
ضمن سلام و تشکر از شما دوست عزیز و استاد گرانقدر
همون هارد یک ترا مشکل سخت افزاری ندارد و همون فریمورش باعث گیج شدن بقول شما هدش میشه و باعث صدای تق تق میشه توسط همین نرم افزار hdat2 من تونستم برم تغییراتی را که در فریمور هارد بوجود میاد رو چک کنم
وقتیکه فریمور این هاردها بهم میریزه همون سیستمی که هارد روی اون نصب شده بود باعث این امر و خطای ناجور شناختن هارد میشه در فریمور هارد یکسری دستورات سخت افزاری هست که باعث شناسایی هد و سیلندر و سایر مشخصات هارد میشه حالا در این هاردها که باعث مشکل میشن چند نوع مشخصات برای شناسایی این هارد تعریف میشه مثل هارد 250 مسکتور و 144مگابایت ویسترن و ... و خود هارد هم با مشخصات اصلیش توی این لیست هست ولی دیفالت نیست وقتی هارد دیکت میشه با یه مشخصات غیراصلی خودش که اشتباه در لیستش وجود دارد شناسایی و دیتکت میشه و در نتیجه چون مطابق با مشخصات خود هارد نیست بزور مثلا همون 144 مگ رو میشناسه و باعث گیج شدن یا پرت شدن هد و شناسایی نادرست و در نتیجه صدا میشه
و اما وقتی هاردو از لیست با همون مشخصات یه ترا ی خودش پیش فرض میگیری کلیه ظرفیت هارد در دسترس قرار میگیره و صدا و گیجی هم از بین میره ولی متاسفاه با این روش نمیشه دیفالتو و فریمور رو تغییر داد
چاره ای نداریم بجز اینکه با یه دستگاه دیگه فریمورد را آپدیت نماییم

آخرین ویرایش:

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,037
Azerbayjan Maragheh
اما در مورد این هاردهای 500 که اکثرا شامل گارانتی بوده ان دست نزده ام ولی هارد 500 خرابی زیاد داشته ام و دارم که همشون شامل گارانتی هستن هرماه چندتاشو واسه گارانتی میفرستم اونایی که شامل بدسکتور بوده ان رو همشو تعویض می کنن اما اونایی که مثل همین هارد که بی حس هستن رو بدون اینکه تعمیری روشون انجام بدهن سالم برش می گردونن بنظر میرسه با آپدیت درست میشن

و یه نکته دیگه اگر آپدیت هارد درست نباشه باعث صدای تق تق هارد مثل بدسکتور میشه
و از راهنمایی شما دوست عزیز هم واقعا سپاسگذارم اینبار سعی می کنم مطابق راهنمایی شما روی یکی از همین هاردها عمل کنم ببینم چکار میتونم انجام بدم
سرافرازمان فرمودید پایدار باشید

آخرین ویرایش:

Yek.Doost

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-04-07
1,976
32,488
اهواز
سلام دوستان-من یه چند نمونه هارد ساتا دارم که در رده های حجمی 250 -300-500 گیگ هستن-وقتی اون ها رو زیره برنامه HDD REG می برم (تحت بوت ) شروع میکنه به شناسایی بد سکتور-طوری که تعداد بد سکتور ها به میلیون ها هم میرسه-حتی تا 3 روز هم در همین صورت گذاشتمش -که فقط تعداد بد سکتور رو به صورت بالا نشان میده-دوستان میشه من رو راهنمایی فرمائید.

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,037
Azerbayjan Maragheh
دیسک و هد که معیوب باشه فقط برد می مونه که بدردت میخوره
بعضی هاردها هم بعضا پیش میاد که بردشون مشکل دارد و یا فریمورشون مشکل پیدا کرده که هارد درست شناسایی نمیشه و ممکنه بدسکتور نشون بده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا