آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشـــــــكلات ۩ هارد ديســـكــــــ ۩

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

arminkhoze

کاربر
2010-02-13
4
5
در این مواقع یا باید مستر پسورد لپ تاپ رو بدونید یا 3 بار پسورد اشتباه تایپ کنید تا دستگاه به حالتی بره که یک کد 5 یا 8 رقمی بهت بده. اگه کد 5 رقمی داد میتونی از نرم افزار HDD_PW.EXE استفاده کنی.(با یه جستجو توی گوگل هم نرم افزار رو پیدا میکنی هم طریقه کار کردن باهاش رو)
اما اگه کد 8 رقمی داد یه سری به سایت زیر بزن مشکلت حل میشه!
allservice.ro
اگه باز هم مشکلت حل نشد باید بایوس لپ تاپ رو آپدیت و در مواقعی چیپ security رو هم تعویض کنی. ان شاالله که به اونجاها نرسه!!
اگه مشکلی پیش اومد بهم ایمیل بزن
موفق باشی

rezapeyman

کاربر
2011-11-12
15
87
سلام دوستان من یک هارد مکستور 120 دارم که موتورش استارت نمیکنه با یه برد دیگه تست کردم استارت کردم ضمنا سر هر چهار تا پین ورودی 5 ولت رو دارم.

elixir-agape

کاربر
2010-07-27
2
4
سلام دوستان
من یه هارد دارم از دستم افتاد
وسترن دیجیتان 1 ترابایت بدون اداپتور
و الان وقتی به کامپیوتر وصل میکنم هیچ صدای خاصی نمیده و مثل قبل کار میکنه و اون گوشه پایین هم شکل اتصال هم میاد و اگه چند دیقهای هم صبر کنم توی مای کامپیوتر نام هاردمم میاد امی بعضی وقتا میگه باید فرمت بشه و بعضی وقتا هم که رو درایو هاردم کلیک میکنم کامپیوترم هنگ میکنه.

اطلاعات مهمی دارم اگه کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم

در ضمن بعد از زمین خوردن واسه بار اول که زدم یه لحضه بالا اومد و خود به خود قطع شد و دیگه بعد از اون بالا نمیاد

منبع : p

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,037
Azerbayjan Maragheh
موقع ضربه خوردن هارد معمولا هد که روی سیلندر حرکت می کند ایراد پیدا می کند و حتی به بدنه سیلندر ضربه میزند و باعث بوجود آمدن بدسکتور یا همون خراش در سطح دیسک هارد میشود
و اکثرا هارد در همون اول قفل می کند و صدای ناهنجاری هم از خود میده
و حالا شما دوست عزیز بهتره یبار هاردتون را توسط توسط نرم افزار regenerator تحت داس اسکن و ریپیر نمایید scan/repair
تا بدسکتور بوجود آمده پوشش داده شود و کسترش پیدا ننماید
چون با هربار قفل کردن ناحیه خراب گسترش پیدا می کند

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,529
ایران
با درود خدمت شما

دوست عزیزم ضربه دشمن سرسخت هارد است فاصله هد تا دیسک نانو سانتی است فقط یک ضربه کوچیک منهدمش میکنه ولی احتمال میره در قسمت برد هارد قطعی وجود داشته باشد شما برد را باز کن و با لوپ بررسی کنید .
فقط حواست باشه اگر تجربه تعمیرات ندارید اصلا بازش نکنید و بهتره بدید یک متخصص این کار را برای شما انجام دهد
بدرود

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: farah naz

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,037
Azerbayjan Maragheh
خداوکیلی دارم پشیمون میشم از عضویت در این سایت

تو را خدا ما شدیدا به وجود استاد بزرگواری مثل شما نیاز داریم
اگر مرد عملی ما بهت نیاز داریم یاعلی
خیلی زود پشیمون شدی در این سایت اطلاعاتی از دوستان عزیز و متخصممون هست که در هیچ فروشگاهی و کتابی نیست منکه کلا مدیون تمام اساتید بزرگوار این سایت هستم و تیلیغ این سایت هم هیچ منفعتی برای من ندارد پس زود قضاوت نکنید بجای آیه یاس اگر سواد و تحصیل و تخصص دارین وارد عمل شید بزار ما از اطلاعات شما بی بهره نشویم

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,037
Azerbayjan Maragheh
دوستان عزیز من دستگاه pc3000 ندارم و بدن اون هم کلی مشکلاتمو خودم جل می کنم و حالا احساس می کنم که باید یکیشو داشته باشم
الان دو هارد دستم رسیده که ظرفیتش کم شده هارد seagate 1tra frimware cc1h ظرفیتش 144mb شده و درهمخون لحظه روشن شدن چندبار تق تق می کنه بنظر دوستانی که pc3000 دارن یا آپدیت مشکلم حل میشه؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: farah naz

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,037
Azerbayjan Maragheh
و هاردهایی رو که سیستم اصلا نمی شناسد و سیلندر و حرکت دیسکش نیز کاملا بی صداست انگار که برق ندارن آیا اینا نیز با آپدیت مشکلشون حل میشه
چندتا هارد هم این شکلی دارم و بردشون ظاهرا سالمه چون گارانتی دارن بهشون دست نزدم هارد 500 از مارک hitachi

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا