آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشـــــــكلات ۩ هارد ديســـكــــــ ۩

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

reza01j

کاربر
2010-12-25
193
2,382
maragheh
سلام خسته نباشید

یه هارد MAXTOR DIAMONDMAX23 250GB SATA دارم مشکلش اینه که موقع ON کردن PC در ثانیه های اول که جریان برق به هارد میاد چند تا تق تق تق کوچک که وقتی هارد دستته احساس میشه همراه با فاصله زمانی تقریبا یک ثانیه میده .در این چند ثانیه که تق تق میکنه موتور هارد روشنه و ولتاژ تقریبا 4 رو در هر سه پایه موتور رو داره .بعد چند ثانیه ولتاژ یک دفعه افت میکنه به صفر موتور خاموش میشه و صدای تق تق هم قطع میشه .لازم به ذکر هستش که هارد DETECT هم نمیشه .
هیچ کدوم از IC ها داغ نمیکنه.

لطفا اگه دوستان میدونن کجا رو باید چک کنم راهنمایی کنند در ضمن IC DETECT هم ولتاژاش سالمه فک کنم.

یک سوال دیگه که HARD 320GB DIAMONDMAX22 دارم که DETECT نمیشه MOTOR هم روشن نمیشه. در این مورد رو هم هیچ کدام از IC ها داغ نمیشه و قطعات SMD کنار IC موتور را چک کردم تقریبا میشه گفت سالمه تنها چیزی که شک دارم ولتاژهای اون 18 پین کانکتور روی برد که به HD متصل میشه رو چک کردم و مقایسه کردم با یک هارد درست. فقط در دو پایه ولتاژ فک کنم اضافی دارم به این شکل

- - - - - - - * *

- - - - - - - - -

اون دو پایه یکیش به IC موتور میره ویکی دیگش به مقاومتهای کنار IC موتور. در برد سالم اون دو ولتاژ هر دوش 1.5 بود ولی در این برد یکی 6V و دیگری 7V .

IC MOTOR :SH6964B
برای این آی سی هم شماتیک پیدا نکردم تا چک کنم یعنی نداره فقط به تولید کننده ها میدن

اساتید اگه راهنمایی کنند کجا ها رو چک کنم دقیق ممنون میشم .از لحاظ نقاط ولتاژی و سیگنالی راهنمایی بشه خیلی خوبه باز ممنونم

آخرین ویرایش:

entezar11

کاربر
2012-01-30
10
15
با سلام خدمت استاد محترم
من یه هارد لب تابی مدل hitachi 7k750-750 با شرفیت 720 گیگ دارم
مشکل نداشت تا اینکه من در لب تاب را محکم بستم و ظاهرااً بوت ویندوزم پرید
ویندوز عوض کردوم و مشکلی نداشت ولی یه بار ویندوز داخل خوش آمد گویی طول کشید حدود 5 دقیقه و من پاور رو کشیدم و خاموش کردم بالا نیومد و پیغام دیگاگ داد و خودش درست کرد ولی من واسه نصب مجدد ویندوز داخل قسمت تنظیم و انتخاب درایو نصب ویندوز دیرایو سی رو پاک کردم و مشکلی برام پیش اومد که نتونستم دیگه ویندوز نصب کنم و همه هارد رو اف دیسک کردم و دادمش یه تعمیر کار اونم زد پدرش رو درآورد و داد تحویل الان هم صدای تیک تیک میده و نمیشه کاملا پارتیشن بندی کرد و ویندوز نصب کرد در صمن داخل دیاگ ناسیس خود لب تا بم که مذلش هم hp4530 هست ارور میده که با سایت اچ پی تماس بگیرید اونجا هم رفتم و مشکام رو گفتم ،بهم پیغام دادن برو از سایت هیتاچی نرم افزار رو دانلود کن رفتم این کارو کردم ولی نرم افزاری که بهم دادن کاری انجام نمی داد و فقط واسه تست بود
حالا من موندم با یه هارد خراب لطفاً راهنمایی کنید و کمک کنید

hossein_g

کاربر
2012-04-16
64
163
سلام خدمت اساتيد محترم
دوستان تا حالا كسي ديسك هارد معيوب رو درهارد مشابه يا غير مشابه ديگه امتحان كرده؟

202020

کاربر
2009-08-27
16
86
سلام خدمتentezar11 روی یه pcوصل کن و ببه این مسیر که میگم برو و فرمت fat32 computer management disk management درایو هاردت رو فرمت کن تمام فکر کنم جوابب بده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا