با سلام خدمت دوستان
بنده یک هار wd 1tb دارم که که به وسیله برنامه HDD Regenator شناسایی میشه ولی در سکتور صفر مشکل داره
از دوستان تقاضای همکاری رو دارم
دوست عزیز دقت کن اکثر خرابیهای هاردهای یک ترا مربوط به آپدیت فریمور هارد میباشد و بنظر میرسد که هارد بدسکتور دارد
اگر امکان آپدیت برایت ممکن است بهتره ابتدا یکبار هارد آپدیت بشه
باسلام یک هارد سیگیت 500گیگ لپ تاپ دارم که وقتی به پی سی وصل می کنم یکبار میاد بالا واطلاعات را درست نشون میده ولی یکدفعه باعث میشه کل سیستم هنگ کنه وباید ریستارت کنم وبعد ازاون بالا نمیاد البته توبایوس دیتکت می ده میشه راهنماییم کنید باتشکرازشما
یک نکته رو در مورد برنامه LOW LEVEL FORMAT بگم . وقتی دستگاهی وصل کردید و رفتید داخل برنامه لو لول فرمت دقت کنید که همون هارد یا یو اس بی که زدیدو فرمت کنید . اینو از این جهت گفتم که خودم یکبار اشتباهی هاردی که توش ویندوز و اطلاعات بودو فرمت کردم
باسلام میشه برام توضیح بدید چطوری اسمتون رو عوض کردید ویک سیستم برام اومده که روش ویندوز7 ومشتری رمزش رو فراموش کرده خواستم بدونم سیستم عاملهای مختلف رو چطوری میشه قفلشون رو باز کرد باتشکر
به نام تک دوست
سلام
هک کردن رمز ویندوز ، به این بخش مربوط نیست
جناب haji1339مدیران مربوطه به شما چند بار تذکر دادند که هر موضوعی رو در بخش خودش بیان کنید
همچنین جواب سوال شما در بخش سیستم عامل ها توسطService Manual توضیح داده شده است. http://www.irantk.ir/irantk8684/
روز خوش