آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشـــــــكلات ۩ هارد ديســـكــــــ ۩

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

darkrose

کاربر
2008-04-23
248
490
کیش
با سلام هارد من یه متی هست که خیلی کم سرعت شده با برنامه active smart تست کردم و reallocated bad blocks =100 نشان میده . reallocated bad blocks یعنی چه من خودم فکر کردم همون بد سکتور باشه ولی با نرم افزاره hdd regenerat چک کردم . بدسکتوری نشان نداد . حتی defragment هم کردم به پیشنهاد یکی از دوستان ولی حل نشد!

سلام . از نظر من نر م افزارش مشکل داره و باید frimware شه موفق باشی.

m2d

کاربر
2009-05-13
43
26
هارد مکستور من اصلا روشن نمیشه لطف میکنی راهنمایی کنی

faryad_mfa

کاربر
2008-01-15
78
307
دوستان کسی میدونه ارور NTLDR is missing برای چی هست
مشکل از هارد هست ولی با رفع ایراد مستر سکتور باز هم این ارور میاد

Aliservice

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2006-12-01
137
1,636
دوستان کسی میدونه ارور NTLDR is missing برای چی هست
مشکل از هارد هست ولی با رفع ایراد مستر سکتور باز هم این ارور میاد

با سلام
اول با یک پاور مرغوب تست کن عدم تزریق جریان لازم توسط پاور باعث این مشکل میشه که هارد دیسک درست راهندازی نشه و این ارور را بده

اگه نتیجه نگرفتی این نرم افزار را دانلود کن

http://www.tebyan.net/download/window_washer_6.5.1.1099.1044.html

توسط این نرم افزار بوت دیسک درست کن و با با آن بوت شو و هارد را بشور بعدش فرمت کن

!! حتما از پاورت مطمئن شو بعدن اقدام به کارای دیگه بکن. !!!

موفق باشید !

faryad_mfa

کاربر
2008-01-15
78
307
با سلام
اول با یک پاور مرغوب تست کن عدم تزریق جریان لازم توسط پاور باعث این مشکل میشه که هارد دیسک درست راهندازی نشه و این ارور را بده

اگه نتیجه نگرفتی این نرم افزار را دانلود کن

http://www.tebyan.net/download/window_washer_6.5.1.1099.1044.html

توسط این نرم افزار بوت دیسک درست کن و با با آن بوت شو و هارد را بشور بعدش فرمت کن

!! حتما از پاورت مطمئن شو بعدن اقدام به کارای دیگه بکن. !!!

موفق باشید !

پاور رو قبلا تست کرده بودم فرقی نکرد.هارد رو رو یک مادربرد دیکه فرمت کردم درست شد.حالا میخوام بایاس مادربرد رو آپدیت کنم.تو سایتش نوشته بود که ورژن اول بایوس با هارد ساتا مشکل داره ولی این مشکل تو ورژن بعدی تصحیح شده
بازم ممنونم

Tanesh

کاربر
2008-10-05
61
584
بهترین نرم افزار برای رفع بد سکتور

سلام بر اساتید محترم و دوستان عزیز
ممنون از زحمات دوستان
از دوستان خواهشی که دارم لطف کنند بهترین نرم افزار برای رفع بد سکتور هارد معرفی فرمایند​

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Tabrizi

majid_tech

کاربر
سلام بر اساتید محترم و دوستان عزیز
ممنون از زحمات دوستان
از دوستان خواهشی که دارم لطف کنند بهترین نرم افزار برای رفع بد سکتور هارد معرفی فرمایند​

با سلام آقای joojoo0065 زحمت کشیدن لینک دانلو بهترین نرم افزار های تعمیر هاردذ و... را گذاشتند

http://irantk.info/showthread.php?t=1348&page=12

بهترین نرم افزار رفع بدسکتور hdd regenerat هست که در این لینک joojoo0065 هست

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Tabrizi

rahmangma

کاربر
2009-08-12
1
0
سلام
هارد من diamonmax 10 و 200gbهست امروز وقتی کامپیوترم رو روشن کردم پیغام disk boot failure زد کیس رو باز کردم دیدم هارد کار نمی کنه یعنی نمی چرخید اونو در اووردم و یه هارد دیگه بستم مشکل اینجاست که نمی دونم برد هاردم سوخته یا ایراد از یه جای دیگه میتونه باشه اگه برد سوخته باشه تو بازار ازاین مدل میشه پیدا کرد و قیمتش چنده ؟ خود بورد رو میشه تعمیر کرد

majid_tech

کاربر
سلام
هارد من diamonmax 10 و 200gbهست امروز وقتی کامپیوترم رو روشن کردم پیغام disk boot failure زد کیس رو باز کردم دیدم هارد کار نمی کنه یعنی نمی چرخید اونو در اووردم و یه هارد دیگه بستم مشکل اینجاست که نمی دونم برد هاردم سوخته یا ایراد از یه جای دیگه میتونه باشه اگه برد سوخته باشه تو بازار ازاین مدل میشه پیدا کرد و قیمتش چنده ؟ خود بورد رو میشه تعمیر کرد

با سلام پیدا میشه ولی از روی اوراقی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا