آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشـــــــكلات ۩ هارد ديســـكــــــ ۩

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

livan_58

کاربر
2009-09-03
4
1
دوست عزیز پس کابل پاور ساتا از 4 رشته سیم ( قرمز - مشکی - زرد - مشکی ) تشکیل شده که مشکی ها (gnd) و قرمز 5 ولت و زرد 12 ولت می باشد پس این 3.3 از کجا میاد؟؟
با تشکر

majid_tech

کاربر
دوست عزیز پس کابل پاور ساتا از 4 رشته سیم ( قرمز - مشکی - زرد - مشکی ) تشکیل شده که مشکی ها (gnd) و قرمز 5 ولت و زرد 12 ولت می باشد پس این 3.3 از کجا میاد؟؟
با تشکر

با سلام شاید شما از مبدل ide به sata استفاده میکنید در غیر اینصورت پاور شما غیراستاندارد است

اگه از پاور استانداردی مثل ( green.cooler master.asus.ocz,...) استفاده کنید میبینید که کابل ساتا
دارای 5 سیم است زرد 12v سیاه *2 gnd قرمز 5v نارنجی 3.3v است موفق باشید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: livan_58

livan_58

کاربر
2009-09-03
4
1
اول این رو بگم من بعضی وقت ها چون از همون مبدل که شما گفتید استفاده می کردم هاردم قفل می کرد شاید به خاطر همین که استاندارد نبوده هست درسته
من در pdf هارد st3500320as مشخصات ولتاژ وردی را مشاهده کردم (به صورت زیر)
اما یه سوال دارم من می خوام به رسیورم که وردی ساتا داره (البته وردی usb هم داره ) هارد وصل کنم اما یه خروجی ولت 5 ولت برای هارد های usb گذاشته اما برای این که هارد انترنال ساتا را به رسیور وصل کنم باید از پاور ریسورم 12 و 3و 5 ولت را بگیرم و به اون بدم فقط من در pdf هارد خوندم که ولتاژ ورودی 3 آمپر باشه از کجا میتونم بفهم که تغذیه ریسورم علاوه بر تغذی خودش 3 آمپر هم جدا برای هارد بده
با تشکر
Key and spacing separate signal and power segments
Power
P1 V33 3.3V power
P2 V33 3.3V power
P3 V33 3.3V power, pre-charge, 2nd mate
P4 Ground 1st mate
P5 Ground 2nd mate
P6 Ground 2nd mate
P7 V5 5V power, pre-charge, 2nd mate
P8 V5 5V power
P9 V5 5V power
P10 Ground 2nd mate
P11 Ground or LED signal If grounded, drive does not use deferred spin
P12 Ground 1st mate.
P13 V12 12V power, pre-charge, 2nd mate
P14 V12 12V power
P15 V12 12V power

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: darkrose

majid_tech

کاربر
اول این رو بگم من بعضی وقت ها چون از همون مبدل که شما گفتید استفاده می کردم هاردم قفل می کرد شاید به خاطر همین که استاندارد نبوده هست درسته
من در pdf هارد st3500320as مشخصات ولتاژ وردی را مشاهده کردم (به صورت زیر)
اما یه سوال دارم من می خوام به رسیورم که وردی ساتا داره (البته وردی usb هم داره ) هارد وصل کنم اما یه خروجی ولت 5 ولت برای هارد های usb گذاشته اما برای این که هارد انترنال ساتا را به رسیور وصل کنم باید از پاور ریسورم 12 و 3و 5 ولت را بگیرم و به اون بدم فقط من در pdf هارد خوندم که ولتاژ ورودی 3 آمپر باشه از کجا میتونم بفهم که تغذیه ریسورم علاوه بر تغذی خودش 3 آمپر هم جدا برای هارد بده
با تشکر
Key and spacing separate signal and power segments
Power
P1 V33 3.3V power
P2 V33 3.3V power
P3 V33 3.3V power, pre-charge, 2nd mate
P4 Ground 1st mate
P5 Ground 2nd mate
P6 Ground 2nd mate
P7 V5 5V power, pre-charge, 2nd mate
P8 V5 5V power
P9 V5 5V power
P10 Ground 2nd mate
P11 Ground or LED signal If grounded, drive does not use deferred spin
P12 Ground 1st mate.
P13 V12 12V power, pre-charge, 2nd mate
P14 V12 12V power
P15 V12 12V power

من این ورودی را در لپ تاپ هم دیدم . فکر کنم شما فقط کابل ساتا را به ریسیور وصل کنید و تغدیه را از یه پاور بگیرید البته یه تئوریه و تا حالا همچین کاری نکردم نمیتونم دقیق بگم

همه از کلید تشکر استفاده میکنند شما چه طور؟:eek:k:

livan_58

کاربر
2009-09-03
4
1
ببین دوست عزیز من تغذیه را از پاور کامپیوتر گرفتم و هارد را به ریسور وصل کردم و هم کامپیوتر و هم ریسور را روشن کردم و هارد را شناخت و عمل رکود را هم انجام داد و بعدش هم پخش کرد من جواب مثبت را تا اینجا گرفتم
اما حالا می خوام دیگه از پاور کامپیوتر استفاده نکنم و از پاور ریسور استفاده کنم
حالا نمی دونم چه کار کنم
خودم فکر میکنم که یه کابل پاور ساتا بگیرم و سیم های آن را به 12و 5و3 و gnd بر روی برد تغذیه ریسور کنم ولی مشکل اینه که نمی دونم که آیاخروجی 3 آمپر به من می ده یا نه

majid_tech

کاربر
ببین دوست عزیز من تغذیه را از پاور کامپیوتر گرفتم و هارد را به ریسور وصل کردم و هم کامپیوتر و هم ریسور را روشن کردم و هارد را شناخت و عمل رکود را هم انجام داد و بعدش هم پخش کرد من جواب مثبت را تا اینجا گرفتم
اما حالا می خوام دیگه از پاور کامپیوتر استفاده نکنم و از پاور ریسور استفاده کنم
حالا نمی دونم چه کار کنم
خودم فکر میکنم که یه کابل پاور ساتا بگیرم و سیم های آن را به 12و 5و3 و gnd بر روی برد تغذیه ریسور کنم ولی مشکل اینه که نمی دونم که آیاخروجی 3 آمپر به من می ده یا نه
]

با سلام فکر کنم شما باید از هارد های پرتابل مثل (westerndigital-samsung) استفاده کنید البته بپرسید من تا حالا هارد پرتابل استفاده نکردم ببینید

این هم یک احتمال هست

آخرین ویرایش:

mokhtari252

کاربر
2009-09-12
2
6
همکاران عزیز به نظر شما یک ای سی در شرایط عادی چند ساعت کار می کند.

majid_tech

کاربر
همکاران عزیز به نظر شما یک ای سی در شرایط عادی چند ساعت کار می کند.

با سلام آی سی ها انواع مختلفی دارند مثلا یک آی سی tda2003 یک آی سی صدا (آمپلی فایر ) هست lm555 یک آی سی تایمر است وزمین تا آسمان با هم فرق دارند و عمر مفید قطعات الکترونیکی به عوامل مختلفی از قبیل
حرارت محیط .تغذیه .کیفیت مواد و.... بستگی دارد و هر شرکت برای قطعه خود datasheet میدهدکه برگه مشخصات آی سی است

khelane

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2008-10-29
770
1,493
با سلام
بنده یک هارد 250 دارم که روی 2 تا از درایو هاش کلیک میکنیه که باز شه یه هو هرچی برنامه که در حال اجراس میره و بعد از 3 - 4 ثانیه دسکتاپ و ایکوناش دوباره پیدا می شن وینوز هم عوض کردم هیچ نتیچه ای نداشت هارد رو روی سیستم دیگه تست کردم . خواستم هار به هارد کنم که دوباره همین ایراد رو داشت ویروس کشی هم کردم بازم هیچی فقط مونده پارتیشن بندی که اطلاعات داخل این دو درایو رو می خواست اگه می تونین راهنمای کنید ممنون می شم

majid_tech

کاربر
با سلام
بنده یک هارد 250 دارم که روی 2 تا از درایو هاش کلیک میکنیه که باز شه یه هو هرچی برنامه که در حال اجراس میره و بعد از 3 - 4 ثانیه دسکتاپ و ایکوناش دوباره پیدا می شن وینوز هم عوض کردم هیچ نتیچه ای نداشت هارد رو روی سیستم دیگه تست کردم . خواستم هار به هارد کنم که دوباره همین ایراد رو داشت ویروس کشی هم کردم بازم هیچی فقط مونده پارتیشن بندی که اطلاعات داخل این دو درایو رو می خواست اگه می تونین راهنمای کنید ممنون می شم

ba salam man farsi saz nadaram sharmande

model va moshakhasate kamele hard ra benevisid va benevisid ke sata hast ya ide

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا