دوست عزیز پس کابل پاور ساتا از 4 رشته سیم ( قرمز - مشکی - زرد - مشکی ) تشکیل شده که مشکی ها (gnd) و قرمز 5 ولت و زرد 12 ولت می باشد پس این 3.3 از کجا میاد؟؟
با تشکر
اول این رو بگم من بعضی وقت ها چون از همون مبدل که شما گفتید استفاده می کردم هاردم قفل می کرد شاید به خاطر همین که استاندارد نبوده هست درسته
من در pdf هارد st3500320as مشخصات ولتاژ وردی را مشاهده کردم (به صورت زیر)
اما یه سوال دارم من می خوام به رسیورم که وردی ساتا داره (البته وردی usb هم داره ) هارد وصل کنم اما یه خروجی ولت 5 ولت برای هارد های usb گذاشته اما برای این که هارد انترنال ساتا را به رسیور وصل کنم باید از پاور ریسورم 12 و 3و 5 ولت را بگیرم و به اون بدم فقط من در pdf هارد خوندم که ولتاژ ورودی 3 آمپر باشه از کجا میتونم بفهم که تغذیه ریسورم علاوه بر تغذی خودش 3 آمپر هم جدا برای هارد بده
با تشکر
Key and spacing separate signal and power segments
Power
P1 V33 3.3V power
P2 V33 3.3V power
P3 V33 3.3V power, pre-charge, 2nd mate
P4 Ground 1st mate
P5 Ground 2nd mate
P6 Ground 2nd mate
P7 V5 5V power, pre-charge, 2nd mate
P8 V5 5V power
P9 V5 5V power
P10 Ground 2nd mate
P11 Ground or LED signal If grounded, drive does not use deferred spin
P12 Ground 1st mate.
P13 V12 12V power, pre-charge, 2nd mate
P14 V12 12V power
P15 V12 12V power
]ببین دوست عزیز من تغذیه را از پاور کامپیوتر گرفتم و هارد را به ریسور وصل کردم و هم کامپیوتر و هم ریسور را روشن کردم و هارد را شناخت و عمل رکود را هم انجام داد و بعدش هم پخش کرد من جواب مثبت را تا اینجا گرفتم
اما حالا می خوام دیگه از پاور کامپیوتر استفاده نکنم و از پاور ریسور استفاده کنم
حالا نمی دونم چه کار کنم
خودم فکر میکنم که یه کابل پاور ساتا بگیرم و سیم های آن را به 12و 5و3 و gnd بر روی برد تغذیه ریسور کنم ولی مشکل اینه که نمی دونم که آیاخروجی 3 آمپر به من می ده یا نه
همکاران عزیز به نظر شما یک ای سی در شرایط عادی چند ساعت کار می کند.
با سلام
بنده یک هارد 250 دارم که روی 2 تا از درایو هاش کلیک میکنیه که باز شه یه هو هرچی برنامه که در حال اجراس میره و بعد از 3 - 4 ثانیه دسکتاپ و ایکوناش دوباره پیدا می شن وینوز هم عوض کردم هیچ نتیچه ای نداشت هارد رو روی سیستم دیگه تست کردم . خواستم هار به هارد کنم که دوباره همین ایراد رو داشت ویروس کشی هم کردم بازم هیچی فقط مونده پارتیشن بندی که اطلاعات داخل این دو درایو رو می خواست اگه می تونین راهنمای کنید ممنون می شم